Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aleynacım noooldu bişey mi var.ben akşamdan beri çok kötüyüm gece acildeydim sabah doktora gittim öğlene kadar ancak işim bitti.bugün çok kötüyüm hele akşam ölüyorum zannettim.senin neyin var bitanem he söyle bakıym ablana.

geçmiş olsun canım

dün öğleden sonra sağ kasığımda sancı başladı ve giderek arttı bikere yine böyle olmuştu çok kötü oluyorum tansiyonum çok düşüyo kendimden geçiyorum yapılan tahliller ve muayene sonucu enfeksiyon çıktı

beyzanur sağol canım allah kimseye yaşatmasın bu sancıyı çok kötü bişey.sen napıyon nasılsın

yok sadece eşimle biraz tartıştıkta ama geçti merak etme geçmiş olsun canım bidaha olmaz umarımzemuszemus

bu ayda çalışmalar iptal oldu sanırım çünkü doktor fitil ve antibiyotik vermiş.fitil kullanırken ilişki olmaz mı sizce.

yok canım üzülmüyorum sadece çok halsizim yorgunum.yorgunum dostlarım yorgunum yoguuuuuuuuunnn:roflol::roflol::roflol:

şu an varya midem bulanıyo başım dönüyo kasıklarım ağrıyo enfeksiyonu bilmesem hamileyim dicemmirmirmirmirha bu arada canım da turşu istiyo hamilelik belirtilerinin olmazsa olmazı:roflol::roflol:

he bacım he ayar mayar kalmadı bizde ne güldüğüm belli ne ağladığımız yoksa yoksa deliriyomuyuz bizbizlaelaelaelaelaesırnaşık şey

:bbo:sositosositoakannehirlülülülülülüsengözlerimebaksanabnaniknanik:1shok::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…