- 20 Ekim 2025

- 27

- 8

- 1

- 26

- Konu Sahibi baharinadasi
 - 

- #3.081

Benim 9. Gun 2 12. Gun 167 14. Gun 182 16. Gun 889 çıktı umudunu asla kaybetmek düzeliyorKızlar 8.gün 60 beta 10.gün 81 sizce düzelme ihtimali var mı
Yok yapmadim hic testMerhbalar bende 30 ekimde çift embriyo transferi oldum.5.gün 4aa ve 4ab .regl ağrım var sizde durumlar nasıl .kaset test yaptınız mı?
Bu bana umut oldu regl ağrım var t+5 şu an kader test negatif.sağlıcakla artsın değerinizBenim 9. Gun 2 12. Gun 167 14. Gun 182 16. Gun 889 çıktı umudunu asla kaybetmek düzeliyor
Maşallah204. 59 kızlar pozitifim cok sükür
Kaçıncı gün embriyosuBenim 9. Gun 2 12. Gun 167 14. Gun 182 16. Gun 889 çıktı umudunu asla kaybetmek düzeliyor
5. Gun embriyosuKaçıncı gün embriyosu
9. Gün değerine baksanız negatif erken vermemek gerekiyor ama bende dayanamam erken verebilirim5. Gun embriyosu
Amin inşallahSağlıcakla katlansınmaşallah.kaçıncı gün kaset testi yaptınız?regl belirtileriniz oldu mu? 
Kesinlikle burda yazılanlara bakmayın ben baktim 9. Gun kan verince cok üzüldüm günlerce ağladım artik negatif olmaz dedimBu bana umut oldu regl ağrım var t+5 şu an kader test negatif.sağlıcakla artsın değeriniz
MasaAllah sağlıkla kucağına almak nasip olsun204. 59 kızlar pozitifim cok sükür
Maşallah katlanarak gelsin bebişinKızlar merhabalar transferimin 7. Günü kan değerim 155.9 çıkmıştı. Dün 10. Günüydü transferimin kan verdim sağlık ocağında bugün çıkmış 565 değerim
Çok teşekkür ederim amin inşallahAy masallaaah erken vermişsiniz iyi cesaret yaa maşallah ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Erken verebilirsiniz ama negatifi görünce üzülmeyin cunku 12. Gun yükseliyor zaten doktorlarda 12. Günden once test yapmayın diyorlar da biz dayanamıyoruz9. Gün değerine baksanız negatif erken vermemek gerekiyor ama bende dayanamam erken verebilirim
6. Haftada vajinal kalp atışı duyarsınız .ilk gebeliğimde kanama kaynaklı muayene de kalp atışı duymuştum.biraz daha rahatladım .sağlıcakla arttın değerKesinlikle burda yazılanlara bakmayın ben baktim 9. Gun kan verince cok üzüldüm günlerce ağladım artik negatif olmaz dedim
Çünkü 5. Gu. Embriyosu olanlar 7. Günde öğrenmişler ben 9. Günde bile negatifi gördüm
Sonra 10 ve 11. Günler adet olacakmışım gibi belim ağrıyordu ayakta duramadım aklima adet olacağımı koymuşum ama yine de dayanamadım 12. Günde gidip kan verdim cok şükür değerlerim yüksek çıktı sonra yükselmem yavaşladı ama doktorum sagolsun asla olumsuzluk yansıtmadı bana laboratuvarlar çoğu zaman yanlis sonuç veriyor bir hata yapmışlar dedi 2 gun sonra tekrar kan ver dedi ve 889 çıktı cok şükür inşallah cuma günü kalp atisini duyarım 6 haftalik oluyoruz cuma günü
Progestan DEX iğne günde 1 tabeProgestan iğne kaç tane kullanıyosunuz benimde ilki düşükle sonuçlandı ama ilaç dozum aynı
Transfer günü sigarayı bıraktım doruncu günüm. Canım sigara değil, deli gibi kahve istiyor çıldırcam. Doktorum hiç içmemi önermedi. İçersen de en fazla günde 1 kahve veya 1 çay dedi. Sizler nasıl üstesinden geliyorsunuz bu durumun? Aşırı kahve istiyor canımKızlar ya çay kahve işini nasıl yapıyorsunuz ? Kahveyi bıraktım ben ama çay canım çok istiyor bir bardağı aşıyırum bazen büyük büyük bardakta açık içiyorum .
Benim doktorum kafeinsizi de önermedi. Günde en fazla bir fincan kahve iç dedi illa içeceksen.Ben günde bi kere çay yada kahve içiyorum gerisini hep kafeinsiz kahvem var öyle hallediyorum hatta bazen hiç çay içmiyorum full kafeinsiz içiyorum espresso ya da filtre farketmiyo kafeinsiz içmeye çalışıyorum ama mümkün mertebe. Kafein olduğu için ve kafeinin kan sulandırıcının etkisini azalttığı için önermezler çay kahveyi ben kafeinsiz olanını temin etmekle buldum çözümi
Bu beni korkuttu. Geçen transferimde 6.gun 1.32 çıkmıştı. Ve negatif diye sinirlenip tüm ilaçları bıraktım. Keşke bırakmasaydım. Hiç umut yok sanıyordum.Benim 9. Gun 2 12. Gun 167 14. Gun 182 16. Gun 889 çıktı umudunu asla kaybetmek düzeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?