- Konu Sahibi baharinadasi
- #2.521
Benimde 6 günde başlamıştım öyle olmuştu umarım sizinde pozitif olurKizlaaar 5. Gün erken gebelik testi yaptim cok hafif bi ikinci cizgi olduyarin tekrar yapicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 6 günde başlamıştım öyle olmuştu umarım sizinde pozitif olurKizlaaar 5. Gün erken gebelik testi yaptim cok hafif bi ikinci cizgi olduyarin tekrar yapicam
Amii amiinBenimde 6 günde başlamıştım öyle olmuştu umarım sizinde pozitif olur![]()
Siz bilirsiniz ama bence kanı zamanında verin o zaman kadar test yapabilirsiniz minik minik koyulasiyor gün geçtikçe testte çift çizgi görmek bile o kadar moral oluyor ki. Kan verirseniz Allah muhafazz kan düşük başlarsa moraliniz bozulur.Amii amiin
Persembe gunu kan versem olurmu
Ben de 5. Gün görmüştüm çizgiyiKizlaaar 5. Gün erken gebelik testi yaptim cok hafif bi ikinci cizgi olduyarin tekrar yapicam
Aslında beta hcg ilk kana geçiyorSiz bilirsiniz ama bence kanı zamanında verin o zaman kadar test yapabilirsiniz minik minik koyulasiyor gün geçtikçe testte çift çizgi görmek bile o kadar moral oluyor ki. Kan verirseniz Allah muhafazz kan düşük başlarsa moraliniz bozulur.
Amin inşallah teşekkür ederimBende de hic yoktu. Umarim pozitofi gorursunuz![]()
İnşallah bunda sağlıkla kucağınıza alırsınız güzelliklerleİnsaAllah. Evet öğrenmiştim zaten lekelenme den sonra bı belirti hemen yaşamadım kalp atışını vs duyduk sonra 8 haftalıkken bulantım baslamisti yani herkeste belirti olmuyor
Ben Medipol de oldumHanımlar aranızda şişli memorialde olan var mı ?
Ya ben bahcecicede oldum ama oranında namını cok duydumHanımlar aranızda şişli memorialde olan var mı ?
Ben varım canımHanımlar aranızda şişli memorialde olan var mı ?
Ben öyleydim olduğum yerde devriliyordun uykuyaTransferin 2. Günü kendini yorgun hisseden oldu mu? Evin içinde yürürken nefes nefese kalıyorum. Normal bisey mi anlamadım
Benim arkadaşım oldu Semra hanım var sanırım orada, çok memnundu.Hanımlar aranızda şişli memorialde olan var mı ?
2. gün böyleBen öyleydim olduğum yerde devriliyordun uykuya![]()
Teansferin 2. günü bu halsizlik normal mi onu anlamadım. Uyku hali değil de konuşurken bile yoruluyorum nefes nefese kalıyorumBen öyleydim olduğum yerde devriliyordun uykuya![]()
Sabah mi yaptiniz benimde 5.günüm 5.gün embriyosu transfer edildiBen de 5. Gün görmüştüm çizgiyi![]()
5. Günde 50 çıkmaz ki ama :) bence hamilesiniz, endişe etmeyinKizlar kan verdim 23 ekim transfer 5. Gun embryosu
Transfer sonrası 5. Gün 5.84 cıktı
Diger transferde herseyi gununde yapmistim
Sanirim zamanini beklemek en guzeliymis ya
Bi 50 gorseydim okeydjmde suan ne hissedebilcegimi bilemedim
Evet, sabah ilk idrarlaSabah mi yaptiniz benimde 5.günüm 5.gün embriyosu transfer edildi