Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Eklentiler

• IMG_2877.webp
    IMG_2877.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 57
Benim de arada sağ ve sol kasıklarıma ağrı giriyor. Birkaç gündür göğüs hassasiyetim azaldı . Öncesinde aşılama ile bebeğim tutmuştu 6. Haftada düşük yaşadım bu ben de travma oldu sanırım 🥹 bu ara belirti arar oldum
Merhabalar ben de aşılama ile hamile kaldım 6cı haftadayım,3 kasımda kontrolüm var, düşük olarak ne belirtiler yaşadınız? 🥹 kese vardı kalp atışımı duyulmadı?

Merhabalar, Kesinlikle idrar testi vermeyin hatta dayanabiliyorsanız gününe kadar kan testi de vermeyin ben de çok zor sabrediyorum açıkçası, ilkinde çok erken verdim ve muallakta kalmak daha kötü bi durum stres ve kortizolün yükselmesi embriyo yerleşmesini olumsuz etkiler, günlük hayata ağır iş yapılmadığı sürece dönülebilir hatta yatmak kan dolaşımını azaltır doktorunuz ekstra bir şey demediği sürece yatmanın açıklanmış bi pozitif etkisi yoktur, ben özellikle ilk bir hafta dikkat ettim ağır kaldırma zıplama ani eğilme vs yapmadım ama yormadan yemek vs yaptım, kahvaltı hazırladım, eşim tencereyi ve malzemeyi hazırladı ben gerisini hallettim, temizlik yapın demiyorum ama çıkıp dikkatlice ve hızlı olmamak kaydıylala yürüyüşler, yapılabilir hatta arkadaşla buluşup bi şeyler içmek dışarda vakit geçirmek serotonini artırır ve bunu embriyo hisseder, evde yatıp süreci düşünmektense normal hayata dönmek (tabiki dikkat ederek) daha iyi olduğu kanıtlanmış bi durum, bir sürü makale vs okumuştum ilkinde, bir de hemşireyim ve işin biyolojik kısmına da hakimim diye düşünerek gönül rahatlığı ile bunları aktarmak istiyorum. şimdiye kadar sadece dua edip sevdiğim şeyleri yapmaya gayrettim ettim ve gerisini Allah’a bıraktım, ilkinde çok hata yaptım çünkü, hanımlar biz hasta değiliz ve lütfen sürekli yatmayın, bunu gerçekten kanıtlanmış bi pozitif kısmı yok, idrar testine gelince yalancı pozitif ya da erken negatif görülme olasılığı çok yüksekken lütfen yapmayın kendinize bunu, aldığımız hormon ilaçları gebelik belirtileri verebilir o yüzden bir şey hissetmek ya da hiç bir şey hissetmemek anlamsızdır, normal gebelik yaşayan insanların bile çok azı erken farkeder oradan pay biçin, inşallah herkesin yüzü güler, olmayacak olanlar lütfen isyan etmesin bu bizim imtihanımız sadece dua edip Allahtan istemek lazım..

Kızlar T+6dan sonra hala ilk baştaki gibi dikkat ettiniz mi günlük yaşamınıza. Ben artık alıştım diye ya da hiçbir belirti yok diye tamamen günlük moduma döndüm ilaçlarımın düzeni hariç yani öyle süpürme yapmıyorum itmiş olmayayım diye o kadar
Ben yemek yapıyorum sofra kurma .. ev işi olarak çok hafif isleri yapıyorum bulaşıkları ve evi süpürme işini eşim hallediyor.

Merhaba Kaçımcı gün embriyosu ve testi ne zaman verdiniz, benim 3. Gün embriyosu bugün 9. Günüm sanırım sözümü bozup kan vericem 🥹
Benim 5. Gün embriyosu yarın 9. Gün versem belli olur mu . Normalde test günüm cumartesi. Diyelim negatif çıktı t+9 da . Bir gün sonra beta yükselme ihtimali olur mu .

Benim 5. Gün embriyosu yarın 9. Gün versem belli olur mu . Normalde test günüm cumartesi. Diyelim negatif çıktı t+9 da . Bir gün sonra beta yükselme ihtimali olur mu .
olabilir sabredin ,benim testim dün çıktı ama yapmadım hiç test totem yaptım. ama vücut illa ki hafif haffif sinyallerini veriyor eğer betanız yükseksek.beta bir anda fırlayabiliyor.kendinize boşuna stres yaratmayın .

Merhaba Kaçımcı gün embriyosu ve testi ne zaman verdiniz, benim 3. Gün embriyosu bugün 9. Günüm sanırım sözümü bozup kan vericem 🥹
3 gün embroyosu benimde 13 gün kanda 155 çıktı cuma günü adet olacak gibi lekelendim bence sabırlı olun

Merhabalar ben de aşılama ile hamile kaldım 6cı haftadayım,3 kasımda kontrolüm var, düşük olarak ne belirtiler yaşadınız? 🥹 kese vardı kalp atışımı duyulmadı?
kanama oldu . Öncesinde kalp atışını görmüştük maalesef ki durmuş kalbi kürtaj oldum. Haşimato teşhisi konuldu bana düşüğün nedeni bu olabilir dedi doktor

Glue yaptırdım ben. Tüm tuşlara basalım dedik. 2 embriyo transferi yapıldı ikisi de tuttu çok şükür 🙏 bence etkisi var ama çok mucize de beklememek lazım.
Bende yaptırdım walla bende tüm tuşlara bastım Bana da 2 embriyo transferi yapıldı 3.gün embriyosu bakalım 4 Kasım inşallah bana da nasip olur 🤲

Back
X