- 14 Ekim 2025
- 50
- 30
- 3
- 35
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.881
Gözlerim doldu sonucunuzu görünce Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın. Maşallah, maşallah.. Ders araları buraya koşuyorum, güzel kardeşlerimin haberlerini alıyorum şükür ya Rabbim :)İkizlerim olacak yine
Rabbime şükürler olsun
Maşallah barekallah 2 embriyosu olan 41 yaşında bana umut oldunuzpgt li 2 adet 2 aa. Biri 2 AB idi ama transfer için çözdürdüklerinde o da 2aa oldu dediler. Ikizlerim vardı. İkinci evlilik şimdi yine nasipse ikizlerim olacak. Erkek Infertilitesi, yas 44.bhna da şükür 5. Ve son denememizdi. Elimizde başka embriyo kalmamıştı. Yeniden başlamayacaktık. Şükürler olsun Rabbime.
kan vermiş miydiniz hemenOzaman dogrudur canim gözün aydin hayirli olsunbenim ilk testim 6.gündü böle silik erken gebelik testinde
6.gun adet zamanında leke geldi bende yaptım hemde kanda sağlık kabininde yapılan testte sonuç 10 Dk çıkıyor negatif dedi. Bugün test günüm verdim 1 saatte inşallah pozitifi görürümhayırlı olsun
Ben 6. gün sabah ilk idrarla yaptım negatif. 17 sinde 3. gün çift transferim var. Ama hiçbir belirm olmadığı için zaten umutsuzca yaptım. Olsaydı bişiyler silik milik benim de cıkardı diye düşünüyorum.
Ben elendim gibi kalan arkadaşlarıma başarılar dilerim
kan vermiş miydiniz hemen
Evet ayni gün vermistim 76 cikmistikan vermiş miydiniz hemen
Kacıncı gün embriyosu siizn ? 10 dak da kanda sonuç çıkması da ilginç geldi. Bende lekelenme falan da yok. Umarım pozitifi görürsünüz6.gun adet zamanında leke geldi bende yaptım hemde kanda sağlık kabininde yapılan testte sonuç 10 Dk çıkıyor negatif dedi. Bugün test günüm verdim 1 saatte inşallah pozitifi görürüm
Hayirli ugurlu olsun Allah tamamini erdirsin insallahİkizlerim olacak yine
Rabbime şükürler olsun
5.gun emb.Kacıncı gün embriyosu siizn ? 10 dak da kanda sonuç çıkması da ilginç geldi. Bende lekelenme falan da yok. Umarım pozitifi görürsünüz
tek embiriyo mu ve siz çatlatma iğnesini kaç gün evvel yapmıştınız ve bir tane mi vurmuştunuzEvet ayni gün vermistim 76 cikmisti
kaçıncı gün embiriyosuydu birde aynı mıyız diye merak ediyorumEvet ayni gün vermistim 76 cikmisti
canım kendine bir tablo oluştur istersen ben açtığım konuda transfer sürecinde olan ve neticelenen arkadaşlar için kendimce bir tablo oluşturdum zamanım oldukça takip etmeye ve güncellemeye çalışıyorum.Bunu en başa sabitleyemiyor musun ?
Hayırlı olsun canımİkizlerim olacak yine
Rabbime şükürler olsun
Maşallah arkadaşımİkizlerim olacak yine
Rabbime şükürler olsun
Amin arkadaşım. İnşallah hepimiz sağlıkla hayırla kavuşuruz yavrularımızaMaşallah arkadaşım
Allah seni ve kuş üzümlerini korusun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok çok amin
Diğer gruplarda başta sabit oluyordu sanki de ondan dedim. Yo kendime saklayacak bir durum yok. Ne yapacağım ki saklayıp? Grubun başında oluyor genelde böyle şeyler ama olmuyorsa da sorun değil. Ben fikrimi söyledim be acaba ben mi göremiyorum diye sordumcanım kendine bir tablo oluştur istersen ben açtığım konuda transfer sürecinde olan ve neticelenen arkadaşlar için kendimce bir tablo oluşturdum zamanım oldukça takip etmeye ve güncellemeye çalışıyorum.
Bunun yanı sıra olarak rica edenleri de listeye ekliyorum bunu yapmak zorunda olduğum için değil kendi istediğim için yapıyorum. Sağ üst köşede favorile kısmı var oradan favorilere alıp açmak istediğinde açıp bakabilirsin.
Masalllahhhhhh sağlıkla kucağınızada alın inşallah transferden kaç gün sonra kese gorundu acaba ve idrar testinde kaçıncı gün ogrendinizİkizlerim olacak yine
Rabbime şükürler olsun
Evet cokk zor beklemek. rabbim içinize ferahlık versin. Baska bir hanımda yazmış onunda çıkmamış daha erken çünkü.İşinize odaklanın düşünmemeye çalışın. Cok erken daha bende normalde diger 2sinde dayanamadım. Ama bu sefer zamanında yapma kararı aldım. Saglikliysa ve ilerlerse şayet yuksek bir degerle ögrenip içimin rahat olmasını istiyorum. Yoksa da yoktur zaten herşeyin bir zamanı var.demek ki zamanı değilmiş dicem eğer olmazsada. Nasip kısmet. Biz elimizden geleni yaptık. Umarım bekleyen herkes güzel haber alır.Teşekkür ederim motive edici cevabın için. O an bi üzüldüm ama geçti yapıcak bişiy yok suan bu modda işime konsantre olmaya çalışıyorum .
İnşallah ben yanılyorumdur da şok olup mutlu olurum. Ben de sürekli ağlamaklı haldeyim de üzüntüden daha cok hormonlardan sanırım. Umarım sen de bu denemende sağlıkla ilerlersin. Ben gene 6. güne kadar iyi tuttum kendimi test yapmayarak da işte cidden beklemesi cok zor diyodu herkes su süreçte öyleymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?