Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Bu bana umut oldu regl ağrım var t+5 şu an kader test negatif.sağlıcakla artsın değeriniz
Kesinlikle burda yazılanlara bakmayın ben baktim 9. Gun kan verince cok üzüldüm günlerce ağladım artik negatif olmaz dedim
Çünkü 5. Gu. Embriyosu olanlar 7. Günde öğrenmişler ben 9. Günde bile negatifi gördüm
Sonra 10 ve 11. Günler adet olacakmışım gibi belim ağrıyordu ayakta duramadım aklima adet olacağımı koymuşum ama yine de dayanamadım 12. Günde gidip kan verdim cok şükür değerlerim yüksek çıktı sonra yükselmem yavaşladı ama doktorum sagolsun asla olumsuzluk yansıtmadı bana laboratuvarlar çoğu zaman yanlis sonuç veriyor bir hata yapmışlar dedi 2 gun sonra tekrar kan ver dedi ve 889 çıktı cok şükür inşallah cuma günü kalp atisini duyarım 6 haftalik oluyoruz cuma günü

6. Haftada vajinal kalp atışı duyarsınız .ilk gebeliğimde kanama kaynaklı muayene de kalp atışı duymuştum.biraz daha rahatladım .sağlıcakla arttın değer

Kızlar ya çay kahve işini nasıl yapıyorsunuz ? Kahveyi bıraktım ben ama çay canım çok istiyor bir bardağı aşıyırum bazen büyük büyük bardakta açık içiyorum .
Transfer günü sigarayı bıraktım doruncu günüm. Canım sigara değil, deli gibi kahve istiyor çıldırcam. Doktorum hiç içmemi önermedi. İçersen de en fazla günde 1 kahve veya 1 çay dedi. Sizler nasıl üstesinden geliyorsunuz bu durumun? Aşırı kahve istiyor canım

Benim doktorum kafeinsizi de önermedi. Günde en fazla bir fincan kahve iç dedi illa içeceksen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…