- 11 Nisan 2025
- 742
- 280
- 18
- 34
- Konu Sahibi baharinadasi
-
Aiyy maşallaahYaa hayalimden bile guzel cikti biloyor musunuz 242 geldi sonucum
Valla bende rüyada gibiyim hamdolsun Rabbim herkese nasip etsinAiyy maşallaahKatlanarak artsın inşallah Çok iyi değerrin oh
Sonucum 68 çıktı canım inşallah artarCanim soncun ne olduuu
Aa guzel cok da düşük gelmemis canim hayırlı olsun. Hadi bakalım cuma gunu kan gunu ikimize deSonucum 68 çıktı canım inşallah artar
Hala aramadı çok enteresan insan telkine ararAmin amin doktor aradı mı sizi
Sağ ol hepimiz için hayırlı olsun ben cumartesi gidicemAa guzel cok da düşük gelmemis canim hayırlı olsun. Hadi bakalım cuma gunu kan gunu ikimize de
Aa çok güzel maşallah ne güzel haberler sevindim adınıza ⚘️Sonucum 68 çıktı canım inşallah artar
Ayy var gibi canim ya sabah tekrarla bence daha net cikarrKızlar 2.çizgi bu şekilde. T+7 de, var mı yok mu anlamadım
Sabah prodoctor ile yapıcam. Bu erken test değil normal testti. İnşallah sabah pozitif alırım. Çok üzüldüm çokkk, negatif ağır bastı gibi geldiAyy var gibi canim ya sabah tekrarla bence daha net cikarr
Yok ya aramadıAmin amin doktor aradı mı sizi
Bir daha kine taze olma dondur emnriyonuİlk biz normal deneyelim diye gittiğimizde vermişti sperm testi ama sonra bu süreçte doktor istemedi rahim kalınlığı falan iyi diye taze transfer yaptık 5. Gün embriyosu ama tutmadı anlamadık neden olduğunu valla
Onun sperm testi de o zaman iyi çıkmıştı bir de bu süreç öncesi biz eş paketleri de kullandık nasip işte alkol yok sigara yok abur cubur yemem kilom yerinde spor yaparım sonuç bu arkadaşım:)
Sağolun darısı bekleyen herkesin başına inşallahAa çok güzel maşallah ne güzel haberler sevindim adınıza ⚘️
Neden benimde taze transfer olacakBir daha kine taze olma dondur emnriyonu
Evet ya niye böyle yaptılar şuan ihtiyacın olan bişeyYok ya aramadıinsan telkine arar
Doktorunuz kimdi o hastanede turgut bey miYok ya aramadıinsan telkine arar
Normal testte bir de akşam zor çıkar. Yarın sabah daha belirgin çıkacak gibi insallahSabah prodoctor ile yapıcam. Bu erken test değil normal testti. İnşallah sabah pozitif alırım. Çok üzüldüm çokkk, negatif ağır bastı gibi geldi
Evet ya niye böyle yaptılar şuan ihtiyacın olan bişey
Bir daha kine taze olma dondur emnriyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?