- 20 Ekim 2025
- 27
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #3.101
Asla bırakmayın zaten ilaçlarla tutunuyorBu beni korkuttu. Geçen transferimde 6.gun 1.32 çıkmıştı. Ve negatif diye sinirlenip tüm ilaçları bıraktım. Keşke bırakmasaydım. Hiç umut yok sanıyordum.
Ay maşallah ya hayırlı olsunn canımm204. 59 kızlar pozitifim cok sükür
Bir de bu arada ben folikasit bir tane coraspirin porogestan 200 mg fitil sabah akşam 2 tane koyuyorum ve günde progestan dex 25 mg iğne sizler neler kullanıyorsunhzÇok teşekkür ederim amin inşallahben negatifte görseydim ilaçlarıma devam edicektim hazırdım idrar testi yapmaya o yüzden yapmak istedim
Sabah 8,5 da Euthyrox 25 mcgBir de bu arada ben folikasit bir tane coraspirin porogestan 200 mg fitil sabah akşam 2 tane koyuyorum ve günde progestan dex 25 mg iğne sizler neler kullanıyorsunhz
Presinki bende kullanıyordum transfer yapıldığı gün bırakın dediler redostim matarex oksapar bunlar ne ilacıSabah 8,5 da Euthyrox 25 mcg
Sabah akşam 9 da fitil
Sabah aşkam 10 da redostim
Sabah akşam 11 de matarex
Akşam 8 de oksapar
Akşam 9 da coraspin
Akşam 9,5 da prednol bu şekilde kullanıyorum
Redostim ve matarex vitaminPresinki bende kullanıyordum transfer yapıldığı gün bırakın dediler redostim matarex oksapar bunlar ne ilacı
Ben tutuyorum kendimi kahve konusunda ama çay daha masum geliyor açık içiyorum bi iki fincan. Yarın soracağım doktoraTransfer günü sigarayı bıraktım doruncu günüm. Canım sigara değil, deli gibi kahve istiyor çıldırcam. Doktorum hiç içmemi önermedi. İçersen de en fazla günde 1 kahve veya 1 çay dedi. Sizler nasıl üstesinden geliyorsunuz bu durumun? Aşırı kahve istiyor canım
Peki keseyi ne zaman göreceksinizRedostim ve matarex vitamin
Oksapar da kan sulandırıcı iğne
Yarın sabah tekrar kan vericem doktora atacağım kese için öyle gün vericekPeki keseyi ne zaman göreceksiniz
Kimyasal gebelikte nasıl bir yol izleniyo .. adınıza çok çok üzüldüm rabbim tez zamanda yerini doldur
Haber verirsin canım inşallahYarın sabah tekrar kan vericem doktora atacağım kese için öyle gün vericek
Canım hemşiren ne diyor paylaştın mı durumu bence hamilesin yanii masallahhKızlar 9 gün 78.31 çıktı 4 Kasım 11 gün 159 bugün böyle çıktı sizce nasıl bugün regl günüm
Tamam canımHaber verirsin canım inşallah
Evde kaset test yapmışmıydınız?Kızlar 9 gün 78.31 çıktı 4 Kasım 11 gün 159 bugün böyle çıktı sizce nasıl bugün regl günüm
Bende öyle doğal ve donmuş progestan fitil efa mom ve ecoprin sadeceDogal siklusla donmuş embriyo transferi oldum sadece günde 400 mg progesteron alıyorum.
Onun haricinde vitaminler ve Omega 3.
Tesekkur ederimMaşallahgözünüz aydın kader test yaptınız mı?
Merhaba bende her ay yumurtlama olmuyormuş gebelik istiyorum doktor önerisi ile başlayacagım zoi maxa etkisini gördünüz mü acabaSelam kızlar tüp bebek için zoi max kullananız oldu mu takviye için suan adetim karnım ağrıyor ama acaba takviyenin etkisi mi bu
Doktorum da iyi dedi regl günüme göre perşembe bi daha vereceğimCanım hemşiren ne diyor paylaştın mı durumu bence hamilesin yanii masallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?