Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Umarım , benim ilk denemem. Embriyom da yok maalesef tek 7 hücreli var ama onu transfer etmekten yana değil doktorum tek olarak.
O nedenle tekrar OPU gerekicek maddiyat el verirse yaparız artık bi müddet ara vermek zorunda kalıcaz gibi.
Bekleyen herkese sabırlar diliyorum ben de

Insallah hic gerek kalmaz sonraki sürece

Canim 3.gun embiryosu 6.gunde cikmaz kii neden bu kadar erkenden boyle hukum verip uzuyorsun kendini. Benim 9 .gunde flash ile gorulur hayalet gibi cizgim vardi anca. Elenmemis de olabilirsin yanii

Benide eklermisiniz acaba 27 Ekim 5aa 2 embryo

Kıyamam anlıyorum seni. Bir kez de bana da yaptılar öldüm iki gün acıdı.

Bu konuda bir gelişmeniz oldu mu kendi doktorunuza sordunuz mu

Bu konuda bir gelişmeniz oldu mu kendi doktorunuza sordunuz mu
Kendi doktorum tıpta böyle bir şeyin olmadığını söyledi. 2. transferimi oldum 7. gün negatif geldi sonuç. bugün 9. günüm tekrar kan vereceğim. Yine negatifse ne olacak bilmiyorum. neye inanacağımı şaşırdım

Maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin pozitiflenelim darısı bize bu arada leken kahverengi miydi
Evet önce kahve geldi sonra daha koyu siyah gibiydi ama çok çok az geliyordu bende bel ağrısı çok fazlaydı yatamiyordum oturamiyordum leke gelince agrisida biraz geçti.

Eylülde negatifi alınca hemen ilk adetinizde mi transfer oldunuz yoksa 2.adette mi acaba

Eylülde negatifi alınca hemen ilk adetinizde mi transfer oldunuz yoksa 2.adette mi acaba
negatif aldım 4 gün sonra regly oldum. regly 3 günü de kontrole gittim hemen ilaçlara başladık. ara vermedim hazır başlamışken devam edeyim dedim. iyi ki de öyle yapmışım .allahım sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…