- 2 Ağustos 2023
- 279
- 83
- 28
- 26
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.321
AyyBebek ben burdayım demiş, kan verin demiş size
Tebrik ederimmm Allah kucağına sağsalim almayı nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallahAyyy çok sevindimdeğerin katlanarak artsınnn
Çok teşekkür ederimSüper haber bu tebrik ederim aramıza hoş gedin
Teşekkür ederim AminTebrik ederimmm Allah kucağına sağsalim almayı nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsunn rabbim kucağınıza almayı nasip etsinn
Artımed test yaptım ama böyle çıktı cuma günü yaptığımda silik çıkmıştı moralim bozulduinşallah bu defa kuvuşursunuzbenim de ikinci o yüzden sordum ilkinde ağrım oldu belki ilkte belirti yaşıyoruzdur böyle sonrasında alışıyordur bedenimiz
Erken test mi kullanmıştınız yarın kan versem erken mi yine acaba . Siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuzMerhaba 3. Gün çok erken farklı transferimde 6. Gün yapmıştım pozitifi görmüştüm o da 5. Gün embriyosuydu kandada pozitifti 6. Haftada kaybettim ama bebeğimi bu sefer bakalım yine yapacağım bugün 4. Gün transfer gününü saymazsanız sizinde 4. Gününğz 15 ekimde transfer olduğunuz için
Amin inşallah erken test mi yapıyorsunuzBiraz erken olmuş canım :) benim De bugün 5. Günüm 4ab 2 embriyo ben daha yapmadım belki yarın kızımın ısrarı ile bir deneriminşallah hayırlı sonuçlar alalım afiyetle amin
Kaçıncı gün erken gebelik testi mi birde. Silik var gibi duruyorÇok silik var mı acaba
1 erken test bide normal kaset testle yapmıştım aynı gün transferin 6. Günü benim arkadaşım 4. günü silik testle öğrenmişti 5. Gün embriyosunu 5. Gün test yapın bence bugünde bekleyin bende yarın veya sonraki gün düşünüyorumErken test mi kullanmıştınız yarın kan versem erken mi yine acaba . Siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz
7 gün days doctor markasıyla yaptım silik çıktı bugün 9 günüm artımed markasıyla yaptım tek çizgi çok moralim bozulduKaçıncı gün erken gebelik testi mi birde. Silik var gibi duruyor
artımed testi hiç önermiyorlar ya bozuk çıkabiliyorArtımed test yaptım ama böyle çıktı cuma günü yaptığımda silik çıkmıştı moralim bozuldu
Daha öncekinde 6. Günde pozitifi görmüştüm yarın sabah bir denerim.. aslında erken yapmak istemiyordum fakat kızım çok ısrar ediyor heralde deneyeceğimAmin inşallah erken test mi yapıyorsunuz
Bence çok iyiMerhaba bugün transferin 6.günü iki adet 5.gün embriyosu transfer edilmisti, 4.gün test yapmistim positif cikmisti bugün kan verdim 76 cikti iyimi deger sizce 6.gün icin
7 gün days doctor markasıyla yaptım silik çıktı bugün 9 günüm artımed markasıyla yaptım tek çizgi çok moralim bozuldu
Artımed ve days doctora güvenmeyin diyolar ama eğer 3.dakikada çıkarıyorsa ve silik değilse vardır. Ben days doctor yaptım 3.dakikada koyu bir çizgi çıkarmıştı. 5 10 dakika sonradan okumayın testi Testlerin kendinde olan bir çizgi var zaten idrarla temasta belli bi süre sonra ister istemez o çizgiyi gri tonlarında gösteriyor.Artımed test yaptım ama böyle çıktı cuma günü yaptığımda silik çıkmıştı moralim bozuldu
Gayet iyi hayırlı olsunMerhaba bugün transferin 6.günü iki adet 5.gün embriyosu transfer edilmisti, 4.gün test yapmistim positif cikmisti bugün kan verdim 76 cikti iyimi deger sizce 6.gün icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?