- 27 Haziran 2025
- 128
- 76
- 13
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.861
3. Gün embriyosu için 6.gün çok erken değil mihayırlı olsun
Ben 6. gün sabah ilk idrarla yaptım negatif. 17 sinde 3. gün çift transferim var. Ama hiçbir belirm olmadığı için zaten umutsuzca yaptım. Olsaydı bişiyler silik milik benim de cıkardı diye düşünüyorum.
Ben elendim gibi kalan arkadaşlarıma başarılar dilerim
Canım aynı gün transfer olduk bende yaptım sabah negatif idrar testi erken m acaba yada elendik mihayırlı olsun
Ben 6. gün sabah ilk idrarla yaptım negatif. 17 sinde 3. gün çift transferim var. Ama hiçbir belirm olmadığı için zaten umutsuzca yaptım. Olsaydı bişiyler silik milik benim de cıkardı diye düşünüyorum.
Ben elendim gibi kalan arkadaşlarıma başarılar dilerim
canım ümitsizliğe kapılma benimde sabah negatifti bazılarında yavaş ilerliyor inşallah birlikte pozitif haberini alırızolsaydı gene minik bi silik cıkardı arkadaşta cıkmış meselazaten hiç bir belirtim de yok acıkcası ondan da cok ümitli değilim
Ama herkesin süreci farklı ki üzülmeyin cok erken daha. Zamaninizda kan verin kendinizi strese sokmayın. Benim direkt negatifim var hep erken test yaptım stres oldum ağladım üzüldüm olmadı diye. 2. Transferimde de test yaptım onda da hic birsey görmedim günlerim ağlayarak üzülerek gecti gittim kan verdim 10. Gun 18.33 geldi. Meger tutunmus ama ilerlememis ben hic hissetmedim ne leke ne birsey. Biz olmadi sanıyoruz ama yeni yeni ilerliyor olabilir. 3. Gun embriyosuysa zaten daha yeni yeni tutunuyorolsaydı gene minik bi silik cıkardı arkadaşta cıkmış meselazaten hiç bir belirtim de yok acıkcası ondan da cok ümitli değilim
İnşallah canımCanım aynı gün transfer olduk bende yaptım sabah negatif idrar testi erken m acaba yada elendik mi
canım ümitsizliğe kapılma benimde sabah negatifti bazılarında yavaş ilerliyor inşallah birlikte pozitif haberini alırız
Açıkçası kan günü görüp çok üzülmektense miktar miktar üzüleyim dedim :) Hayırlısı baska embriyom da yok zaten bi tane 7 hücreli var da onu tek transfer etmekten yana değil doktorum. Bakıcaz artık bi şekilde3. Gün embriyosu için 6.gün çok erken değil milütfen üzülmez misin
Teşekkür ederim motive edici cevabın için. O an bi üzüldüm ama geçti yapıcak bişiy yok suan bu modda işime konsantre olmaya çalışıyorum .Ama herkesin süreci farklı ki üzülmeyin cok erken daha. Zamaninizda kan verin kendinizi strese sokmayın. Benim direkt negatifim var hep erken test yaptım stres oldum ağladım üzüldüm olmadı diye. 2. Transferimde de test yaptım onda da hic birsey görmedim günlerim ağlayarak üzülerek gecti gittim kan verdim 10. Gun 18.33 geldi. Meger tutunmus ama ilerlememis ben hic hissetmedim ne leke ne birsey. Biz olmadi sanıyoruz ama yeni yeni ilerliyor olabilir. 3. Gun embriyosuysa zaten daha yeni yeni tutunuyor
Seni çok iyi anlıyorum dün bende eşime içimde negatif olacak hissi var oda olumsuz düşünme diyor ama bende yavaştan alıştırmak istiyorum dedim bi önceki ay bi yumurta alındı ben Ozaman çok umutluydum o yumurta altın embriyo olacak diye hevesim kursağımda kaldı bi saat sonra yumurtamın boş olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm çok yıprandım inşallah pozitife döner biz çok seviniriz dualarım burda herkes için yaşadıklarımız birbirine benzer şeyler.İnşallah canımÜmitsizliğe kapılmak değil de benzer cok case okudum. Ondan belki de biraz yapabilirim diye ümit ettim. Umarım sen görürsün pozitifini
Aminn canım aynen her noktasında maalesef hem hayal kırıklığı hem umut dolu. Çok değişik bi süreç. Ben yapım gereği zaten hep gerçekçi yaklaşmaya çalışan biriyim yani olmadıysa bi yerden umut pompalamaya gerek yok. Yüzleşiyim ve atlatayım kafasındayım.Seni çok iyi anlıyorum dün bende eşime içimde negatif olacak hissi var oda olumsuz düşünme diyor ama bende yavaştan alıştırmak istiyorum dedim bi önceki ay bi yumurta alındı ben Ozaman çok umutluydum o yumurta altın embriyo olacak diye hevesim kursağımda kaldı bi saat sonra yumurtamın boş olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm çok yıprandım inşallah pozitife döner biz çok seviniriz dualarım burda herkes için yaşadıklarımız birbirine benzer şeyler.
