- 26 Mart 2023
- 361
- 262
- 33
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.701
günaydınn evet verdim henüz dönüş yapmadılargünaydın verdiniz mi kan merak ettim sizi
Benim oldu ilk 3 gün rahmimde yanma ve idrara çok şık çıkmaTransferden sonra rahim bolgenizde bir sicaklik yanma hissi gibi birsey hisseden
Canım ben t+5 gün bugün idrar testi yaptım negatif birde içimde negatif his var bu yüzden moralim bozukEminseniz yapın fakat 3. Gün embriyosu için şuan çok çok erken. 6 gün olmuş. 3. Gün embrosunda zaten 5 gün olması için zaman geçiyor dollenmesi falan varsa bile daha yeni tutunmuştur. Cuma yapın derim ben en erken
Degisik bir his ilkinde boyle olmamisti tam alt karin bolgemde hissediyorum. Insallah iyi bir isarettir buBenim oldu ilk 3 gün rahmimde yanma ve idrara çok şık çıkma
Amin canım Allahım kolaylık versin pozitif haberini alırız inşallah Allahım yardımcın olsunKader arkadaşlarım bi yarım saat sonra transfere gireceğim inş bir aksilik çıkmazsa dualarınızı bekliyorum bu yolda yürüyen herkesi mujdesine kavuştursun
Allah’ım,
Senin sonsuz kudretine, rahmetine ve hikmetine sığınıyorum.
Ne olur, şu an anne olma yolunda olan Kübra kulunu ve nicelerini hayırlı evlatlara kavuştur.
Rahmini, rahmetinin bir aynası eyle Ya Rabbi…
İçine yerleştirilecek emaneti, senin izninle tutunan, büyüyen, sağlıklı bir evlat eyle.
Ya Rabbi,
Kalbine huzur, bedenine güç, rahmine şifa ver.
Tüm sebepleri hayırla birleştir, her hücrede senin “Ol” emrinin tecelli etmesini nasip et.
Bu işlemi vesile kıl, mucizeni göster Ya Rab.
Her şeyin en hayırlısını sen bilirsin,
Kübra kuluna hakkında hayırlı olanı kolaylaştır, kalbini sabır ve teslimiyetle doldur.
“Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Huve, aleyhi tevekkeltü ve Huve Rabbül-arşil-azîm.”
Senin kudretine sığınıyorum Allah’ım,
Bu emanet, senin lütfunla rahme tutunsun, kök salsın,
Ve sağ salim, sıhhatli, imanı kuvvetli bir evlat olarak dünyaya gelsin.
Amin Ya Rabbel Âlemin.
günaydınn evet verdim henüz dönüş yapmadılar
Benim 13 ekim transferim 19-20 regl donemim 23 Ekim'de sonuç öğrenme günüm ve bende 19 sunda leke geldi bekliyorum.17 Ekim transfer günüm 28 Ekim regl dönemim 27 Ekim de kan tahlili öğrenmek için
Belki tutunma lekesidir inşallah pozitif güzel haber alırsın canım erken gebelik testi yaptın mıBenim 13 ekim transferim 19-20 regl donemim 23 Ekim'de sonuç öğrenme günüm ve bende 19 sunda leke geldi bekliyorum.
24’üymüş benim test tarihi canım. Doktorum 24’ünde yani 10. Gün yeniden kan ver o zaman konuşalım dedi. Umudum yok açıkçası. 7. Gün az da olsa bir değer çıkmalıydı. Çünkü 5. Gün embriyosuSizi merak ediyordum aramızda bir gün vardı.bence biraz daha bekleyin moralinizi bozmayın sizin 25 i idi test tarihiniz inşallah pozitife döner
23 de mi test olacaksınızBenim 13 ekim transferim 19-20 regl donemim 23 Ekim'de sonuç öğrenme günüm ve bende 19 sunda leke geldi bekliyorum.
