- 31 Ağustos 2025
- 554
- 414
- 18
- 44
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.541
Bana da aynı protokolü uyguladılarŞöyle yaptı, önce bir ay hazırlık için beni yapay menapoza soktu vücudumda sıfır hormon kaldım daha sonra sırayla önce östrojen ve östrojen belirli seviyeye gelince rahim penceresini açmak için progesteron başladı ve tam progesteronun 5. Günü transfer yaptı
Estağfurullah ne demek ilk evladı olan herkes oyle emin olabilirsin. Bende doktor arayisindayim bir yandan kriterimin ne olması gerektiğini bile bilmiyorumİnşallah bende durmadan soruyorum cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ben panik atak yaşıyorum herşeyde
Hayırlı guzel sonuçlarla gelin insallahAz önce kan verdim 40 dakika sonra çıkacak çok korkuyorum kalbim duracak sanki test yapmama rağmen korkuyorum
Aldigimiz progestonda kalinlastiriyormus rahim kalinligini.Hayır olan size sevinçle mutlulukla gelsin saglikla sıkı sıkı tutunsun inş 9.5 için dr iyi demisti ama 1 hafta da da kalinlasma devam ediyor mu ki
İnşallah pozitif cıkarHayırlı guzel sonuçlarla gelin insallah
Sonucun ne olduuu??Az önce kan verdim 40 dakika sonra çıkacak çok korkuyorum kalbim duracak sanki test yapmama rağmen korkuyorum
Nasıl ya ama çift çizgi çıkmamış mıydı? Çok üzgünümNegatif
Ben de üzüldüm , senin testin net pozitifti cidden ya.Negatif
Çok geçmiş olsunnNegatif
Çok geçmiş olsunn
Ay çok üzüldüm gerçektenÇok canım acıyor Bidaha nasıl umudum olacak
Çok üzüldüm.Çok canım acıyor Bidaha nasıl umudum olacak
Canım, biliyorum çok zor bir haber aldınÇok canım acıyor Bidaha nasıl umudum olacak
Kolaylikla basarili bir şekilde geçsin inş . Minik canınız yerini bulsun sıkı sıkı tutunsun sağlıkla büyüsün inş güzel sonuçlar alırsınızKızlar dua edin bana lütfen 11 de transferim var heyecanlıyı
Benjm de yarın 12.30 da inş biz sizinle beraber sonuç Alicz inş :)Kızlar dua edin bana lütfen 11 de transferim var heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?