Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Maşallah barekallah 2 embriyosu olan 41 yaşında bana umut oldunuz

6.gun adet zamanında leke geldi bende yaptım hemde kanda sağlık kabininde yapılan testte sonuç 10 Dk çıkıyor negatif dedi. Bugün test günüm verdim 1 saatte inşallah pozitifi görürüm

6.gun adet zamanında leke geldi bende yaptım hemde kanda sağlık kabininde yapılan testte sonuç 10 Dk çıkıyor negatif dedi. Bugün test günüm verdim 1 saatte inşallah pozitifi görürüm
Kacıncı gün embriyosu siizn ? 10 dak da kanda sonuç çıkması da ilginç geldi. Bende lekelenme falan da yok. Umarım pozitifi görürsünüz

Bunu en başa sabitleyemiyor musun ?
canım kendine bir tablo oluştur istersen ben açtığım konuda transfer sürecinde olan ve neticelenen arkadaşlar için kendimce bir tablo oluşturdum zamanım oldukça takip etmeye ve güncellemeye çalışıyorum.
Bunun yanı sıra olarak rica edenleri de listeye ekliyorum bunu yapmak zorunda olduğum için değil kendi istediğim için yapıyorum. Sağ üst köşede favorile kısmı var oradan favorilere alıp açmak istediğinde açıp bakabilirsin.

Diğer gruplarda başta sabit oluyordu sanki de ondan dedim. Yo kendime saklayacak bir durum yok. Ne yapacağım ki saklayıp? Grubun başında oluyor genelde böyle şeyler ama olmuyorsa da sorun değil. Ben fikrimi söyledim be acaba ben mi göremiyorum diye sordum

Evet cokk zor beklemek. rabbim içinize ferahlık versin. Baska bir hanımda yazmış onunda çıkmamış daha erken çünkü.İşinize odaklanın düşünmemeye çalışın. Cok erken daha bende normalde diger 2sinde dayanamadım. Ama bu sefer zamanında yapma kararı aldım. Saglikliysa ve ilerlerse şayet yuksek bir degerle ögrenip içimin rahat olmasını istiyorum. Yoksa da yoktur zaten herşeyin bir zamanı var.demek ki zamanı değilmiş dicem eğer olmazsada. Nasip kısmet. Biz elimizden geleni yaptık. Umarım bekleyen herkes güzel haber alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…