cnm benim benim hiç bir belirtim olmadı inan bana ben her an adet olcam die bekliyordum sonra dayanamadım gittim transferin 9. Günü test yaptırdım ve 4 haftalık hamileymişim şükür sadece sol kasıgımdaki sancı degişik geldi bana oda bebek tutunmaya çalışıyormuş o yüzden ara ara sancım oluyordu ne lekelenme oldu bende nede başka bir şey sakın belirtilere takılma bizim topikte bir arkadaş var inan bana kızda hiç bir belirti olmadı ben 5 haftalık hamileymiş:))))içini ferah tut cnm inş pozitif sonuç alıcaksın
nbr cnm evet pek gelmiyorm ablam da vardı yaa ondan girmeye pek fırsat kalmıyordu cnm :)))))) ben giriyorm iki kelime yazıyorm o hemen kaparım kendi oturuyordu netin başına gerci canı saolsun onun ama gittti pislik kocası aldı durdurmadı fazla gene yannız kaldım
YAZDIM KIZ CADUUUU:))))))))))hihoyyythihoyyythihoyyyt
benimde sol kasığımda sancı oluyor :):) bakalım perşembeye
benimde sol kasığımda sancı oluyor :):) bakalım perşembeye
ben çıkıyorum kızlar
arkadaşlar selam ben haziranın 30 unda ilk aşılamamı oldum bugun 12. günüm sabah evde test yaptım silik ikinci çizgi gördüm hamile olabilirmiyim yoksa daha çatlatma iğnesininmi etkisi bana yardımcı olabilecek tecrübeli birileri varmı
ıssallah canım yuzunuz guler bebegın olur bende eylulde tup bebek koydurcam ALLAH yardımcımız olsun bızım bızım durumda olanların....
amin cnm rabbim yar ve yardımcın olsun inş melegine kavuşursun en kısa zamanda yaaa hamile haberi alınca ne kadar mutlu oluyorm anlatamam inş dünyada hamile olmayan insan kalmaz herkes hamile olsun tabi herkesten kastim bebek isteyen herkesss aminnnn
ıssallah canım yuzunuz guler bebegın olur bende eylulde tup bebek koydurcam ALLAH yardımcımız olsun bızım bızım durumda olanların....
arkadaşlar selam ben haziranın 30 unda ilk aşılamamı oldum bugun 12. günüm sabah evde test yaptım silik ikinci çizgi gördüm hamile olabilirmiyim yoksa daha çatlatma iğnesininmi etkisi bana yardımcı olabilecek tecrübeli birileri varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?