- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.301
Benim 3. Transferim ilki tutmadı ikincisi gelişmedi bu sefer 2 embriyo denedik bakalım inşallah son dedik buna da nasip artıkinşallah.sizin ilk transfer mi
Çok silik var mı acaba
Gözüküyor canım ama kaçıncı gündesin baya silikÇok silik var mı acaba
Hiç korkma idrara pek güven olmuyor güzel gözüküyor tekrar dene sonra kan verirsin5 gün embriyosu 7 günde yapmıştım bugün 9 günüm tekrar yapmaya korkuyorum ya çıkmasa
5 gün embriyosu 7 günde yapmıştım bugün 9 günüm tekrar yapmaktan korkuyorum ya çıkmazsa diyeVarkaçıncı gün embriyosu ve T+ kaçtasınn
5 gün embriyosu 7 günde yapmıştım bugün 9 günüm tekrar yapmaktan korkuyorum ya çıkmazsa diyeVarkaçıncı gün embriyosu ve T+ kaçtasınn
21 ekimde kan ver dedi doktor ama sanırım yarın gidip verecem dayanamıyorum korkuyorum daHiç korkma idrara pek güven olmuyor güzel gözüküyor tekrar dene sonra kan verirsin
Canım teşekkür ederim darısı başına inşallahCook sevindim şükür gözünüz aydın
İnşallah olacak allahtan umut kesilmez rabbim kucağımızı boş bırakmasınBenim 3. Transferim ilki tutmadı ikincisi gelişmedi bu sefer 2 embriyo denedik bakalım inşallah son dedik buna da nasip artık
Güzel haberlerini bekliyoruzCanım çok sevindim hayırlı olsun
Bu konuyu açarken hep birlikte heyecanımızı, sevinçlerimizi paylaşalım merak ettiklerimizi daha tecrübeli olanlardan öğrenelim istedim.
Nitekim de öyle oldu Hepinize bu yolculukta teşekkür ediyorum ve şans diliyorum
Yarın kan testimi vereceğim sizin de dualarınıza talibimHamilelerin duası tez zamanda kabul olur derler
Ey duaları duyan Rabbim,
Kalplerini birbirine kenetleyen bu güzel kadınları huzurunla sar.
Onlar birbirleri için, aynı umutla, aynı dilekle dua ediyorlar:
Bir can, bir nefes, bir mucize dileğiyle…
Her birinin kalbine sabır, bedenine güç, ruhuna ışık ver.
Bekledikleri o güzel haberi, rahmetinle, kolaylıkla ulaştır.
Birinin duası diğerine vesile olsun,
Birinin gözyaşı diğerinin gülüşüne dönüşsün.
Ve bir sabah, hepsi “oldu” diye fısıldasın birbirine —
İnançla, sevinçle, şükürle…
Ey Kudret Sahibi,
Kalplerinden eksik etme umudu.
Dualarını kabul eyle, yollarını nurla doldur.
Bahar arkadaşımızın ve biz bekleyenlerin emeklerini boşa çıkarma.
Küçük bir can, küçük bir kalp, onun rahmine senin izninle yerleşsin.
Amin
Yarın inşallah bu listeye pozitif olarak giriş yaparım
Eki Görüntüle 3660987
Bana da 25 Ekim dendi :) benim biraz yaşım da var 15 yaşında kızım var :) nasip artık inşallah rabbime havale edeceğiz tevekkül.. hakkında hayırlısı afiyetle olsun senin de bende sabredemezdim mutlaka çıkar yarın haber ver bize de21 ekimde kan ver dedi doktor ama sanırım yarın gidip verecem dayanamıyorum korkuyorum da
Teşekkür ederim amin inşallah vardır allahım ben 27 yaşındayım ilk tüp bebek deneyimim bana dua edermisinBana da 25 Ekim dendi :) benim biraz yaşım da var 15 yaşında kızım var :) nasip artık inşallah rabbime havale edeceğiz tevekkül.. hakkında hayırlısı afiyetle olsun senin de bende sabredemezdim mutlaka çıkar yarın haber ver bize de
Canım hayırlı olsun İnşallah pozitifi görürsün. Seni de aldım listeye son durumumuzu paylaşayım.
@leylekgelse sen sonucunu öğrendin mi canım yada baktırdın mı?
Eki Görüntüle 3660430
Canım benide yazarmisin 15 Ekim transfer yapıldı.5.gun embriyosuHoş geldin canım listeye ekledim pozitifi de ekleriz yanına inşallah Pazartesi
Eki Görüntüle 3660522
inşallah bu defa kuvuşursunuzBenim 3. Transferim ilki tutmadı ikincisi gelişmedi bu sefer 2 embriyo denedik bakalım inşallah son dedik buna da nasip artık
Merhaba 3. Gün çok erken farklı transferimde 6. Gün yapmıştım pozitifi görmüştüm o da 5. Gün embriyosuydu kandada pozitifti 6. Haftada kaybettim ama bebeğimi bu sefer bakalım yine yapacağım bugün 4. Gün transfer gününü saymazsanız sizinde 4. Gününğz 15 ekimde transfer olduğunuz içinMerhaba bende 15 ekimde oldum, 5aa 5. Gün embriyosu test yapmayı düşünüyor musunuz bugün 3. Gün dayanamayıp yaptım negatif. Erken davrandım biraz
Üsttekinde silik çizgi görüyorumMerhaba yengemde tüp bebek yaptı üçüncü gün embriyosu bugün 11. Gün testler bu şekilde bir bakabilir misiniz
Ayyy çok sevindim
Süper haber bu tebrik ederim aramıza hoş gedin
Bebek ben burdayım demiş, kan verin demiş sizeBanada cevap verseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?