- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.741
İçimi rahatlattınız Allah razı olsunNegatif olursa üzülmeyin ama daha geç belli olanlarda oluyor ama ondan önce asla belli olmaz
Bu kadar silik miydi sizinkisideHer gün yapmaya devam edin silik de olsa var görünüyor bende 8 gün gecesi silik de olsa çıktı hemen ilk 5 dk da 10 gün kan verdim olumlu oldu. hala test yapıyorum daha bugün net çıktı mesela . erken gebelik yaptım aynı gece bir de kaset de oldugunu gorunce o da sılık cıkmıstı. umarım hayırlısı ile tuttunmuştur size
istanbul bahçeşehir liv hastanesi ziya ve müberra kalem ortak eşler . Benim bir kızım var zaten 7 yaşında hemen olmuştu bir sorunda olmamıştı şimdi uzun süredir denedik olmadı eşime baktırdım meğer dert o taraftaymış bu şekil deneyelim dedikBizimki sebepsiz infertiliteydi, ikimizde de bir sorun bulamadılar. Siz hangi doktorla ilerlediniz?
benim flassız görünebiliyordu işte resim buraya yükleyince kalitesi düşüyor gözle görüyorsa rahatca umut vardır inşBu kadar silik miydi sizinkiside
Cansınız dualarım sizinleİçimi rahatlattınız Allah razı olsun
Ayy çok teşekkür ederim asıl siz cansınızCansınız dualarım sizinle
En az 2 ay dinlendirme yapiyorlarBenim dün sonucum negatif çıktı ikinci tüp bebek için doktor hemen başlar mı yoksa bi kaç ay geçsin der mi
T+16 günKaçıncı gününüzdesiniz bugün?
Maşallah bir kızınız varmış Allah sağlık versinistanbul bahçeşehir liv hastanesi ziya ve müberra kalem ortak eşler . Benim bir kızım var zaten 7 yaşında hemen olmuştu bir sorunda olmamıştı şimdi uzun süredir denedik olmadı eşime baktırdım meğer dert o taraftaymış bu şekil deneyelim dedik
Liste nerdeydi? Ben göremiyorum
Aynı gün tranafer olacağızPazartesi günü transfer olacağim. İlk kontrolüme kadar çok korkuyordum, kalbimde bir sıkışıklık vardı. Şimdi ise ne oldu bilmiyorum ama içime bir umut geldi çok heyecanlıyım.Umarım her şey hepimiz için çok güzel ilerler
Yumurta toplama sonrası oluşan embriyolarınız 3. Güne kadar gelişirse 3. Gün, 5. Güne kadar gelişirse 5. Gün embriyosu deniyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Kızlar 3 gün ve 5 gün diyorsunuz ya transfer mi o günler oldu acaba biriniz anlatırmısınız tam olarak anlayamadım benim cuma yada cumartesi transfer olacak Salı günü yumurta toplandı yani dün
Genelde belli oluyor bazen 3. Gün embriyoları biraz daha geç belli olabiliyor.8 gunde belli olur mu gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?