Bende başlayacam ama negatiften sonra doktorum dedi 1 hafta sonra sizi arayacam dedi hemen başlayabiliyorlar mıEvet canim zoi max vitamin verdi başka bir protokolü uygulayacağım dedi sen ne yapacaksın
Ay kıyamam bende hep ağlıyorumTeşekkür ederim motive edici cevabın için. O an bi üzüldüm ama geçti yapıcak bişiy yok suan bu modda işime konsantre olmaya çalışıyorum .
İnşallah ben yanılyorumdur da şok olup mutlu olurum. Ben de sürekli ağlamaklı haldeyim de üzüntüden daha cok hormonlardan sanırım. Umarım sen de bu denemende sağlıkla ilerlersin. Ben gene 6. güne kadar iyi tuttum kendimi test yapmayarak da işte cidden beklemesi cok zor diyodu herkes su süreçte öyleymiş.
Bana progestan fitil sert baş ağrısı yapıyor. Doktorum çok zorda kullanabileceğin ağrı kesici yalnızca panadoldur dedi. Ama ben hiç ilaç kullanmamayı tercih ediyorum şu süreçte. Meditasyon yapıyorum, nefesime odaklanıyorum iyi geliyor.Arkadaslar progestan dex iğne ve lutinus fitil baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor mu? Ağrı için kullandığınız bir ağrı kesici var mı?
Ozaman dogrudur canim gözün aydin hayirli olsunyok hayır taze transfer çatlama iğnesinin üzerinden 13 gün geçti yani etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum bu sabah tekrarladım ilk idrar ile yinedirek silik çıktı basit kaset testti cumartesi yineleyip duruma göre kan vereceğim
Bunu en başa sabitleyemiyor musun ?
Ama kuzum 3. Gün embriyosu seninki. Geç tutunma olasılığını da düşünsene. Kötüyü düşünme lütfenİnşallah canımÜmitsizliğe kapılmak değil de benzer cok case okudum. Ondan belki de biraz yapabilirim diye ümit ettim. Umarım sen görürsün pozitifini
Biliyorum damyciğim de gene de asırı silik 5-15 aralığında bişiy çıkardı diye düşünüyorum test hassas 5 ve üzerini algılıyor. Hiç bi asırı silik bile cıkmadı yani bembeyaz. Bu testlerde geçmişte cok hasır neşir olduğumdan 4 ü bile göstermişlği var silik bi şekilde. Ondan acıkcası olmadığı kanaatindeyim.Ama kuzum 3. Gün embriyosu seninki. Geç tutunma olasılığını da düşünsene. Kötüyü düşünme lütfen
Ayyyy maşallahİkizlerim olacak yine
Rabbime şükürler olsun
Maşallahİkizlerim olacak yine
Rabbime şükürler olsun
pgt li 2 adet 2 aa. Biri 2 AB idi ama transfer için çözdürdüklerinde o da 2aa oldu dediler. Ikizlerim vardı. İkinci evlilik şimdi yine nasipse ikizlerim olacak. Erkek Infertilitesi, yas 44.bhna da şükür 5. Ve son denememizdi. Elimizde başka embriyo kalmamıştı. Yeniden başlamayacaktık. Şükürler olsun Rabbime.Ayyyy maşallahhayırlısıyla kavuşun inşallah Darısı başımıza olsun. Embriyo kaliteniz ve yaşınız kaçtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?