- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.341
Ederim tabi ben 39 yaşındayım :) Rabbim hakkıyla anne olabilecek tüm kullarına inşallah afiyetle nasip etsin keşke hep güzel haberler alsak ama nasipten öte köy yok… tevekkül edeceğiz bende son bir kez denemek istedim işte 2 embriyo koydurdum gerisi nasip sonra bırakacağım artık afiyetle olacaksa olur kısmetTeşekkür ederim amin inşallah vardır allahım ben 27 yaşındayım ilk tüp bebek deneyimim bana dua edermisinyarın kan verince haber veririm size
İnşallah bu defa tutar nasıl bi enfeksiyon bende de idrara çıkma var hafif yanma ondan merak ettim 3. Günüm transfer olalıCok iyiymiş masaaalllah. benim 4AA embriyom tutmamışti rahimde enfeksiyon varmış ondan bir noktadan sonra nasip diyoruz işte
Dışarıdan tespit edilen birsey değil endometrit deniyor rahim içi enfeksiyon . Negatif olunca doktorum histereskopi önerdi o zaman tespit edildi. Aslın polip miyom vs yoktu ama görmek istedi yine de nitekim enfeksiyon. Varmış. Birde transferden sonra 2. Adetim erken geldi ve uzun ara kanamalar oldu belirti olarak bir de idrar yaparken karında ağrı oluyordu kramp gibi. Sizin bahsettiğiniz daha çok idrar ile ilgili gi biİnşallah bu defa tutar nasıl bi enfeksiyon bende de idrara çıkma var hafif yanma ondan merak ettim 3. Günüm transfer olalı
6.gun için çok iyiMerhaba bugün transferin 6.günü iki adet 5.gün embriyosu transfer edilmisti, 4.gün test yapmistim positif cikmisti bugün kan verdim 76 cikti iyimi deger sizce 6.gün icin
Sizinle aynıyızBen de 14 ekimde transfer oldum, ben de öğretim görevlisiyim. 3 gün raporluydum ben de. Pazartesi Salı benim de en yoğun günüm. Bu kadar mı benzerlik olurPazartesi gideceğim okula. Doktorum ilk gün dinlen diğer günler normal hayatına dön demişti.
Benim 9 günüm hala ağlıyorumMerhaba arkadaşlar ailem bilmediği için burda sizinle moral bulmaya çalışıyorum bugün transferin 3. Günü devamlı duygusalım ağlıyorum sizde de oldu mu belki de 2 ay üst üste iğneler tedavi yıprandım
Dışarıdan tespit edilen birsey değil endometrit deniyor rahim içi enfeksiyon . Negatif olunca doktorum histereskopi önerdi o zaman tespit edildi. Aslın polip miyom vs yoktu ama görmek istedi yine de nitekim enfeksiyon. Varmış. Birde transferden sonra 2. Adetim erken geldi ve uzun ara kanamalar oldu belirti olarak bir de idrar yaparken karında ağrı oluyordu kramp gibi. Sizin bahsettiğiniz daha çok idrar ile ilgili gi bi
Merhaba arkadaşlar ailem bilmediği için burda sizinle moral bulmaya çalışıyorum bugün transferin 3. Günü devamlı duygusalım ağlıyorum sizde de oldu mu belki de 2 ay üst üste iğneler tedavi yıprandım
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHayırlı olsunn rabbim kucağınıza almayı nasip etsinn
Hic histereskopi yapıldı mi size hsg falanBenimde mi öyle acaba vitamin desteği dedi sadece adet oldum olacağım Salı gününe gideyim de baksın rahim içi enfeksiyon nasıl oldunuz ? bana transfer öncesi Azitro verdi o etki etmemiş midir benimde olmaması için tek sebep buymuş gibi geliyor doktor kalite dedi ama eşimde hatırlıyor kaliteli embriyo oluştu dedi nitekim 5. Güne 2 tane transfer etti ya da genetikleri bozuktu
Aslinda kaliteli olup olmadığını kimse tam bilemez bazen çok iyi görünen embriyolar tutmuyor ya da daha düşük derecelendirme embriyo tutuyor aslında bu tutma olasılıkları hanginda bir parça bilgi veren veriler. Muhtemelen sizin yaşınız 35 üzeri ise kaliteli embriyo olmadığını düşünmüş olabilir doktor. tabj vit kullanjn bunhn yaninda bence 2. Transferinize mutlaka hsg histeroskopi yaptirmadiysanjz yaptırın derim zaman cok hizli belli bjr yaştan sonra her dk kıymetli zaman kaybetmemek için riske atmayın emin olun derim . Azitro evet olası bi enfeksiyon için veriliyor varsa bile zaten kurutmuştur ilaç şuan ki surec için içiniz rahat olsun olan olmuş artık. Dinlenmenize bakın kafanızı dağıtın düşüne düşüne insan daha çok üzülüyorBenimde mi öyle acaba vitamin desteği dedi sadece adet oldum olacağım Salı gününe gideyim de baksın rahim içi enfeksiyon nasıl oldunuz ? bana transfer öncesi Azitro verdi o etki etmemiş midir benimde olmaması için tek sebep buymuş gibi geliyor doktor kalite dedi ama eşimde hatırlıyor kaliteli embriyo oluştu dedi nitekim 5. Güne 2 tane transfer etti ya da genetikleri bozuktu
Dondurulmuş embrıyo transfer edilecek suan ilaç kullanıyorum estrofem progestron .ilk denem olacakNegatif olanların
Bekleyelim inşallah güzel sonuç alırız hep birlikte sizin surwc nasıl
Hic histereskopi yapıldı mi size hsg falan
Aslında ben normal hamile kalirim dediğim zamanlarda hsg çektirdim bir şey çıkmadı ondan sonra bir sistit oldum yalnız hayatımda hiç olmamisim dedim enfeksiyon olur ben de ama kanamalı idrar yanma olmaz koku ve çok sık idrara çıkma şeklinde ve tabi akıntıHic histereskopi yapıldı mi size hsg falan
Benimde dondurulmuş embriyo 5.gün orta kalite bende estrofem coraspirin azitro prednol progestran fitil 2×2 progestan dex kullaniyorumDondurulmuş embrıyo transfer edilecek suan ilaç kullanıyorum estrofem progestron .ilk denem olacak
Maşallah çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da dua et lütfen bende inşallah pozitifi götürürüm
Şimdi nasılsın canımBen belgesel izleyip agliyordum sonra ağladım diye gülüyordum garipti ama bitti tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?