Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay kıyamam canım

benimde sol kasığımda sancı oluyor :):) bakalım perşembeye

HADİ BALIM İNŞ GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZE BAK ŞİMDİ DAHADA RAHATLADIM BENN:)))))) MİNİGİN SANA TUTUNUYOR O ZAMAN İNŞ RAHMANNN NE GÜZEL YAAA

:))))))) tmm aleynacım afiyet olsun bende akşam yürüyüşüne gidicem şimdi 10 dakikalık tabi gelirim gene aeol kızlar ah_ kalbim sana bol şans diliyorm inş bize kızlar ben hamileyim müjdesiyle gelirsin amin diyorm çok öptüm sizi

arkadaşlar selam ben haziranın 30 unda ilk aşılamamı oldum bugun 12. günüm sabah evde test yaptım silik ikinci çizgi gördüm hamile olabilirmiyim yoksa daha çatlatma iğnesininmi etkisi bana yardımcı olabilecek tecrübeli birileri varmı

aaaa cnm maşallah yok yaa catlama iynesinin etkisi oldugunu sanmıyorm 12 gün geçmiş etkisi geçmiş demek cnm benim ne güzel hamilesin bence hemen yarın kanda bir test yap 1 saat içinde çıkıyor ben 9. gün yaptım idrardan hamile çıktım sonra kanda yaptım veeeee 4 aylık hamileydim tatlım sende hemen kanda test yaptırr ayyy bir hamile daha ne güzelyaaaaa

ıssallah canım yuzunuz guler bebegın olur bende eylulde tup bebek koydurcam ALLAH yardımcımız olsun bızım bızım durumda olanların....

amin cnm rabbim yar ve yardımcın olsun inş melegine kavuşursun en kısa zamanda yaaa hamile haberi alınca ne kadar mutlu oluyorm anlatamam inş dünyada hamile olmayan insan kalmaz herkes hamile olsun tabi herkesten kastim bebek isteyen herkesss aminnnn

rabbim hepimizin yardımcısı olsun bi kez daha geldi başıma idrarda çok acık çıktı bende koştum kan yaptırdım ama degerim 1.2 çıktı negatif yani o yüzden cesaretim yok idrarı 2 gün daha tekrarlıcam hepsinde çıkarsa perşembe gibi yaptırırım doktoru aradım çok erken daha idrarda asla çıkmaz güvenme dedi

evdeki teste güvenme derim ben tatlım... kesinlikle kan testin bekle....yada yarın kanda yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…