T+6 da leke geldiği gün kanda yapılan 10 Dk çıkan sonuçtan yaptırdım birşey çıkmadıBelki tutunma lekesidir inşallah pozitif güzel haber alırsın canım erken gebelik testi yaptın mı
Evet canim23 de mi test olacaksınız
Rabbim sağlıkla tutundursun, lütfundan kereminden nasip eylesin. Sende dualalarında bizleri unutmaKader arkadaşlarım bi yarım saat sonra transfere gireceğim inş bir aksilik çıkmazsa dualarınızı bekliyorum bu yolda yürüyen herkesi mujdesine kavuştursun
Allah’ım,
Senin sonsuz kudretine, rahmetine ve hikmetine sığınıyorum.
Ne olur, şu an anne olma yolunda olan Kübra kulunu ve nicelerini hayırlı evlatlara kavuştur.
Rahmini, rahmetinin bir aynası eyle Ya Rabbi…
İçine yerleştirilecek emaneti, senin izninle tutunan, büyüyen, sağlıklı bir evlat eyle.
Ya Rabbi,
Kalbine huzur, bedenine güç, rahmine şifa ver.
Tüm sebepleri hayırla birleştir, her hücrede senin “Ol” emrinin tecelli etmesini nasip et.
Bu işlemi vesile kıl, mucizeni göster Ya Rab.
Her şeyin en hayırlısını sen bilirsin,
Kübra kuluna hakkında hayırlı olanı kolaylaştır, kalbini sabır ve teslimiyetle doldur.
“Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Huve, aleyhi tevekkeltü ve Huve Rabbül-arşil-azîm.”
Senin kudretine sığınıyorum Allah’ım,
Bu emanet, senin lütfunla rahme tutunsun, kök salsın,
Ve sağ salim, sıhhatli, imanı kuvvetli bir evlat olarak dünyaya gelsin.
Amin Ya Rabbel Âlemin.
Test gününüz ne zamandı ben 25 imde vereceğim ama asla pozitif gibi gelmiyor belirti olmadığı için bugün 7. GünümVenim pek belirtim olmadi hala da yok canim. Arada ayakta durdukca batma oluyor ama cok kisa suruyor.
Ama daha erken zaten çıkması için. Erken bakıp strese girmişsin boşuna. Belirti olması da şart değil. 2 embriyo 5. Gün transferi mi?Canım ben t+5 gün bugün idrar testi yaptım negatif birde içimde negatif his var bu yüzden moralim bozuk
Böyle birini tanıyorum tüp bebek sürecinden sonra sağlıklı beslenme ve spora odaklandı kendiliğinden olduHanımlar Selamün aleyküm benim bugün 8. Günümdü fakat ilaçlar aşırı alerji yaptığı için kanı erken verdim 6. Ve 7. Günümde 1.20 çıktı doktorum da olumsuz olmuş diye yazdı zaten arayacağım sizi çok geçmiş olsun dedi5. Gün 2 embriyoydu bu son denememdi inşallah sizlere Rabbim nasip etsin artık olacaksa normal yolla olacak hiç bir sorunumuz yoktu sağlık bakımından gerisi nasip rabbimin vardır bir bildiği diyorum bazen şerr gördüğümüz hayır olabiliyor Rabbim hepinizin hakkında afiyetle hayırlısını versin Aminn öpüyorum sizleri Allah’a emanet olun
Evet 5. Gün 2 embriyo transfer edildiAma daha erken zaten çıkması için. Erken bakıp strese girmişsin boşuna. Belirti olması da şart değil. 2 embriyo 5. Gün transferi mi?
Yarin kese randevumvar benim elhamdulillahTest gününüz ne zamandı ben 25 imde vereceğim ama asla pozitif gibi gelmiyor belirti olmadığı için bugün 7. Günüm
Benimde seninle aynı duygular 27 si test günümTest gününüz ne zamandı ben 25 imde vereceğim ama asla pozitif gibi gelmiyor belirti olmadığı için bugün 7. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?