Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meraba ozlemay hoşgeldin napıyon nasılsın geçmişi okudunsa nasıl olduğumu görmüşündür bugün

gördüm eminem üzülme canım ya bir yumoşta kafi.yeterki kalitesi iyi olsun tutar inşallah belkide laparaskopiden sonra kullandıgın ilaçlar frenlemiştir gelişmesini

selamün aleyküm kızlar nasılsınız? emine cnm tedavin nasıl gidiyor başladın demi?

gördüm eminem üzülme canım ya bir yumoşta kafi.yeterki kalitesi iyi olsun tutar inşallah belkide laparaskopiden sonra kullandıgın ilaçlar frenlemiştir gelişmesini

kullandığım ilaç frenliyecek bir ilaç değil canım ya bilmiyorum neden böyle aman neyse birazdan gidicem doktora yine bakalım ne alemde bir yumoşum.

kız emineeeeeeee nie cvp vermiyorsun nie slm almıyorsun küsmüyüz hayırdırsenağlama

emine senin kaç dikişin vardı ne zaman attı dikişler

canım göbeğimde bir dikişim vardı vajinamın tam üstünde ince bir çizgi vardı yani dikiş içteydi o kendiliğinden düşmüş ne zaman düştü farketmedim ama göbeğimdeki 1 ay düşmedi doktor aldı senin ne durumda düştümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…