Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Benim değerler biraz şey oldu. 8.gün 60 10.gün 81 12.gün 167 şimdilik iyi dedi cumartesi tekrar baktıracağım. Kahverengi lekelenme bende de oldu 7. 8.günler Coraspirini kestiler
Lekelenmen ne şekilde kaç gün oldu ne kadar sürdü canım ben sadece Progestan iğnesi duphaston içiyorum 12 gün bugün 12.gün

Lekelenmen ne şekilde kaç gün oldu ne kadar sürdü canım ben sadece Progestan iğnesi duphaston içiyorum 12 gün bugün 12.gün
Benim bugün 13.gün oldu. 7.ve 8.gün lekelenmem oldu çok aşırı değildi bi de 10.gün oldu bi kere. İç çamaşırımda gördüm sadece öyle aşırı miktarda olmadı ama kahverengi lekelenme

Cevabınız için teşekkür ederim vermedim yarın vereceğim negatif bir değer olduğunu farkındayım sadece bir umut olabilir sandim
Benim ilk gebeliğimde 12.gün ilk testim 2.80 di. Bir hafta sonra 200 olmuştu. Kişiden kişiye değişir yükselecektir diye düşünüyorum içiniz rahat olsun.

Kızlar testim pozitif 4+5 im dunden beri bel ağrım varr bir tedirgin oldum biraz fazla gibi sanki ya bir gün önce biraz kendimi iyi hissedince bir iki mutfakta eğil kalk iş yaptım çok korktum böyle ağrı olunca normal mı sizce

Arkadaşlar bugün t+7 deyim belim ağrıyor iki gündür özellikle sağ ve sol taraftan ağrıyor kalçama vuruyor böyle bişey yaşayan oldu mu

tecrübeli arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum benim şuan gebelik oluştu dr 2 hafta sonra gel dedi kalp atışına bakacak. Ama dr um farklı şehirde. Bundan sonraki süreci nasıl ilerletti acaba tecrübeli birileri varsa yardımcı olabilir mi

Olduğunuz şehirde kadin doğuma doktoruna gidin sonra il dışındaki doktorunuzu arayıp bilgi verin
Ben ilk dışındayım gelemiyorum o yüzden burda gittim kalp atisini duydum dersiniz

Kızlar herkese selam. Benim bir sorum olacaktı. Haziran ve Temmuz aylarında peş peşe transfer oldum ikisinde de negatif sonuç aldım. Embriyoları PGT’ye göndereceğiz ama araştırmalarım sonucu karyotip testi, trombofili ve bağışıklık testi istemişler. Benim doktorum istemedi ama hem pgt’ye gönderip hem de bu testleri yaptırmama gerek var mı sizce?

Ne oldu sonucunuz canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…