- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #3.161
Lekelenmen ne şekilde kaç gün oldu ne kadar sürdü canım ben sadece Progestan iğnesi duphaston içiyorum 12 gün bugün 12.günBenim değerler biraz şey oldu. 8.gün 60 10.gün 81 12.gün 167 şimdilik iyi dedi cumartesi tekrar baktıracağım. Kahverengi lekelenme bende de oldu 7. 8.günler Coraspirini kestiler
Benim bugün 13.gün oldu. 7.ve 8.gün lekelenmem oldu çok aşırı değildi bi de 10.gün oldu bi kere. İç çamaşırımda gördüm sadece öyle aşırı miktarda olmadı ama kahverengi lekelenmeLekelenmen ne şekilde kaç gün oldu ne kadar sürdü canım ben sadece Progestan iğnesi duphaston içiyorum 12 gün bugün 12.gün
Tamam o zaman sağol inşallah benim de artmazBenim bugün 13.gün oldu. 7.ve 8.gün lekelenmem oldu çok aşırı değildi bi de 10.gün oldu bi kere. İç çamaşırımda gördüm sadece öyle aşırı miktarda olmadı ama kahverengi lekelenme
Benim 9. Gun 2 çıktı 12. Gun 167 çıktıİnsan bi tereddütte kalıyor sizin doktorunuz ne dedi
Benim ilk gebeliğimde 12.gün ilk testim 2.80 di. Bir hafta sonra 200 olmuştu. Kişiden kişiye değişir yükselecektir diye düşünüyorum içiniz rahat olsun.Cevabınız için teşekkür ederim vermedim yarın vereceğim negatif bir değer olduğunu farkındayım sadece bir umut olabilir sandim
Negatif benimki. Bugun adet oldum. Baska merkezde sifirdan bašliycaz hayirlisi bakalim.@dreamon94 @yabanotu E Elos23 @blog B Buyuk_umutlar @Mavissko @yorgunbeybi kızlar testlerinizi yaptırdınız mı??
Eki Görüntüle 3668369
Sonra tekrar baktırdınız mıBenim 9. Gun 2 çıktı 12. Gun 167 çıktı
Evet 2 gun sonra tekrar baktırdım 889 çıktı cuma günü keseyi görmeye gideceğim insallahSonra tekrar baktırdınız mı
benim malesef kimyasal oldu@dreamon94 @yabanotu E Elos23 @blog B Buyuk_umutlar @Mavissko @yorgunbeybi kızlar testlerinizi yaptırdınız mı??
Eki Görüntüle 3668369
Olduğunuz şehirde kadin doğuma doktoruna gidin sonra il dışındaki doktorunuzu arayıp bilgi verintecrübeli arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum benim şuan gebelik oluştu dr 2 hafta sonra gel dedi kalp atışına bakacak. Ama dr um farklı şehirde. Bundan sonraki süreci nasıl ilerletti acaba tecrübeli birileri varsa yardımcı olabilir mi
İkinci kanı verecektiniz pozitifti aslında nasıl öyle oldu çok üzüldümbenim malesef kimyasal oldu
Ne oldu sonucunuz canım ?Bende yarın opu olacağım. Taze transfer düşünüyor doktorum. 3. Gün veya 5. Gün olmasına göre değişecek günüm yani en geç 11 Ekim transfer gibi duruyor. Bizimde problemimiz hız, sayı ve morfoloji varikosel kaynaklı ilki kimyasal olmuştu umarım sağlıla ilerler bu sefer gebeliğimiz
Kaçıncı gün öğrendiniz değeriniz nasıl oynadıbenim malesef kimyasal oldu
Sonucunz ne oldu bende acıbadem ataşehir hangi doktordasınız acaba ?Ben de Ataşehir Acıbadem. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?