- 11 Ekim 2025
- 76
- 15
- 3
- 39
- Konu Sahibi baharinadasi
-
İstanbul Acıbadem canım Ataşehir de yaptırdım doktorda aramadı neden öğrenemedim inş hepimiz için en güzeli olurHangi şehir hangi hastane sizin iş stresli o da tetiklemiştir ama üzmeyin nasipte olsa zaten ne olursa olsun olacaktı Allah daha güzel yollar açsın kendiliğinizden hamile kalırsınız inşallah genelde bi sonraki ay bazen kendiliğinden oluyor benim 1 yumurtaydı ilaçlarla sonraki ay 5 oldu tabi 3 tane şuan hala gelişimi devam ediyor
Ayy hadi bakalım insallah. 5 uzeri gebelik var demek canımDoktorum şimdi verebilirsin dedi gidiyorumSonucun kaç çıkması lazım
t+9.günüm hafif kahverengi leke geldi 1 kerelik kan sulandırıcıyı kesti sadeceBugün kaçıncı gününüz? Ve lekelenme nasıl oldu? Hangi renk ? Yoğun mu? Yerleşme kanaması olabilir. Eğer öyleyse ilaçları bırakmak riskli olmaz mı?
Teşekkür ederim. Benim tüp bebekte ilk denemem daha önce 3 kere aşılama yaptırdım. 8 yıldır ilk defa pozitif görüyorum ben deSizin kaçıncı denemeniz acaba hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Benim tüp bebekte ilk denemem daha önce 3 kere aşılama yaptırdım. 8 yıldır ilk defa pozitif görüyorum ben de
İnanın bu soruyu ben de çok sordum kendime. Hep vazgeçtim olmuyorsa bi nedeni vardır dedim sonra toparlayıp devam ettim. Şimdi düşünüyorum da o zaman olmaması belki daha hayırlıydı. Siz de olumsuzluğa kapılmayın biliyorum çok zor ama doğru zamanda gelecek.Allah tamamina erdirsin , Allah ın verdiğinden sual olmaz ama neden diyor bazen insan bizimde demek sinavimiz bu
Bende Avrupa yakası Acıbadem Nasip ama daha güzeli olacak zaten yumurtalarınız iyi kalitede stres yapmayın başkaları 7. Deneme yapıyor bende 2 aydır üste üste iğne yapıyorumİstanbul Acıbadem canım Ataşehir de yaptırdım doktorda aramadı neden öğrenemedim inş hepimiz için en güzeli olur
Vallahi her aşama bir öncekinin endişesiyle ileriye dönük endişeler yaratıyor zaten. Yumurta büyüyecek mi kaç yumurta döllenecek kaçı gelişecek transfer olabilecek mi transfer oldu kanda pozitif mi pozitifse artacak mı artınca kese görünecek mi kese görününce kalp atacak mı? Yani boşa değilmiş annelik rahme ilk yerleştiğinde başlar demeleri. Normal gebelikte sadece test ve kese varken bu süreçte malesef endişeli oluyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versinBen aspirin , mum omega, d-cavit, estrofem (4 ağızdan 1 vajinaya) progestan (fitil),
İğne kullanmıyorum. 2. Transferim bu. Memelerimde hassasiyet ve adet sancısına benzer ağrı dışında belirtim yok.18 i teste gideceğim inşallah hepimizin sonuçları sonuna kadar sağlıklı olur. Benim ilki pozitifti ama 11 haftalıkken alındı…Bana göre 3 kritik aşamanın sadece ilkidir pozitifi görmek ..sonrasında 2 önemli aşama daha vardır. Herşey sağlıcakla olsun, sonuda başladığı gibi güzel bitsin inşallah
Ben de Ataşehir Acıbadem. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızBende Avrupa yakası Acıbadem Nasip ama daha güzeli olacak zaten yumurtalarınız iyi kalitede stres yapmayın başkaları 7. Deneme yapıyor bende 2 aydır üste üste iğne yapıyorum
İnanın bu soruyu ben de çok sordum kendime. Hep vazgeçtim olmuyorsa bi nedeni vardır dedim sonra toparlayıp devam ettim. Şimdi düşünüyorum da o zaman olmaması belki daha hayırlıydı. Siz de olumsuzluğa kapılmayın biliyorum çok zor ama doğru zamanda gelecek.
Bende Avrupa yakası Acıbadem Nasip ama daha güzeli olacak zaten yumurtalarınız iyi kalitede stres yapmayın başkaları 7. Deneme yapıyor bende 2 aydır üste üste iğne yapıyorum
Allah yar ve yardımcınız olsun stres yapmayın moral önemli ama bende korktum transfer olacak mıyım sonrası beni neler bekliyor bakalılEvet benim suan ilk deneme kanama başlayınca gideceğim bir kez daha dener sonra bırakırım diyorum
Ay çok sevindimYaa hayalimden bile guzel cikti biloyor musunuz 242 geldi sonucum
Ins güzel haberlerinizi alırızAllah yar ve yardımcınız olsun stres yapmayın moral önemli ama bende korktum transfer olacak mıyım sonrası beni neler bekliyor bakalıl
Yok 6 ekimde benimAy çok sevindimsağlıklı gebelik olsun inşallah sizin de 7 ekim miydi transfer
Canim soncun ne olduuut+9.günüm hafif kahverengi leke geldi 1 kerelik kan sulandırıcıyı kesti sadece
Amin amin doktor aradı mı siziIns güzel haberlerinizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?