Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Arkadaslar progestan dex iğne ve lutinus fitil baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor mu? Ağrı için kullandığınız bir ağrı kesici var mı?

Arkadaslar progestan dex iğne ve lutinus fitil baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor mu? Ağrı için kullandığınız bir ağrı kesici var mı?
Benim transferin ertesi gun tum gun agirdi ve ertesi gunde devam etti. Dr sadece parol alabilirsin dedi. Ama sanirim benimki kafeinsizlikten olabilir diye dusundum birden kesince :)

Benim bu ikinci transfer ilki olumsuz olmuştu ve ilkte hep göbekten Progestan dex kullanmıştım bu sefer daha etkili olduğunu söyleyerek kalçadan verdiler. Bana sadece 5 gün dendi sonrasında göbeğe geçilecek. Yarın transfer günüm kalçadan tek bi iğne kaldı. Kalçadan olması çok zorluyor ya yan dönemiyorum bile canım acıyo

İlkinde hangi ilaçları kullandınız kaç embriyo transfer edildi ve kalitesi nedeydi inşallah kolaylıkla Allahım nasip eder pozififleniriz

hayırlı olsun

Ben 6. gün sabah ilk idrarla yaptım negatif. 17 sinde 3. gün çift transferim var. Ama hiçbir belirm olmadığı için zaten umutsuzca yaptım. Olsaydı bişiyler silik milik benim de cıkardı diye düşünüyorum.

Ben elendim gibi kalan arkadaşlarıma başarılar dilerim

Başım dün çatladı igneden olabilir ama ben fitil kullanmıyorum vermediler siz embriyo glu da yaptınız mı
Benim transferim pazartesi günü transferden önce başladım ilaçlara. Doktorum embriyo glu yapıyor ama yapıp yapmayacağıyla ilgili bişey söylemedi şimdilik. Transfer öncesi gebelik aşısı uyguladı. Glu yapar mı bilmiyorum

Canim daha 6. Gun normal degilmi zaten negatif çıkması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…