Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Çok teşekkür ederim amin inşallah ben negatifte görseydim ilaçlarıma devam edicektim hazırdım idrar testi yapmaya o yüzden yapmak istedim
Bir de bu arada ben folikasit bir tane coraspirin porogestan 200 mg fitil sabah akşam 2 tane koyuyorum ve günde progestan dex 25 mg iğne sizler neler kullanıyorsunhz

Bir de bu arada ben folikasit bir tane coraspirin porogestan 200 mg fitil sabah akşam 2 tane koyuyorum ve günde progestan dex 25 mg iğne sizler neler kullanıyorsunhz
Sabah 8,5 da Euthyrox 25 mcg
Sabah akşam 9 da fitil
Sabah aşkam 10 da redostim
Sabah akşam 11 de matarex
Akşam 8 de oksapar
Akşam 9 da coraspin
Akşam 9,5 da prednol bu şekilde kullanıyorum

Sabah 8,5 da Euthyrox 25 mcg
Sabah akşam 9 da fitil
Sabah aşkam 10 da redostim
Sabah akşam 11 de matarex
Akşam 8 de oksapar
Akşam 9 da coraspin
Akşam 9,5 da prednol bu şekilde kullanıyorum
Presinki bende kullanıyordum transfer yapıldığı gün bırakın dediler redostim matarex oksapar bunlar ne ilacı

Ben tutuyorum kendimi kahve konusunda ama çay daha masum geliyor açık içiyorum bi iki fincan. Yarın soracağım doktora

Dogal siklusla donmuş embriyo transferi oldum sadece günde 400 mg progesteron alıyorum.

Onun haricinde vitaminler ve Omega 3.

Kimyasal gebelikte nasıl bir yol izleniyo .. adınıza çok çok üzüldüm rabbim tez zamanda yerini doldur

İlaçları bırakmamı söylediler bir kaç gün için adet kanaması ile vücuttan atılacağını ve 2 adet sonra yeniden transfer için tedaviye başlayabileceğimi söylediler. Teşekkür ederim

Selam kızlar tüp bebek için zoi max kullananız oldu mu takviye için suan adetim karnım ağrıyor ama acaba takviyenin etkisi mi bu
Merhaba bende her ay yumurtlama olmuyormuş gebelik istiyorum doktor önerisi ile başlayacagım zoi maxa etkisini gördünüz mü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…