- 11 Nisan 2025
- 815
- 320
- 18
- 34
- Konu Sahibi baharinadasi
Sağol canım benim inşallah alıp geleyim bebeleri güzel güzelCanim transferin kolaylıkla geçsin. Bebisini al gel güzelce inşallah sonra da hiç ayrilmayin![]()
çöznüyorlardır suan umarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim inşallah alıp geleyim bebeleri güzel güzelCanim transferin kolaylıkla geçsin. Bebisini al gel güzelce inşallah sonra da hiç ayrilmayin![]()
Benim de bütün boşaltım sistemim durur zaten ilaçlar kabız yapıyor ondan içmem lazım dndjdj zorunluValla ben hergün 1 çay 1 kahve alıyorum günde 1 serbest dedilerkahvesiz yaşayamam gibi
![]()
HayırMerhaba doktor aradı mı sizi
Kızlar bu arada ben canım ne çekerse yiyorum. İlk transferimde avokadolar cevizler balıklar yeşillikler proteinler tükettim . Hem transfer öncesinde hem transfer sonrasında. Sonuç kimyasaldı. Yani elbette dikkat etmek önemli ama illa da belirleyici kriter değil bence. Çok dikkat edemeyenler de üzülmesin. Bazen çok dikkat edersin çok ince eler sık dokursun ona rağmen olmayabilir. Bazen de daha rahat davranırsın bir bakmışsın ki tutmuş. Allah’ın bizim için bir planı var, artık buna tutunuyorum. Elbette tedbiri elden bırakmayalım ama çok da kasmamaya çalışalım kafasındayım artıkilaçlarımı saati saatine alıyorum. İştahım çok açık canımın çektiğini abartmamak kaydı ile yiyorum.
Merhaba doktor aradı mı sizi
Merhaba kizlar,
20 Ekimde transfer olucam Dr oncesinde Clinoleic serum verdi. Yaptiran varmi aramizda?
Çıkabilir cıkmayadabilir. Yani bu tutunmaya bağlı. Facebook’ta bir post görmüştüm. 8 kan kan testi yapmış çıkmamış. 10. Günde beta da daha yeni çıkmıştı.Biraz önce erken gebelik testi yaptım bugün 8. Gün ikinci çizgi hiç bi şekilde yok Maleseferken mi diye düşünüyorum ama olsa silik de olsa çıkardı herhalde
Evet canım muhtemelenSağol canım benim inşallah alıp geleyim bebeleri güzel güzel
çöznüyorlardır suan umarım![]()
Evet çok arada kalınan bi gun okudum başka postlarda 10 gün testte çıkmayıp kanda çıkan da olmuş 3. Gün embriyosu gecde tutunabiliyor hayırlısı bakalım bekleyeceğiz mecbur test gününüÇıkabilir cıkmayadabilir. Yani bu tutunmaya bağlı. Facebook’ta bir post görmüştüm. 8 kan kan testi yapmış çıkmamış. 10. Günde beta da daha yeni çıkmıştı.
Evet bende cok kotuyum test yapdim bendede cikmadi dusunuyorum kac gun olmus neden idrara gecmesinki bide bende 4 embiryon vardi aklim almiyor 1demi tutmaz yarin kan vericem ama o kanin cavabini nasil bekliyicem onu dusunemiyorumEvet çok arada kalınan bi gun okudum başka postlarda 10 gün testte çıkmayıp kanda çıkan da olmuş 3. Gün embriyosu gecde tutunabiliyor hayırlısı bakalım bekleyeceğiz mecbur test gününü
Mehrababa canim cok uzuldum insAllah artarHerkese merhaba 7 ekimde 3.gün embriyo transferi oldum 8 hücreli 1.kalite olduğu söylendi ve 19 ekimde test vermemi istedi doktorum. Bugün 10.günüm ben dayanamayıp kan verdim ve 0.33 olduğunu gördüm çok üzgünüm çok ağlıyorum. Sizce pazar gününe kadar artma olma ihtimali var mı ?
Çok maliyetli ama devam etcem Allah izin verirsePeki gebelikte de devam etmeyi düşünüyor musunuz?
Yok hayır hiç yapmamıştım onuda mı yapsam acaba bugün, çok üzüldüm ben gerçekten elimden geleni yapmıştım 10 gündür izinliyim evde sadece dinlendim sağlıklı beslendim bol su içtim ilaçlarımı saati saatine yaptım hayırlısı değilmiş demeye çalışıyorum ama çok üzgünümMehrababa canim cok uzuldum insAllah artardoktor 19 ekim vermeni isteyib yine verirsin her sey ola bilir idrar testi yapmismiydin?
Rabbim ol derse olacak o yüzden metanetli olmak lazım nasipten ötesi yok güzelim test gününü bekle yine de sen neler okudum şimdi bende testte çıkmayınca geç tutunma oluyormuş diyorlar allahtan ümit kesilmezEvet bende cok kotuyum test yapdim bendede cikmadi dusunuyorum kac gun olmus neden idrara gecmesinki bide bende 4 embiryon vardi aklim almiyor 1demi tutmaz yarin kan vericem ama o kanin cavabini nasil bekliyicem onu dusunemiyorum
Tutunması ya da tutunmaması için, senin yaptığın hiçbir şey bu durumu değiştirmeyecek dedi doktorum. Ben de inanın ki çok dikkat etmedim hep dışardan yedim çok su içemedim ama olumlu oldu. O yüzden kendinizi yıpratmayın.Yok hayır hiç yapmamıştım onuda mı yapsam acaba bugün, çok üzüldüm ben gerçekten elimden geleni yapmıştım 10 gündür izinliyim evde sadece dinlendim sağlıklı beslendim bol su içtim ilaçlarımı saati saatine yaptım hayırlısı değilmiş demeye çalışıyorum ama çok üzgünüm