İNŞALLAH bu sıkıntıların son lur
yakın zamn da hamile kalırsın
bende rahim filimi cektirirkaen cok zorlandım ama temiz cıktı
İNŞALLAH yeni bişe cıkmaz
zaten dr senin oldugun ameliyatı olmadan hasta sepebsiz olamaz demişti herşey o ameliyatta cıkıyomuş halit bey demişti
İNŞALLAH eşiminde düzelmiştir de hiç bişeye gerek kalmadan hamile kalırım
cok zormuş u sorunla ugraşmak ya hem maddi hem manevi
canım hiç dört dörtlük olan yokki herkez az yada çok bi derle ugraşıyor hayatta her istedigimiz olsa RABBİM İZİ unuturuz haşa buda bi imtihan ne yapalım kaderimizde varmış bu dertlerle ugraşmak inşallah son kederlerimiz olur
inşallah kötü bişey çıkmaz canım pozitif düşün öyle olsun
ben çıkyım canım acık uzanacam karnım acıdı biraz dikişim var 4 tane görüşürüz Allaha emanet ol
haklısın canım ıNŞALLAH
sana bişe sorucam ne kadara cıktı bu ameliyat sana sgortayamı yosa özelemi yaptırdın
canım özel dal merkezi tüp bebek üstüne aşılama orda olmuştu benim sigorta ilaçları karşılıyor ama işlem için 300 tl verdim
kızlar nasılsınız ben geldim laparoskopi oldum sag tüp bagırsaga yapışmış dr açmamış açsamda verimli çalışamaz diye
birde histereskopi yaptı rahimde küçük et parçası varmış onu temizledi sebebim o olabilirmiş çünkü
artık hamişlige daha yakınım Rabbimin izniyle bikaç ay dinleneyim dedim
eger olmazsa aşılama deniycez
inşallah hep beraber hamiş kalırız emine zeynep tedavide zaten sizlerden umutluyum canlarım
aleynaya bugula ah kalbime hatırlayamadıgım varsa ne olur gücenmesin Allahım hepimizin yüzünü güldürsün üç ayların kandillerin hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?