- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #3.121
Evet 7 gün ve 8 gün yaptım 9 kan verdimEvde kaset test yapmışmıydınız?
Şimdi aradılar. HCG 1654 çıkmışBen de teste geldim. T+14. Çok heyecanlı.
Çok sevindimm sağlıkla devam etsinŞimdi aradılar. HCG 1654 çıkmışInşallah hepimizin sağlıkla devam eder
Çok teşekkürler. Inşallah sizin de pozitif çıkar. Transfer sonrası 9. gün 267ydi. Bugün 14. gün.Çok sevindimm sağlıkla devam etsincuma günü kan vereceğim inşallah benim de pozitif çıkar Önceki değerlerimiz kaçtı?
yani ben and yakası butik hastanelerden aldım her hastaneye göre değişiyor istersen beğendiğin hastaneleri arayıp oradan öğrenebiliyorsunuz paket içeriğini ve fiyatlarınıİstanbul’da Avrupa yakasında yaşıyorum canım
Bakacağım görüşeceğim inşallah bende artık ne çıkarsa 9gun 78.31 11 gün 159 çıktı nasıl sence perşembe kan vereceğim tekraryani ben and yakası butik hastanelerden aldım her hastaneye göre değişiyor istersen beğendiğin hastaneleri arayıp oradan öğrenebiliyorsunuz paket içeriğini ve fiyatlarını
saol canım inşallah hepimiz için güzel şeyler olsunBenim de üreme sağlığı uzmanı olan bir doktorum vardı bu dozların 3’te birini verirdi. Hep doğal olmaya teşvik ederdi beni. Bu tüp bebek doktorları dozu çok yüklüyor malesef. Korkumdan aksatmıyorum ama bende yeni bir doktorla devam edeceğim. Hadi inşallah senin güzel haberlerini bekliyoruz. Herşey çok güzel olsunSağlıklı olsun
keşke sadece estroferm olsa ben 1 poşet ilaçla geziyorum hele oxapar sayesinde kollarım göbeğim heryerim mosmorNormal doğum doktorları ile tüp bebek doktorları tamamen farklı prensiplerle çalışıyorlar diye düşünüyorum. Bence tüp bebek uzmanları bu işi büyük bir hormon havuzu yaparak ilerletiyorlar.. Yüksek ama ne kadar sağlıklı dozlar…Günde 5 tane Estrofem nedir ya
kesem göründü ikiside çok şükür tutunmuşGittiğinizde kese gözüktü mü acaba bu arada Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
keşke sadece basıtırnca acısa :) benim transferin 4 yada 5. günü başladı ozamandan beri hem acı hem sertlik var gece uykuda dönerken bile acısından uyanıyorumGöğsünüzde elle bastirdiginizda ağrı acıma oluyor mu?
ben kahveyi günde 1e düşürdüm ama çay bayağı içiyorum 6-7 bardak kadar herhangi bir sorun oluşmadı şuana kadar çok şükürKızlar ya çay kahve işini nasıl yapıyorsunuz ? Kahveyi bıraktım ben ama çay canım çok istiyor bir bardağı aşıyırum bazen büyük büyük bardakta açık içiyorum .
Gayet güzel maşallahBakacağım görüşeceğim inşallah bende artık ne çıkarsa 9gun 78.31 11 gün 159 çıktı nasıl sence perşembe kan vereceğim tekrar
Maşallah subhanallahkesem göründü ikiside çok şükür tutunmuşcuma kalp atışı için gidicem
İnşallah hepimiz alalım potitifleri.6simi test gununuzSelamlar, ben de 27 ekimde transfer oldumm :) hepimiz birlikte güzel haberler alalım
Yok cuma günü çağırdılar. 7si oluyoİnşallah hepimiz alalım potitifleri.6simi test gununuz
Yok hayırMumutlum peki kızları göbeğiniz tam altı oturanda bi sertlik bisey hissediyor muydunuz hafif bi şişkinlik içten
Yerleşme lekesi ki acaba hemşirenize danışmalısınızKızlar açık kahve çok az lekem geldi beta 159 çıktı bugün böyle bi şey yaşayan var mı lekelenme ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?