Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

🙈🙈 evet obsesiflik düzeyinde hemde. Elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum taktiri yaradana bırakıyorum. Sonra pişman olmak ya keşke böyle yapmasaydım böyle olmazdı demek keskelerin geri dönüşümü olmayışı daha zor geliyor bana. Elimden geleni yapmak istiyorum o yüzden.

tüm dualarım seninle. Çok güçlü bir şekilde gir opuya bu sefer. Chatgbt e de danış mutlaka. Eksik gedik bir şey kalmasın. Ama bizim Google hanımımız K Kittylovers zaten eminim en detaylarına kadar inip sana süper bilgiler vermiştir. Sağolsun hepimize çok destek oluyor tüm süreçte 🙏❤️

Ya unutma bizi bak lütfen. 1 ay sonra Opu sonrası transfer ben bile heyecanlandım senin için şuan da ❤️ aaaa bir de şeye dikkat et transferin yapılacağı tarihe. Cidden ben bu kadar önemli olduğunu düşünmemiştim fakat transfer olacağın bu tarihi ChatGPT ile değerlendir mutlaka. Senşn 4 ekimdi dimi transfer tarihin?
Keseyi ne zaman gördünüz acaba

Çok teşekkür ederim inşallah 2. Kez çıktığım bu uzun yolda istediğimiz mutlu sonucu elde ederiz 🙏🏻
ikiniz için özellikle yüzümde hep tebessüm oluşuyor başından beri mercimeklerimiz üzümlerimiz diyordunuz hep çoğul konuşuyordunuz sizin adınıza çok mutluyum gerçekten
İnşallah senin de mutlu haberlerini alacağım. Kuş üzümlerim benimle, seninkiler de gelmek üzere 🙏🍀🧿

Arkadaşlar bunu netten buldum çay dökülmüş peçete bunun gibi bi renk oldu lekelenmem regl sökülmesi olabilir mi T+7 şu an

Eklentiler

• IMG_7636.webp
    IMG_7636.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 41
Yoğun kanama ve şiddetli ağrım olana kadar bende bu şekilde günlük rutinlerimi yapıyordum. Ailemle sevdiklerimle buluşuyordum. Şimdi tuvalet ve yemek ihtiyacım dışında kalkmıyorum malesef.T+20.günümde resmen kabus yaşadık , çok şükür iyiyiz şimdi. Hem de hiçbir şey yokken yaşadık bunu. Yani süreç her an değişebiliyor demek istiyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ,bebeklerimizi korusun 🙏
Amin inşallah şu an gebesiniz o halde tebrik ederim :) tabiki herkesin süreci başka ben normal seyir için konuştum, servikal yetmezlik kanama vs varsa yatarak geçiyor süreç maalesef, Allah kolaylık versin, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah💕

Yani yatabilen yatsın yatmayan da yatmasın bence. Ben yatıyorum gerek ağrım olduğu için gerek süreci en az eforla geçirmek için çok dikkat ederek geçiriyorum zamanımı. Epi topu 8 hafta zaten ama gebeliğin başlangıcı her zaman risk taşır. Tüp bebek olsun veya olmasın her gebeliğin başlangıcı risklidir.
Hasta değiliz ama Buda bir baskı yaratıyor bence yatmayın hanımlar vs şekli. Evet hasta değiliz hamilelik hastalık değil ama üst düzeyde uygulanan bir dikkatin, koruma güdüsünün kimseye de bir zararı yok yani. 8 hafta boyunca temizlikte kalabilir ev yemeklerini eşler de halledebilir benim düşüncem de böyle. calısan anne adaylarına da saygım çok büyük. Eve gelince bir de yemek İşiyle uğraşmayıp özellikle çalışan kişilerin yatması zaten en doğru seçenek olacaktıryazdığ

Yani yatabilen yatsın yatmayan da yatmasın bence. Ben yatıyorum gerek ağrım olduğu için gerek süreci en az eforla geçirmek için çok dikkat ederek geçiriyorum zamanımı. Epi topu 8 hafta zaten ama gebeliğin başlangıcı her zaman risk taşır. Tüp bebek olsun veya olmasın her gebeliğin başlangıcı risklidir.
Hasta değiliz ama Buda bir baskı yaratıyor bence yatmayın hanımlar vs şekli. Evet hasta değiliz hamilelik hastalık değil ama üst düzeyde uygulanan bir dikkatin, koruma güdüsünün kimseye de bir zararı yok yani. 8 hafta boyunca temizlikte kalabilir ev yemeklerini eşler de halledebilir benim düşüncem de böyle. calısan anne adaylarına da saygım çok büyük. Eve gelince bir de yemek İşiyle uğraşmayıp özellikle çalışan kişilerin yatması zaten en doğru seçenek olacaktır.
Bu sadece benim fikrim değil araştırmalar da böyle söylüyor, yatmak daha iyi hissettiriyorsa yatın tabi ama sürekli yatmak hastayım sinyalleri verebilir diyorum, ve kanlanma tam sağlanamayabilir, akıl sürekli orada oluyor, ilkinde benim için öyleydi bu ikinci denemem ve daha rahat davrandım ben bu şekilde daha rahat geçirdim herkes nasıl isterse, kimseyi zorla yatağından kaldırmıyoruz:) dipnot: sürekli burda takılmak bile stres sebebi bence, herkesin hikayesi farklı

Benim 5. Gün embriyosu yarın 9. Gün versem belli olur mu . Normalde test günüm cumartesi. Diyelim negatif çıktı t+9 da . Bir gün sonra beta yükselme ihtimali olur mu .
Ben asla erken test verin demem açıkçası ama gidip kendim yaptım:) evet 9. Gün neredeyse net belli oluyor ama moraliniz bozulacaksa sabredin, 9. Gün negatif çıkan değerin pozitife dönme ihtimali çok düşük, muallakta kalmak daha kötü, bir de 5. Gün Embriyosu için konuşuyoruz..

Ben asla erken test verin demem açıkçası ama gidip kendim yaptım:) evet 9. Gün neredeyse net belli oluyor ama moraliniz bozulacaksa sabredin, 9. Gün negatif çıkan değerin pozitife dönme ihtimali çok düşük, muallakta kalmak daha kötü, bir de 5. Gün Embriyosu için konuşuyoruz..
Doktoruma sordum yaptırabilirsiniz belli olur dedi ilacım bitti ona göre ilaç alicam diye sordum onayladı.

Sizin 5.gün embriyosu mu acaba ?

Maşallah darısı başıma Ayy genelde herkesin 5.gün embriyo 3 gün embriyosu çok az var benim de t+6 günümdeyim 2 embriyo transferi yapıldı belirtiniz varmıydı ya
Ayyy inşallah 🌸 Belirti hiç aramayın ilaçlar zaten kasık ağrısı yaptı ben de, ilki negatifti onda da yaptı, 5. Gün embriyosu daha gelişmiş olduğu için daha olası deniyor ama kesinlikle nasip işi ya, arkadaşımın 5. Gün embriyosu 2simde de negatif gördü

Back
X