Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Canım ben t+5 gün bugün idrar testi yaptım negatif birde içimde negatif his var bu yüzden moralim bozuk

Kader arkadaşlarım bi yarım saat sonra transfere gireceğim inş bir aksilik çıkmazsa dualarınızı bekliyorum bu yolda yürüyen herkesi mujdesine kavuştursun
Allah’ım,
Senin sonsuz kudretine, rahmetine ve hikmetine sığınıyorum.
Ne olur, şu an anne olma yolunda olan Kübra kulunu ve nicelerini hayırlı evlatlara kavuştur.
Rahmini, rahmetinin bir aynası eyle Ya Rabbi…
İçine yerleştirilecek emaneti, senin izninle tutunan, büyüyen, sağlıklı bir evlat eyle.
Ya Rabbi,
Kalbine huzur, bedenine güç, rahmine şifa ver.
Tüm sebepleri hayırla birleştir, her hücrede senin “Ol” emrinin tecelli etmesini nasip et.
Bu işlemi vesile kıl, mucizeni göster Ya Rab.
Her şeyin en hayırlısını sen bilirsin,
Kübra kuluna hakkında hayırlı olanı kolaylaştır, kalbini sabır ve teslimiyetle doldur.
“Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Huve, aleyhi tevekkeltü ve Huve Rabbül-arşil-azîm.”
Senin kudretine sığınıyorum Allah’ım,
Bu emanet, senin lütfunla rahme tutunsun, kök salsın,
Ve sağ salim, sıhhatli, imanı kuvvetli bir evlat olarak dünyaya gelsin.

Amin Ya Rabbel Âlemin.

Amin canım Allahım kolaylık versin pozitif haberini alırız inşallah Allahım yardımcın olsun

Sizi merak ediyordum aramızda bir gün vardı.bence biraz daha bekleyin moralinizi bozmayın sizin 25 i idi test tarihiniz inşallah pozitife döner
24’üymüş benim test tarihi canım. Doktorum 24’ünde yani 10. Gün yeniden kan ver o zaman konuşalım dedi. Umudum yok açıkçası. 7. Gün az da olsa bir değer çıkmalıydı. Çünkü 5. Gün embriyosu

Rabbim sağlıkla tutundursun, lütfundan kereminden nasip eylesin. Sende dualalarında bizleri unutma

Böyle birini tanıyorum tüp bebek sürecinden sonra sağlıklı beslenme ve spora odaklandı kendiliğinden oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…