Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım inş. hayırlısıyla sağsağlim olurda kurtulur.sen napıyosun nasılsın gündüzleri yoksun.sen 3.aşılamayımı yaptırmıştın canım.

iyi iyi hadi gözün aydın alırsın artık ehliyetini gezersin arabayla ooooohhh ne güzel. ben bir türlü fırsat bulupta gidemedim ehliyet kursuna gerçi arabayıda sattık gerek yok şu anda ama ben yinede almak istiyorum.

darısı sana inşallah alırsın canım banada gerek yoktu ama ben bir uğraş olmasını istedim ondan iyide oldu

ben acıktım canım kahvaltı yapmaya gibiyorum byecokacimcoook

kız sen daha kahvaltı yapmadın mılmaz:düzenli yap kahvaltını öğün atlama şimdi kahvaltı yapıcan öğlene canın istemicek vs.vs. neyse afiyet olsun sana yine ablalığım tuttu:kedi:kaydirigubbakcemile5

oooo ben şimdi şimdi kahvaltı yapıyorum yeni evlendiğimde öğlene kadar yatardım öğlen kalkar abur cubur bişi yerdim sonra akşama kadar onunla dururdum evet kabul ediyorum salakça bişi ama yaptım bunu ve çok pişmanım midemde sorunlar çıktı kaydirigubbakcemile3

yaptığının yanlış olduğunun farkındasın yani iyi ozaman.canım dengeli beslenmek çok önemli sütünü yoğurdunu meyveni sebzeni etini aksatma herşeyde ayrı vitamin var.hele bizler için daha önemli bebiş istiyoruz bebeğimiz sağlıklı bir vücutta olsun değil mi annesi:ecrin_bebek:
gerçi benimde yaptığım bir yanlış var bende sigara kullanıyorum

aaaa çok ayıp :mymeka: kaydirigubbakcemile3 hadi burda bırak o pis şeyi beni dinlermisin bilmiyorum ama ben arkadaşımın zehirlenmesini istemiyorum hem bir bayanın eline hiç yakışmaz :sinifsinif: beni yanlış anlama ben senin iyiliğini düşünüyorum hem bana dengeli beslen diyosun hemde sigara kullanıyorsun çabuk bırak bakıyım şimdi kızıcam haaaa :mymeka:

bırakabilsem bırakıcamda olmuyo canım ya bırakamıyorum.ama dengeli beslenirim o ayrı.kızmaa banaaaaaaaa bıramıyorum napıyııııııııııııımmmmmbenneyaptımki

bravo emine :tomato: benim sözümü dinlermisin arkadaşım bak ben seni çok sevdim ve iyiliğini istiyorum gel şu andan itibaren bırak :teselli: bak bana dua edersin :Saruboceq: sen bebeğinin özürlü sağlıksız doğmasını istermisin :ecrin_bebek: lütfen bırak tamammı, hadi bırakman için bana söz ver

canım benim bunun için sana söz veremem bunun nasıl bişey olduğunu bilemezsin hele şu durumda hiç bırakamam çok büyük bir boşluğa düşerim:sinifsinif:birkaç kez denedim olmadı bırakmayı çok sinirli oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…