Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:1shok: iz varmı peki

emine önceden laparoskopi olmuştu ben de geçen p.ts oldum onu sormuştum
cnnm beni bilgilendirdigin için tşk ederim valla ben bilmiyordum çok geçmiş olsun ikinizede rabbim yüzünüyü güldürsün inş
kıss laparoskopi oldularya emineyle özlemay dikişi soruyorlar

saol zeynepcim ben bilmiyordum valla bayagdır gelmedim ya topige (((((

bu cadı emine benim yazdıklarımı mı görmüyor yoksa bilerekmi bana cevap vermiyor anlamadım

benim göbegimin orda iki tane var kasıgımda sagda ve solda birer tane var kendi atar dedi 10 gün su degmiyecekmiş sen kaç gün banyo yapmadın bana histereskopide yapıldı zaten onda temizlendi et parçası

kıslar ben çıkıyorum bugün canım konuşmak istemiyor:2:

var:çok üzgünüm:

yok kız görmedim hoşgeldin tatlım nasılsın kızımızda iyimiŞeniz

hele şükür cadı sen nerdesin yaff yazıyorm yazıyorm cvp vermiyorsun büsürü yazdım valla hoş bulduk cadımız ii maşallah ee hadi bakalım darısı senin başına inş bir cadıda senin olurrr:sm_cool:

niye kız noldu ki bende çıkıcam birazdan gerçi bugün kimsenin tadı yokbenneyaptımki

aman ne biliyim sıcaktanmı nedir hiç konuşacak halim yok
namaz kılıcam ütü yapıcam çamaşır sericem çok işim var görüşürüz
sende hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah

kızlar selam ben bugün geç geldim temizlik yemek derken anca geldim geçmişi okudum emiencigim tek yumurtan olmuş sıkama canını emi benimde tek yumurtam oluşmuştu ama hatırlarsan bizim topikte bi arkadaşımız var dı cansam diye onunda tek yumurtaydı ama hamile kalmıştı kısmet canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…