ben deldim komşum geldide bişi istedi ondan çıktım
bide dünden bi sürü bulaşık vardı daha yıkanmadı makinede çalıştırıyım geliyorum
dün çok yoruldum bide yemekli geldiler makineyi yerleştirdik çalıştırmadımkıss tembel dün nie yıkamadın
kızlar ben cıkıyom görüşürük hepinizi öptüüüüüüüüümmm:a015:
canım herkes olan dio bakalım hayırlısı emine annemlerin orada bi gelin var 4 senelik evli kadında sorun var bebişleri olmuyo kadın 15 milyar kredi cekmiş tüp için burdaki hastaneler yapmamış ta kıbrısa gitmişler yapmışlar malesef negatif krediyide ödeyemilor o kadar para bide adam asgari üçretlen calışıyo evleri var oda hipotekli galiba cok zor bi durum allah yardım etsin dualarınıza bu arkadaşıda unutmayın kadını bi gör varya içim yanıyo resmen bende yaşadım sizde yaşadınız ne bilim allah büyük
kızlar ben cıkıyom görüşürük hepinizi öptüüüüüüüüümmm:a015:
ay öyle eminem rahatladım en azından tüpün biri sorunlu diyelim ama öteki çok güzel çalışıyor hatta folikül oluşş bile işlemde dr görmüş cd de banada gösterdi biraz normal deniycez ramazanda zor olur git gel oruçlu oruçlu eger olmazsa öyle tedavi olcazozlemay canım bak iyiki olmuşsun laparoskopi ben sana hep ol diyodum canım sorununun bulunmasına sevindim en azından artık durumunun ne olduğunu biliyosun ama büyük bir ihtimalle o rahimdeki et parçası hamile kalmanı engelliyodur bizim bir akrabanın öyleymiş yıllarca bilmemişler ne olduğunu ameliyat olmuş rahimdeki et parçasını almışlar hemen hamile kalmış inşallah seninde öyle olurhihoyyyt
bursada kaza olmuş yedi kişi hayatını kaybetmiş mafoldumben
samanyoluhaber
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Spor | Sağlık | Kültür | Teknoloji | Eğitim | Arşiv | Yazarlar | Canlı RSS/Podcast
Ana Sayfa » Gündem haberleri » Bursa Harmancık'ta trafik kazası: 3'ü çocuk 7 kişi öldü
kaza
3'ü çocuk... İlk görüntüler - Foto
Bursa'nın Harmancık ilçesinde, otomobille tırın çarpışması sonucu, 3'ü çocuk 7 kişi öldü. Olay yerinden dehşete düşüren görüntüler geldi.
Yazı Boyutu 10 12 14 16
Foto Galeri - Harmancık'taki kazada yürek burkan görüntüler
Kahraman Yıldırım'ın (40) kullandığı 43 UC 504 plakalıotomobilile Adem Taşyürek (37) yönetimindeki 01 RF 110 plakalı kömür yüklü tır, Harmancık-Bursa kara yolunun 13. kilometresinde çarpıştı. Tırın dorsesinin altında kalan otomobil, hurdaya döndü. Kazada, otomobil sürücüsü Kahraman Yıldırım (40) ile otomobilde bulunan Nurcan (29) Mustafa (10) ve Bahar Yıldırım (7) ile Güngör (40) Neslihan (31) ve Havva Demir (9) olay yerinde hayatını kaybetti.
Harmancık ve Orhaneli sağlık ekiplerinin yanı sıra, Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, Akut ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Otomobilden çıkarılan cesetler, Harmancık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazada, hayatını kaybeden ailelerin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Harmancık-Bursa kara yolu kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat trafiğe kapandı.
Olay yerinde bulunan vatandaşlar, 1950'li yıllarda yapılan Harmancık-Bursa kara yolunda bugüne kadar herhangi bir düzenleme yapılmadığını ve sık sık kazaların meydana geldiğini öne sürerek, tepki gösterdiler.
kıslar bu lucrin bana çok ateş yapıyor her tarafım terliyor
Kızlar ben geldim nasılsınız.emineyle zeynepi görünce slm verim dedim
ben bi duşa giriyim çok terledim hemen gelirim
hoşbulduk canım benim yerimede yıkan bana yasak bi süre
kısss profil resmindeki senmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?