Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emine sıkma ccanını yaa eşinde problem olmaması çok çok çok güzel
sende bir tane yumoş varsa.. eşinde milyonlarcaaa o güzel yumoşa aday var elbet biri bulur değilmi...:) önemli olan spermin bol bol olması canım. sende 1 tanede olsa farketmez zaten bitanecik istemiyomuyuz:):):)
benim hem eşimde sperm eksikliği var hemde bende yumurtlama sorunu
daha kötülerini düşün üzülme..

cnm benim ben sizi çok ii anlıyorm aynı şeyleri bende yaşadım inan bütün dualrım sizinle inş rahman rabbim bu mubarek günler hürmetine yüzünü güldürsün

seninki ne çıkmıştı? inanki saniyeler geçmiyor bir türlü...karma karışık duygulardayım.. belki olmadı diyorum.. sonra ya olduysa diyorum.... düşünüyorum devamlı elimde değil..... benim bilmediğim tecrübelerin varsa söyle banaa.s

tatlım sende canını sıkma benimde eşimde sperm düşüklügü vardı ve varikoselden ameliyat oldu sperm sayısı %1 ve ben bununla hamile kaldım allaha çok şükür inan nasibinde varsa oo olmadık bir anda hamile kalıyorsun benim yengemin gelininin hem yumurtalıkları intamlıydı hemde kocasında sorun vardı onun bile dünya güzeli bir oglu var d.r asla olmaz dedi ama bak çok şükür onunda oldu sakın pes etme olur allahın izniylee

onun taktirine bıraktım zaten . o ol dicek olacak başka şansı yok

cnm benim benim hiç bir belirtim olmadı inan bana ben her an adet olcam die bekliyordum sonra dayanamadım gittim transferin 9. Günü test yaptırdım ve 4 haftalık hamileymişim şükür sadece sol kasıgımdaki sancı degişik geldi bana oda bebek tutunmaya çalışıyormuş o yüzden ara ara sancım oluyordu ne lekelenme oldu bende nede başka bir şey sakın belirtilere takılma bizim topikte bir arkadaş var inan bana kızda hiç bir belirti olmadı ben 5 haftalık hamileymiş:))))içini ferah tut cnm inş pozitif sonuç alıcaksın
aman efendim kimleri görüyoruz cici annemiz gelmiş bu aralar pek ugramıyodu

nbr cnm evet pek gelmiyorm ablam da vardı yaa ondan girmeye pek fırsat kalmıyordu cnm :)))))) ben giriyorm iki kelime yazıyorm o hemen kaparım kendi oturuyordu netin başına gerci canı saolsun onun ama gittti pislik kocası aldı durdurmadı fazla gene yannız kaldım

-tatlicadiarzu-
bak hanıma cevapta yazmıyo hım:1closedeyes: naniknanik

onun taktirine bıraktım zaten . O ol dicek olacak başka şansı yok

aynen cnm öyle ben bile 5 yıl sonra hamile kaldım yaaaa o zamana kadar ne kadar tedavi oldum ama bir türlü olmadı vade dolmadan hiç bir şey olmuyor zamanı saati gelmeden olmuyor sen ne yaparsan yap inş senin o vade gelmiştir cnm pozitif sonuç alırsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…