- 4 Kasım 2025
- 15
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #3.201
Ben de kullanıyorum. 2 hafta önce başladım ve hala devam ediyorum. İlk testte 2.60 dı, transferden hemen önce 1.40 olmuş ama bıraktırmadı. Ve geçen cuma test yaptırdım yine 2.20 idi. İlacı kullanmama rağmen gebelik etkisiyle artmış ama normal dedi doktorum ve devam dedi.Kızlar merhaba transferden sonra troid için Euthyrox 25 mcg kullanan var mı ?
Bana doktorum doğal olan karmaşıktır ve pek çok değişkene bağlıdır demişti. Laboratuvar ortamında gelişmiyorsa rahimde de tutunma ihtimali düşük veya tutunsa da devamı gelmeyebilir demişti. Ama tabii ki her zaman olumlu ihtimal de var ama o asla 3. Gün dondurmuyordu. Yine de sen kendi hikayene ve doktoruna göre hareket etmelisin tabii. Onlar daha iyi bilir.Kızlar 3.gun için aradılar embriyom bir tane ve sınırda dedi embriyolog 4hucreli dedi sizlerin nasıldı 3.gun ilerler mi 5e yoksa dondurayim mi 3.gun olarak
Daha ben ilk mesajımı yazamadım pozitifim şükür 12 ekimde transfer oldu. Biz apartta kalıyorduk eşimle transfer sürecinde kimsenin bilgisi yoktu denize yakın bir yerdi. Genel olarak o bir şeyler aldı evde yemek yaptık yedik ben normal işlerimi yaptım ama bulaşık makinesiyle genelde eşim ilgilendi. Her gün mutlaka 20 dk filan yürüdüm ilk günlerde de. Yorulduğumu hissedince durdum. 3. Gün zaten yurtdışında oturduğumuzdan uçak yolculuğu yaptım. İki saatte bir ayağa kalkarak. 6. Gününde bir delilik bence ama arkadaşlarla eğlence mekanına gittim doğum günü için, ve roman havası oynadım. Tabi vücudum izin vermedi bir tuhaf oldum oturdum. 15 dk max oynamışımdır. Kısacası zıplamışlığım bile var.Kızlar transfer olup pozitifi görenler öncelikle hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallahtransfer döneminde dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu daha doğrusu hareket olarak nasıldınız ev içinde iş yapma olarak
Benim olmadı canım. Sadece ara ara sarımsı lekelenme oldu ama o da testlerden günler sonra oldu.Pozitif görenlerde yerleşme kanaması oldu mu hep olanda hangi gün oldu
Bende oldu. Hemen yoruldum max 20 dk yürüyebiliyordum.Transferin 2. Günü kendini yorgun hisseden oldu mu? Evin içinde yürürken nefes nefese kalıyorum. Normal bisey mi anlamadım
TebriklerYaptim yaptim bugun butun tuslara bastım
Sırf esime surpriz yapayim diye
Sabak silik ikinci cizgi cıktı
Çift transfer mıydı sizinBenim 12. Gün 1417
14.gün 2673 suan 17. Gundeyim daha kan vermedim. kese görmeyede gitmedim. Salı günü gidicem tekmi cift mi belli olacak T+22 de kese görmeye gidiyor olucam bakalım.
EvetÇift transfer mıydı sizin
İnşallah ❤Merhaba bende yeni başladım 3 ay kullanım yazmış doktor daha 1 ay bitmedi bakalım inş etkisini görürüz
Tesekkur ederimTebriklerhayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Merhaba , evet 4-5 gün resmen sistim şey gibi yemek yersin de siginamazsin ya o şekildeydi ama yaklaşık 3 gündür normale dondum o süre zarfında da regli olacak mısın hissettim ama dünden beri öyle bir hissiyatim daha kalmadı sadece 2 gündür göğüs hassasiyetim var başka ne gibi şeyleriniz oldu bu arada yasınız amh değeriniz nedirMerhaba aynı gün transfer olmuştuk bugün benim karnım çok şişti siz de yaşadınız mı böyle bi durum . Adet olmaktan korkuyorum .
Çok güzel tam olması gerektiği gibi iki katı2 Kasım 78.31 4 Kasım 159 6 Kasım 384 sizce nasıl kızlar ?
Bende dün transferimin 12. Günüydü kan verdim tsh içinde 3.31 çıktı normal dedi doktorum ilaca devam amaBen de kullanıyorum. 2 hafta önce başladım ve hala devam ediyorum. İlk testte 2.60 dı, transferden hemen önce 1.40 olmuş ama bıraktırmadı. Ve geçen cuma test yaptırdım yine 2.20 idi. İlacı kullanmama rağmen gebelik etkisiyle artmış ama normal dedi doktorum ve devam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?