Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kızlar merhaba transferden sonra troid için Euthyrox 25 mcg kullanan var mı ?
Ben de kullanıyorum. 2 hafta önce başladım ve hala devam ediyorum. İlk testte 2.60 dı, transferden hemen önce 1.40 olmuş ama bıraktırmadı. Ve geçen cuma test yaptırdım yine 2.20 idi. İlacı kullanmama rağmen gebelik etkisiyle artmış ama normal dedi doktorum ve devam dedi.

Kızlar 3.gun için aradılar embriyom bir tane ve sınırda dedi embriyolog 4hucreli dedi sizlerin nasıldı 3.gun ilerler mi 5e yoksa dondurayim mi 3.gun olarak
Bana doktorum doğal olan karmaşıktır ve pek çok değişkene bağlıdır demişti. Laboratuvar ortamında gelişmiyorsa rahimde de tutunma ihtimali düşük veya tutunsa da devamı gelmeyebilir demişti. Ama tabii ki her zaman olumlu ihtimal de var ama o asla 3. Gün dondurmuyordu. Yine de sen kendi hikayene ve doktoruna göre hareket etmelisin tabii. Onlar daha iyi bilir.

Daha ben ilk mesajımı yazamadım pozitifim şükür 12 ekimde transfer oldu. Biz apartta kalıyorduk eşimle transfer sürecinde kimsenin bilgisi yoktu denize yakın bir yerdi. Genel olarak o bir şeyler aldı evde yemek yaptık yedik ben normal işlerimi yaptım ama bulaşık makinesiyle genelde eşim ilgilendi. Her gün mutlaka 20 dk filan yürüdüm ilk günlerde de. Yorulduğumu hissedince durdum. 3. Gün zaten yurtdışında oturduğumuzdan uçak yolculuğu yaptım. İki saatte bir ayağa kalkarak. 6. Gününde bir delilik bence ama arkadaşlarla eğlence mekanına gittim doğum günü için, ve roman havası oynadım. Tabi vücudum izin vermedi bir tuhaf oldum oturdum. 15 dk max oynamışımdır. Kısacası zıplamışlığım bile var.

Kızlar bugün t+8 günüm afedersiniz sütlü kahve akışkan bi akıntım geldi ne demişlerdi bu konuyla alakalı size neden oluyor bilgisi olan varmı yarın test yaptırcam zaten

Kızlar 6. Haftamdayım ve inanılmaz sol yanımda ağrı var. Kasık da diyemiyorum kuyruk sokumundan başlıyor gibi ama sol tarafa vuruyor ve bacağa kadar yatarken üzerine özellikle. Bu normal midir? Yaşayan var mı?

Merhaba aynı gün transfer olmuştuk bugün benim karnım çok şişti siz de yaşadınız mı böyle bi durum . Adet olmaktan korkuyorum .
Merhaba , evet 4-5 gün resmen sistim şey gibi yemek yersin de siginamazsin ya o şekildeydi ama yaklaşık 3 gündür normale dondum o süre zarfında da regli olacak mısın hissettim ama dünden beri öyle bir hissiyatim daha kalmadı sadece 2 gündür göğüs hassasiyetim var başka ne gibi şeyleriniz oldu bu arada yasınız amh değeriniz nedir

merhaba benimde 22 ekim de 5.gün embriyo transfer edildi prednol estrofem ecopirin lutinus ı mom prolutex iğne kullandım ama değerim artmadı 10.gün 30 çıktı 48 saat sonra 40 çıktı sonraki testte 48 dün verdim 41 e düştü kimyasal dedi doktor ilaçları bırak 2. transfer için regl dönemini beklicez dedi bu benim 5. kaybım 2 dış gebelik tüpler alındı 2 kimyasal 1 tane düzensiz kese kürtaj transfer öncesi histereskopi yapıldı embriyo kalitesi güzeldi rahim istenilen kalınlığa geldi ama olmadı düşünme takma kafaya öyle tutuyor diyorlar nasıl düşümeyim transfer oluyosun değer artacakmı ikiye katlayacak mı sonra kese görünecek mi sonra kalp atışı duyulacak mı süreç bitmiyor ve insanın elinde olmuyor malesef şuan da ilaçları bıraktım yükselmesi için umutlandığım dualar ettiğim değerim iyice düşsün diye bekliyorum bir an önce toparlanıp 2. transfere başlayım diye

Beni tablodan silebilirsiniz hanımlar . Sağlıklı bir gebelik gibi durmuyor dedi doktor . Kalp atışını duymamız gerekirdi dedi. Haftaya kürtaj olacağım sanırım ya da belki kendi düşer .

Bende dün transferimin 12. Günüydü kan verdim tsh içinde 3.31 çıktı normal dedi doktorum ilaca devam ama

Negatif sonucu olan veya kimyasalla sonuclanan arkadaslar icin her mesajda cok üzülüyorum. Ayri bir dertlesme basligi mi acilsa? Önceki negatiflerimde öyle hissetmistim cünkü bu basliklarda daha cok pozitif haberler birbiriyle etkilesimde oluyor.

Ben 2 negatifim neticesi üzüntüden panik atak gecirmistim hayatimin en zor zamanlariydi. Asiri üzülmenin vücuda ve beyne ne kadar toksik zehirli bir etki yaptigini gördüm. Soyut bir sey degil üzülmek. Zararli bir madde gibi. Lütfen o kuyuya düsmeyelim. Kontrollü üzülelim üzüleceksek de. Pozitif sonuc alanlarin da hic birimizin yarin ne olacagimiz belli degil. Allah hepimiz icin hayirlisini yazsin.

Kizlar son olarak arada hep yazacagim, cok fazla hormon tedavisi görüyoruz. Meme kanseri bu gibi hormonal degisikliklerden tetiklenen bir kanser. Lütfen tetkiklerimizi yaptiralim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…