- 31 Ağustos 2025
- 547
- 407
- 18
- 44
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.481
Estrofem sabah 3 akşam 3 hapGünde 3 defa 3 adet 200 mg (toplamda 1800 mg) progestan fitil alıyorum. Çok değil mi ya? Acayip ruhsal dalgalanmalar yaşıyorum…İç sıkıntısı yaşıyorum. Varmı böyle olan? Estrofem de 4+1 vajinaya. Bu ilaçları hangi dozlarda alıyor sunuz?
Daha erken ama . Bunların uygulamalarına aklım ermiyor. Benim kullandığımı başkası kullanmaz başkasının kullandığı da bende yokBir ortası olsaydı bari :) tamam herkesin süreci farklı da bu kadar mı farklı olurama sizin pozitif olduğuna göre doğru yolda demek ki doktorunuz. Ben daha t+4 deyim sıfır belirti ile
Maşallah size de sağlam yüklenmişlerEstrofem sabah 2 akşam 2
Progestron iğne sabah akşam
Progestron ağızdan günde 2 kere
Progestron vajınal günde 3 defa
Günde 1 kere asprin
Günde 1 kefe folikasıt vitamin
Sizinde Estrofem fazlaymışEstrofem sabah 3 akşam 3 hap
Progestan dex hergün 1 adet
Progestan 50 mg 2 günde 1
Duphaston günde 2
Hem ağızdan, hem iğne hemde vajinal mı? Çok fazlaymış sizinde.Nasıl hissediyorsunuz?Estrofem sabah 2 akşam 2
Progestron iğne sabah akşam
Progestron ağızdan günde 2 kere
Progestron vajınal günde 3 defa
Günde 1 kere asprin
Günde 1 kefe folikasıt vitamin
Ben ne yazık ki bu level da ayrılmak zorunda kalıyorum. Bir sonraki seviyeye geçemedim. Sabah test yapıldı. Sonuç 5,96
Benim Sabah öğle akşam EstrofemGünde 3 defa 3 adet 200 mg (toplamda 1800 mg) progestan fitil alıyorum. Çok değil mi ya? Acayip ruhsal dalgalanmalar yaşıyorum…İç sıkıntısı yaşıyorum. Varmı böyle olan? Estrofem de 4+1 vajinaya. Bu ilaçları hangi dozlarda alıyor sunuz?
Nolur üzülmeyin. Ve sakın pes etmeyin. Sağlıklısınız ve herşey mümkün. Bugün olmaz yarın olur. Hepimizin en az 2. Ya da 3. Denemesi. O yüzden kalbinizi ferah tutun. İyi beslenin ve bir sonrakine iyi hazırlanın. Allah büyüktürBen ne yazık ki bu level da ayrılmak zorunda kalıyorum. Bir sonraki seviyeye geçemedim. Sabah test yapıldı. Sonuç 5,96doktor bunu negatif olarak degerlendiriyorum dedi. Ilaclari kesmemi söyledi. Regl günümü bekleyeceğim. Perşembe gününe kadar kanaman olmazsa tekrar görüşelim dedi. Net bir neden de yok. Zaten tanımlanamayan infertilite. Hala kendime gelemedim. Buraya kadar her şey çok iyi ilerlemişti. Nasip değilmiş. Umarım listedeki herkesin sonucu pozitif olur
Bi sıkıntım yok ilk günler biraz baş donmesi oldu .yarın da transferim var .tavsıyenız var mıHem ağızdan, hem iğne hemde vajinal mı? Çok fazlaymış sizinde.Nasıl hissediyorsunuz?
Bayağı az 50 mg. İşte herkes farklı bir prosedür uyguluyorBenim Sabah öğle akşam Estrofem
Günde 1 defa Progestan 50 mg 2 ampül.
Benim ilacım az gibi
Yaşım ileri ya o yüzden öyledir. Sizlere göre östrojen seviyem daha düşüktür.Sizinde Estrofem fazlaymış
Bol su için, derin nefesler alın , dua edinBi sıkıntım yok ilk günler biraz baş donmesi oldu .yarın da transferim var .tavsıyenız var mı
İnşallah bir sonraki sefer süreciniz olumlu sonuçlanır.Ben ne yazık ki bu level da ayrılmak zorunda kalıyorum. Bir sonraki seviyeye geçemedim. Sabah test yapıldı. Sonuç 5,96doktor bunu negatif olarak degerlendiriyorum dedi. Ilaclari kesmemi söyledi. Regl günümü bekleyeceğim. Perşembe gününe kadar kanaman olmazsa tekrar görüşelim dedi. Net bir neden de yok. Zaten tanımlanamayan infertilite. Hala kendime gelemedim. Buraya kadar her şey çok iyi ilerlemişti. Nasip değilmiş. Umarım listedeki herkesin sonucu pozitif olur
Evet olabilirYaşım ileri ya o yüzden öyledir. Sizlere göre östrojen seviyem daha düşüktür.
Evet çok haklısınız en ufak bir zorlama ağrı yapabiliyor ekstra dikkat etmek lazım.Bel fıtığı varsa sizde çok dikkat edinŞu süreçlerimizi hep birlikte sağlıkla atlatalım inşallah
Çok teşekkür ederimBol su için, derin nefesler alın , dua edinçok güzel geçsin. Çok güçlü tutunsun inşallah miniğiniz
İkinci denemeyi ne zman yapıyorlar bir sonraki ay başlanıyor muNolur üzülmeyin. Ve sakın pes etmeyin. Sağlıklısınız ve herşey mümkün. Bugün olmaz yarın olur. Hepimizin en az 2. Ya da 3. Denemesi. O yüzden kalbinizi ferah tutun. İyi beslenin ve bir sonrakine iyi hazırlanın. Allah büyüktür
Ben şuan transfer hazirliktayim carsamba transfer inşGünde 3 defa 3 adet 200 mg (toplamda 1800 mg) progestan fitil alıyorum. Çok değil mi ya? Acayip ruhsal dalgalanmalar yaşıyorum…İç sıkıntısı yaşıyorum. Varmı böyle olan? Estrofem de 4+1 vajinaya. Bu ilaçları hangi dozlarda alıyor sunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?