- Konu Sahibi baharinadasi
- #2.841
Amin inşallah darısı başımızaEvet iki tane 5. Gün embriyosu yarın sabah kan vericem inşallah çok teşekkür ederim çok heyecanlıyımRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah darısı başımızaEvet iki tane 5. Gün embriyosu yarın sabah kan vericem inşallah çok teşekkür ederim çok heyecanlıyımRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Amin bütün kader arkadaşlarım dularımdasınızAmin inşallah darısı başımıza

Bu arada belirtin falan varmıydı canımAmin bütün kader arkadaşlarım dularımdasınız
Hiçbir belirtim yok canım sıfır belirti siz kaçıncı gündesiniz kaçıncı gün embriyonuzBu arada belirtin falan varmıydı canım
3.gün embriyosu benim 35 yaşındayım 2 embriyo transferim oldu t+7 gündeyim heyecanla bekliyorumHiçbir belirtim yok canım sıfır belirti siz kaçıncı gündesiniz kaçıncı gün embriyonuz
4 kasımda mı kan tahliliniz, sizin herhangi bir belirtiniz var mı3.gün embriyosu benim 35 yaşındayım 2 embriyo transferim oldu t+7 gündeyim heyecanla bekliyorum
Evet o tarihte 2 gündür sol kasık ağrım var terleme oluyor adet gib sanki biraz korkuyorum4 kasımda mı kan tahliliniz, sizin herhangi bir belirtiniz var mı
Benim ayaklarım buzz gibi oluyor iki gündür bende çok terliyorum inşallah bebekleriniz size tutunuyordur içinizi ferah tutmaya çalışınEvet o tarihte 2 gündür sol kasık ağrım var terleme oluyor adet gib sanki biraz korkuyorum

Gebelik testi yaptım negatif çıktı sanırım çok erken biraz üzüldüm açıkçasıBenim ayaklarım buzz gibi oluyor iki gündür bende çok terliyorum
Ne zaman yaptınızGebelik testi yaptım negatif çıktı sanırım çok erken biraz üzüldüm açıkçası
Sabah predictor yaptım erken gebelik testi aslında ama bi şey cıkmadıNe zaman yaptınız
Bazen geç tutunmalarda olabiliyor inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizSabah predictor yaptım erken gebelik testi aslında ama bi şey cıkmadı

İnşallah pek umudum yok gibiBazen geç tutunmalarda olabiliyor inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Evet benim 2 Kasımdı ama erken vermek istedim, biraz halsiz hissediyordum ve tek taraflı kaşık bel ağrım artmıştı diğer kan değerlerime de bakarken ona da baktırdımBakalım 3.gün embriyosu 4 Kasım test ver dedi siz günü gelmeden mi kan verdiniz
Sizin ilk deneme sanırım, doktorunuz ne dediyse onu bekleyin bence. 3. Gün embriyosu bazen geç tutunuyor ben ağrım var diye verdim doktorum bilmiyo3.gün embriyo transferi olan arkadaşlarım gebelik testini ne zaman yaptınız?

Evet ilk 35 yaşındayım korkuyorum açıkçası erken gebelik testi yaptım negatif 4 Kasım kan tahlilim kaşıklarım ağrıyor regl gibi ondan korktum t+7 gündeyimSizin ilk deneme sanırım, doktorunuz ne dediyse onu bekleyin bence. 3. Gün embriyosu bazen geç tutunuyor ben ağrım var diye verdim doktorum bilmiyo
Merhabaa stres yapmayın 3. Gun embriyosu icin net birsey söylemek zor.5. Gun embriyosu bile 7 gun bazen görünmüyor. Keşke erkenden test yapsaydınız. Biraz daha sabır edin zamaninizda kan verin net olur sonucunuz .Evet ilk 35 yaşındayım korkuyorum açıkçası erken gebelik testi yaptım negatif 4 Kasım kan tahlilim kaşıklarım ağrıyor regl gibi ondan korktum t+7 gündeyim
İnşallah Rabbim bu cuma hürmetine hepimizi tez vakitte evlat nasip etsin hepimiz pozitif sonuçları paylaşalımMerhabaa stres yapmayın 3. Gun embriyosu icin net birsey söylemek zor.5. Gun embriyosu bile 7 gun bazen görünmüyor. Keşke erkenden test yapsaydınız. Biraz daha sabır edin zamaninizda kan verin net olur sonucunuz .

tarifi imkansız duygular yaşıyorum sevinçten hüngür hüngür ağladım.  Inşaaallah sağlıklı gebeliktir katlanarak ilerler . Rabbim bu yolda bekleyen herkese duasının kabulünün sevincini yaşatsın
 tarifi imkansız duygular yaşıyorum sevinçten hüngür hüngür ağladım.  Inşaaallah sağlıklı gebeliktir katlanarak ilerler . Rabbim bu yolda bekleyen herkese duasının kabulünün sevincini yaşatsın