zeyno sen dün yoktun nerdeydin cadı
günaydın canım nasılsın
mide bulantıların nasıl rahatladınmı
günaydın kızlar iyiyim canlarım dün kontrolüm vardı 5 tane yumurtam varmış ilacın dozunu arttırdı doktor 112.5 doz yapıcam yarın yine gidicem şu an herşey yolunda Rabbime hamd olsun e2 değerimde normal çıktı.sizler nasılsınız bakalım
unuttum ya kız beynim sulandı iş çok yoğun hava çok sıcak iğneler beni sarsdı o yüzden kafam bi tuhaf.misafirim vardıya ne çabuk unuttun
iyim canım sen nasılsın
yok canımya zaman zaman oluyo bide bel ağrımvar birazdan bebişi görmeye gitcem
iyi haber canım hadi bakalım güzel haber alırız inşallah kıss bu günleri değerlendirin mutlaka emine sanki olcak bu sefer inşallah :lepi:
unuttum ya kız beynim sulandı iş çok yoğun hava çok sıcak iğneler beni sarsdı o yüzden kafam bi tuhaf.
nasıl değerlendirelim kız bu günleri sürekli doktora gidiyorum muayeneye gitmeden en az 3 gün önce ilişkiye girmek gerek yoksa doktor sperleri görüyo o yüzden utanıyorum bende.esinte kız banada öyle geliyo bu sefer olacak gibi Allahın izniyle:Saruboceq:
esinte ultrasona mı gircen bugün kız bebişin resmini getirde görelim
inşallah canım ya inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:aman boşver görürse görsün zaten amaç bebiş değilim olsunda bol bol güreşin emine valla içime doğuyo seni umutlandırmak istemem ama inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
canım aslında iki hafta var kontrölüme biz bu gün carşıya cıkcağız eşim bebeğide görelim dio canım daha belli etmi zaten belli etse koycam buraya bu ayım bitse bidahaki ay gösteriri tam
inşallah canım ya inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
kız nasıl belli olmaz benim bir arkadaş 1,5 aylıktı bebeği getirdi ultrason resmini gösterdi ufak bir karartı olsada çıkar canım neyse sen bilirsin ne zaman çıkarsa o zaman getirirsin.tabi şimdi eşin görmek istiyodur heyecanlanıyodur Rabbim bizede yaşatır inşallah bu duyguyu.
emine göbişli halimide koyarım gerci biraz kilo alcam ama olsun deme emine biraz karnım cıkmış annem eşim hergün dio senin karnın nie bu kadar şimdiden kocaman olsun diolar :roflol:
emoşum ne zaman aşılaman olacak
ne güzel seninde tumurta toplama işlemin yok
karnın şimdiden çıktımı kız ne çabuk:1shok:aman kilo al nolacakki hepsi verilir sonra bebişin sağlıkla gelsinde.he kı koyda göbüşlü resmini görelim:CüvCüv:
canım aşılama günü daha belli değil ama önümüzdeki hafta başlarında olur tahminen
hayırlısı olsun canım
benim biraz işlerim var size iyi sohbetler
evet canım hafif cıktı ya zaten cok zayıf biri değilim biraz göbişim vardı bide bebiş olcunca biraz daha cıktı e bide tabi gazda eklenince :kedi: canım biraz daha cıksın zaten koycam aman kilo umrumda değil meleğim iy olsunda emine sence kız mı oğlanmı zeyno kız demişti senin içine ne doğuyo
benim içime oğlan doğuyo :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?