Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Bana 1000 olsun bakalım dedi de. Umarım görünür tabii ama vajinal muayeneden de korkuyorum

Selam kizlar, bende bugun transfer oldum dogal siklus te olanlar kimlerdi ben sadece pregston dex ve Axeparin 4000 kullaniyorum. Ikisi de gunde 1 doz. Sizde farkli ilaclar varmi?

Selam kizlar, bende bugun transfer oldum dogal siklus te olanlar kimlerdi ben sadece pregston dex ve Axeparin 4000 kullaniyorum. Ikisi de gunde 1 doz. Sizde farkli ilaclar varmi?
Hayırlı olsun rabbım emeklerınızı bosa cıkarmasın dogal siklusta cok ilaç vermiyorlar bende gunde 2defa progestan fıtıl ve gunde bır defa folıcasıd le coraspırın harıcı bırsey kullanmadım transferden berı

Kızlar transfer günü rahim kalinligina bakildi mi sizin. benim geçen hafta bakildi en son 9.5 tu acaba transfer gunu olası bi duruma karşı tekrar bakarlar mi

Kızlar transfer günü rahim kalinligina bakildi mi sizin. benim geçen hafta bakildi en son 9.5 tu acaba transfer gunu olası bi duruma karşı tekrar bakarlar mi
Benim transferden 4 gün önce 11.5 tu. Transferden 1 gün önce de progesteron istediler. Dondurulmuş transferdi

Benim transferden 4 gün önce 11.5 tu. Transferden 1 gün önce de progesteron istediler. Dondurulmuş transferdi
Evet benjm de 5 gün onceymjs transfer gunu carsamba 7 gün olmuş olucak . Benimde dondurulmuş progestron istediler transfer gunu sabahtan vericem öğleden sonra transfer

Benim daha transfer olmadi sizin gebeliktendir muhtemelen acaba fitilde böyle ağrı yapar mı bilemedim .
Iğnelerin etkisi bence vücudu kasiyorlar ben zorla hareket ediyordum yatıyorum olmuyor,oturuyorum olmuyor,ayakta dolaşıyorum biraz geçiyor ama surwklide ayakta olamıyorsun sonra daha önce ameliyat olduğum ve uyusturdikları yer batmaya başladı öyle bekliyorum T+6. Gün lekem geldi tam adet günümde kahverengi 10 Dk sonuçlan test yaptırdım birşey çıkmadı doktor korkma yerleşme kanı olabilir dedi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…