Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Benimki kimyasal gebelik oldu negatif olarak değiştirebilirsiniz hayırlısı olsun en kısa zamanda pozitifi görürüz inşallah 🤲

Kızlar moralim çok bozuldu du t + 4 .Gün gecce mide bulantısı kusma ile geçti böyle birsey yaşayan var mı ilaçlardan sanırım sindirim sistemim çok kötü durumda midem bere gibi ağrıyor. Çok endiselendim tutunmaya bir zararı olmamıştır inş 🥺

Cuma günümüydü kontrol 😍 gelince de yaz mutlaka. Benimde çarşamba günü kontrolüm. Umarım her şey yolunda ilerliyordur hepimİz için 🙏
Amin inşallah, aslında cumartesi de, biz sanırım perşembe bir gideceğiz. İnşallah Allahım sağlıkla kalplerinin attığını da duyalım🤲🏻💐 Yazarım tabii, sağlıkla kalın🐥🐥

kızlar merhaba,

fikirlerinize ihtiyacım var. 3. gün embriyo transferinde t+8 kan testim <0.100
T+10 kan verdim 1.36 kan verdikten sonra kahve lekelenmem oldu. Kanların ikisi de aynı laboratuvarda verildi. Anlamlı bir artış değil ama ilaç kullanırken regl olamıyoruz. Lekenin geldiği zaman yerleşme için uygun değil. Kafam karıştı, fikri olan 🙏

Çok önemli bir karar asla etkilemek istemem ama embriyolog karar verse, hani onların tecrübesi daha anlamlı. Yapısını da görüyordur, bozulmaya yatkın mı vs. 3.gün embriyosundan da hamile kalan arkadaşımız çok Rabbim size en doğru karsrı verdirsin.
Amin amin çok teşekkür ederim hocaya sordum 5.gune götürmeye çalışalım gitmezse zaten iyi değildir demi bekleyelim görelim maddi manevi yıkım her defasında hayırlısı Allah yardımcımız olsun hepimizin

Kızlar negatif görenler adet ne kadar sürdü benim normalde 3/4 gün sürer tüp bebek sonrası 6. Gün kesildi dedim ama şimdi baktım idrar sonrası kan var böyle mi oluyor bu süreç ilk denemem çok tecrübem yok

Amin amin çok teşekkür ederim hocaya sordum 5.gune götürmeye çalışalım gitmezse zaten iyi değildir demi bekleyelim görelim maddi manevi yıkım her defasında hayırlısı Allah yardımcımız olsun hepimizin
5 e götürün. 3 gün 8 hücreli iki embriyom negatif geldi. Ben 5 taraftarıyım. sonra üzüleceğinize basında üzülmek daha iyi

Kızlar negatif görenler adet ne kadar sürdü benim normalde 3/4 gün sürer tüp bebek sonrası 6. Gün kesildi dedim ama şimdi baktım idrar sonrası kan var böyle mi oluyor bu süreç ilk denemem çok tecrübem yok
Negatifi alıp ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra regl olmuştum doktorum 10 gün sürebilir demişti benim 5 gün sürmüştü ama lekelenmenin bitmesi 3-4günü bulmuştu. Herkeste farklı seyrediyordur belki bilmiyorum ama bende durum buydu

pgt li 2 adet 2 aa. Biri 2 AB idi ama transfer için çözdürdüklerinde o da 2aa oldu dediler. Ikizlerim vardı. İkinci evlilik şimdi yine nasipse ikizlerim olacak. Erkek Infertilitesi, yas 44.bhna da şükür 5. Ve son denememizdi. Elimizde başka embriyo kalmamıştı. Yeniden başlamayacaktık. Şükürler olsun Rabbime.
Allahım bana da nasip etsin inşallah bana da dua eder misiniz bi tane pgt Li 6. Gün embriyom var haftaya transferim 3. Olacak 🥲

Back
X