- 1 Ekim 2025
- 25
- 14
- 3
- 32
- Konu Sahibi baharinadasi
-
Progestan değerine transfer günü mü bakılıyor bana hiç bundan bahsetmedilerHayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda alırız yavrularımızıprogestan degerinize bakıldı mi sizin bakildiysa nezaman bakıyorlar ?
Hayır genelde transferden 3,4 gün önceki son kontrol de rahim kalınlığı ile beraber progesteron bakılıyor. 10 un üzerinde olması lazım transfer içinProgestan değerine transfer günü mü bakılıyor bana hiç bundan bahsetmediler
Bende 6 ekimde çift embriyo transferi oldum. Bende aynı sizin gibiyim bir sey hissetmiyorum sonra bir de ona üzülüyorum. Başka embriyo da yok o da strese sokuyor beni . Baştan başlamaya gücüm yokHerkese merhaba 6 ekimde 5. Gün Embriyosu donmuş transferim oldu kalitesini bilmiyorum %100 canlı çözüldü dedi embriyolog sadece ilk transferim inşallah güzel sonuçlar alırızİçimde hissizlik var kendimi hamile gibi anne olacak gibi hissetmiyorum hareket etmeyede korkuyorum ama mecbur hareket ediyorum evin içinde sizde durumlar nasıl nelere dikkat ediyorsunuz aynı gün transfer olan var mı
Ahh canım çok sevindimBurdayım diyor
Benim kontrolde sadece rahme bakıldı 1 hafta önce gayet güzel transferi yapabiliriz dedi bu kadar :)Hayır genelde transferden 3,4 gün önceki son kontrol de rahim kalınlığı ile beraber progesteron bakılıyor. 10 un üzerinde olması lazım transfer için
Amin inşallahAhh canım çok sevindimHayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Ekim transferinin ilk pozitifi olarak inşallah bizlerede şans getirirsinBurdayım diyor
Moralinizi hep yüksek tutun eminim olacaktırEkim transferinin ilk pozitifi olarak inşallah bizlerede şans getirirsinBenim de bugün transferim. Görünce daha da umut doldu içim
Hemde gümbür gümbür geliyor minik kuşBurdayım diyor
İnşallah inşallah sabah erkenden gideceğimHiç zateen test yapmaya niyetim yok evde direk kan sonucunu beklemek istiyorum umarım pozitif haber alırız hepimiz
Vücudunuzu strese sokmayın lütfen böyle hissetmemiz normalmiş çift embriyoyla şansınız daha yüksek olumlu olacak inşallahBende 6 ekimde çift embriyo transferi oldum. Bende aynı sizin gibiyim bir sey hissetmiyorum sonra bir de ona üzülüyorum. Başka embriyo da yok o da strese sokuyor beni . Baştan başlamaya gücüm yok
İnsalalh canım Rabbim kucagimizi boş bırakmasınVücudunuzu strese sokmayın lütfen böyle hissetmemiz normalmiş çift embriyoyla şansınız daha yüksek olumlu olacak inşallah
Aminnn hepimiz için inşallahVücudunuzu strese sokmayın lütfen böyle hissetmemiz normalmiş çift embriyoyla şansınız daha yüksek olumlu olacak inşallah
Amin inşallah tabiki buradaki herkese dua ediyorum pozitifleri duycaz inşallahHemde gümbür gümbür geliyor minik kuşhayırlı uğurlu olsun değeriniz de cok guzel massallah. Tabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de dua edin nolurr bu guzel cuma gününde
Benim doktorum bakmadı.Hayır genelde transferden 3,4 gün önceki son kontrol de rahim kalınlığı ile beraber progesteron bakılıyor. 10 un üzerinde olması lazım transfer için
Banada aynısını dedi tahlil almadıBenim kontrolde sadece rahme bakıldı 1 hafta önce gayet güzel transferi yapabiliriz dedi bu kadar :)
Benden trasfer günü progestan değeri için kan vermem istenmişti sonuç çıkmadan da transfer oldu.Değerim de baya yüksek dün baktım.Progestan değerine transfer günü mü bakılıyor bana hiç bundan bahsetmediler
Değer kaçtıBenden trasfer günü progestan değeri için kan vermem istenmişti sonuç çıkmadan da transfer oldu.Değerim de baya yüksek dün baktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?