- 31 Ağustos 2025
- 554
- 414
- 18
- 44
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.501
Muhtemelen öyledir. Bütün akşam ayaklarınızın altına yastık koyup uzanınKızlar selam tekrar, bugün t+6’dayım. İnanılmaz bir kasık ağrısı çektim 1 saat boyunca. Şimdi geçti. Bugün çok ayakta kaldım. Ondan mıdır acaba?
Canım sonuç aldın mıİçini ferah tut yanlış test benimde başıma gelmişti, pazartesi ikimizin de test günüydü yanlış hatırlamıyorsam en doğrusu o olacak gibi
Dinlenmeden sonra. Ben ikinci denemeyi 5 ay sonra yaptım. En az iki ay ara veriliyor diye biliyorum. Doktorum bana öyle söylemişti.İkinci denemeyi ne zman yapıyorlar bir sonraki ay başlanıyor mu
Maşallah sizinde çanta doluBen şuan transfer hazirliktayim carsamba transfer inşbende ilaçları atlicam diye korkuyorum. Benim
estrofem s2 a2
Corasprin s1
Azitro
Prednol akşam 1
Progestan dex sabah 1
Progestan fitil s2 a2
Regenesis max
Simdilik böyle ilerliyoruz transferden sonra ne ekler çıkarır artık
Bugün biraz daha iyiyim neyse ki ben yaklaşık 14 kg falan fazla çıkıyorum tartı da şak gibi aynı durumu bende yaşıyorum avmde bana da tuvalet sırası falan verdiler öyle bir şişlik dört gözle regl olmayı bekliyorum bir umut inerim biraz diyeBende yurtdışından geldim. Hikayemiz benzer ve ohss olmuştum. O kafar şiştim ki o hafta metrobüste falan bana yer veriyorlardı hamileyim diye. Yumurta toplamadan sonra çok zayıf olduğum için zaten sanıyorum ki 5 kg altmışımdır. felaket ağrım ve felaket sancılarım vardı. Doktorun verdiği antibiyotik ve ağrı kesicilerle 3-4 güne daha iyi olduğumu hatırlıyorum. zor günler gerçekten ohss ile yumurta toplama olayı. umarım biran önce geçer. Çok çok şiddetliyse ağrınız hastaneye yatırdıklarını biliyorum
Afedersiniz ishalim zaten kayısı yesem ne olur düşünemiyorumMerhaba bende sizinle aynı durumu yaşadım maalesef çok zordu, doktorum günde 3 defa duphalac şurup önerdi sağlık ocağında yazıyorlar birde o şişlik hissi için metsil çiğneme tableti önerdi çok rahatlatmıştı beni o zaman. Birde sıcak su ile bol bol kayısı tüketin
Bende de günde 3 defa ama ilave iki defa da ignesi var kac mg toplayamiyorumGünde 3 defa 3 adet 200 mg (toplamda 1800 mg) progestan fitil alıyorum. Çok değil mi ya? Acayip ruhsal dalgalanmalar yaşıyorum…İç sıkıntısı yaşıyorum. Varmı böyle olan? Estrofem de 4+1 vajinaya. Bu ilaçları hangi dozlarda alıyor sunuz?
Muhtemelen canim. Benim de ayakta kalınca ağrım ve batma oluyor . Ayaklarını uzatıp dinlen birazKızlar selam tekrar, bugün t+6’dayım. İnanılmaz bir kasık ağrısı çektim 1 saat boyunca. Şimdi geçti. Bugün çok ayakta kaldım. Ondan mıdır acaba?
Kan vermekle ilgili bir sorununuz yoksa bence bir sey olmazKızlar doktor 21 ekimde kan ver dedi ama bugün test yaptım çift çıktı attım buraya ama dayanamıyorum şimdi gidip kan versem ne olacak
Kan vermekle ilgili bir sorununuz yoksa bence bir sey olmaz
Yarım gün daha sabredin bence sabah verin 48 saat takip ediliyor ya akşam zor olabiliryok yarın günümüz ama bugün versem diyorum
2 ampül vuruluyorum 100 mg yapıyor işte toplam. Kanamam var diye kan sulandırıcıları kestik. Değerlerim sizden az ama 2 2,5 kat artıyor ultrasonda kaç olunca gözükürBayağı az 50 mg. İşte herkes farklı bir prosedür uyguluyor
Ultrason da ne kaç olunca ? Kesemi?2 ampül vuruluyorum 100 mg yapıyor işte toplam. Kanamam var diye kan sulandırıcıları kestik. Değerlerim sizden az ama 2 2,5 kat artıyor ultrasonda kaç olunca gözükür
Evwt yaa aynenMaşallah sizinde çanta doluHayırlı uğurlu olsun inşallah Çok güçlü olsun sağlam tutunsun miniğiniz
Amiin allah razi olsun sizinde sağlıkla ilerlesin inş hamileliğiniz kese kalp... en sonunda kucağınıza sağlıkla almayı lutfetsin rabbim bütün gruptaki herkeseMaşallah sizinde çanta doluHayırlı uğurlu olsun inşallah Çok güçlü olsun sağlam tutunsun miniğiniz
3000 geçince vajinal olarak 5000 geçince de karından diyorlar2 ampül vuruluyorum 100 mg yapıyor işte toplam. Kanamam var diye kan sulandırıcıları kestik. Değerlerim sizden az ama 2 2,5 kat artıyor ultrasonda kaç olunca gözükür
Ben günde 25 mg göbekten dex iğne ve duphaston az ilaç alıyorum ama transfer dahil 4. Günüm ama hep ağlıyorum sadece bende mi var diye düşündüm eşim işten geldi ona sarılıp ağladım çok hassasımGünde 3 defa 3 adet 200 mg (toplamda 1800 mg) progestan fitil alıyorum. Çok değil mi ya? Acayip ruhsal dalgalanmalar yaşıyorum…İç sıkıntısı yaşıyorum. Varmı böyle olan? Estrofem de 4+1 vajinaya. Bu ilaçları hangi dozlarda alıyor sunuz?
Ayy nolur siz üzülmeyin.. sizin sonuç pozitifken böyle şeylerden etkilenmeyin. Sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu… uzun bir ömür birlikte mutlu bir hayat yaşayın inşallah. Herkes için duamİnşallah bir sonraki sefer süreciniz olumlu sonuçlanır.Çok üzülüyorum böyle olunca
Bana en az bir ay beklenmesi gerektiğini söyledi. Zaten başka embriyom da yok. Yani ben sıfırdan tekrar başlayacağım. 2 tane vardi cok iyi kalitedeydiler. Ikisini de transfer ettiler. Kismet olmadı. Yurt dışında yaşıyorum zaten. Eşimle bir daha tekrar ne zaman başlarız tedaviye karar vermek lazım. Ben daha yeni yurt dışına taşındığım için çok uzun süre TR de kalamam vize koşulları gereği. Böyle aşağıtükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık bir durum.İkinci denemeyi ne zman yapıyorlar bir sonraki ay başlanıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?