Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Güzel haberlerini bekliyoruz Tüm dualarımız kabul olsun inşallah

21 ekimde kan ver dedi doktor ama sanırım yarın gidip verecem dayanamıyorum korkuyorum da
Bana da 25 Ekim dendi :) benim biraz yaşım da var 15 yaşında kızım var :) nasip artık inşallah rabbime havale edeceğiz tevekkül.. hakkında hayırlısı afiyetle olsun senin de bende sabredemezdim mutlaka çıkar yarın haber ver bize de

Teşekkür ederim amin inşallah vardır allahım ben 27 yaşındayım ilk tüp bebek deneyimim bana dua edermisin yarın kan verince haber veririm size

Merhaba bende 15 ekimde oldum, 5aa 5. Gün embriyosu test yapmayı düşünüyor musunuz bugün 3. Gün dayanamayıp yaptım negatif. Erken davrandım biraz
Merhaba 3. Gün çok erken farklı transferimde 6. Gün yapmıştım pozitifi görmüştüm o da 5. Gün embriyosuydu kandada pozitifti 6. Haftada kaybettim ama bebeğimi bu sefer bakalım yine yapacağım bugün 4. Gün transfer gününü saymazsanız sizinde 4. Gününğz 15 ekimde transfer olduğunuz için

Kızlar özel bir soru ama özür dileyerek soruyorum artık burda herseyi paylaşır destek yardım fikir arıyoruz . Simdi benim 22 ekim transferim olacak bugün ağda yapsam mi tahriş hassasoyet vs olurda o bolge enfekte olur mu diye tereddüt ettim transfere de az kaldı bu noktayı hiç düşünemedim ne dersiniz sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…