Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ıNŞALLAH bu sıkıntıların son lur

yakın zamn da hamile kalırsın

bende rahim filimi cektirirkaen cok zorlandım ama temiz cıktı

ıNŞALLAH yeni bişe cıkmaz

zaten dr senin oldugun ameliyatı olmadan hasta sepebsiz olamaz demişti herşey o ameliyatta cıkıyomuş halit bey demişti

özlem araştırmıyorum ki başlarsam tedaviye eşimi ikna edersem halit beye gitmek istiyorum ALLAHIN ıZNıYLE

ama eşimi ikna etmekte cok zor ALLAHIM yardım etsin bana

ıNŞALLAH eşiminde düzelmiştir de hiç bişeye gerek kalmadan hamile kalırım

cok zormuş u sorunla ugraşmak ya hem maddi hem manevi

sagol canım sen aşılamamı deniyecen

ıNŞALLAH ramazandan soonra istiyorum aşılama

ama tekrar tesler yenilencek bakalım ne ne yok belkide başka şeyler cıkar bilmiyorum ki canım
ıNŞALLAH kötü bişe cıkmaz

İNŞALLAH eşiminde düzelmiştir de hiç bişeye gerek kalmadan hamile kalırım

cok zormuş u sorunla ugraşmak ya hem maddi hem manevi

canım hiç dört dörtlük olan yokki herkez az yada çok bi derle ugraşıyor hayatta her istedigimiz olsa RABBİM İZİ unuturuz haşa buda bi imtihan ne yapalım kaderimizde varmış bu dertlerle ugraşmak inşallah son kederlerimiz olur

inşallah kötü bişey çıkmaz canım pozitif düşün öyle olsun
ben çıkyım canım acık uzanacam karnım acıdı biraz dikişim var 4 tane görüşürüz Allaha emanet ol

haklısın canım İNŞALLAH

sana bişe sorucam ne kadara cıktı bu ameliyat sana sgortayamı yosa özelemi yaptırdın

günaydın hatunlar nasılsınız ben bu gün evimdeyim benim kaynana memlekete gitcek onu uğurlamaya gitcem a.s.

ozlemay canım bak iyiki olmuşsun laparoskopi ben sana hep ol diyodum canım sorununun bulunmasına sevindim en azından artık durumunun ne olduğunu biliyosun ama büyük bir ihtimalle o rahimdeki et parçası hamile kalmanı engelliyodur bizim bir akrabanın öyleymiş yıllarca bilmemişler ne olduğunu ameliyat olmuş rahimdeki et parçasını almışlar hemen hamile kalmış inşallah seninde öyle olurhihoyyyt

günaydın kızlar iyiyim canlarım dün kontrolüm vardı 5 tane yumurtam varmış ilacın dozunu arttırdı doktor 112.5 doz yapıcam yarın yine gidicem şu an herşey yolunda Rabbime hamd olsun e2 değerimde normal çıktı.sizler nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…