Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım sanada çok geçmiş olsun.İlaçlarını düzenli kullan.Belki enfeksiyondan dolayı hamile kalamıyordun.İnşallah tedavi sonrasında hamile kalırsın canım.

çok sağol canım beniiiimmmm kullanıyorum ilaçlarımı en kötüsüde fitil ama yapacak bişey yok mecburen kullanıcam.bende sürekli oluyo enfeksiyon nasıl kurtulucam bundan bilemiyorum ilaç kullanıyorum geçiyo tekrar oluyo anlamadım neden böyle.nergisciğim ben 4444 salat ı tefriciye okuyodum bitti sizler içinde dua ettim sizlerde benden dualarınızı esirgemeyin.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın ki şüphe yokki çıkarmaz zaten.

günaydın kızlar bi haftadır yoktum grip olduğum için evde yatıyordum şimdi iyim ama geçen sayfalarda yazdıklarınızı okudum biraz lütfen umutsuzluğa kapılmayın Allah hiç birinizin kucağını boş bırakmayacak buna emin olun biliyorum kolay değil üzülmemek ama gerçekten bi zamanı var ve zamanı gelince size gelcek bebişiniz kendinize çok ii bakın kızlar.

eminecim çok geçmiş olsun dikkat et kendine bende enfeksiyon geçirmiştim çok zor oluyo biliyorum bi sürü iğne kullanmıştım ben umarım çabuk geçer enfeksiyonun bol bol su içmek gerekiyo sanırım. nergiscim sağlık olsun inş. tüp bebeğe gerek kalmadan verdiğin arada bebişin sana kocaman bi süpriz yapar.

sulecik çok teşekkür ederim canım.bugünlerde geçecek biliyorum sende bir zamanlar bebek için çırpınıyodun çok şükür rabbim senin yüzünü güldürdü inş. bizim yüzümüzüde güldürecek.bizim için dua et hamilelerin duası kabul oluropuyorumnanaktan

Çok sağol canım.Senin nasıl gidiyor hamilelik? İnşallah bulantın falan çok yoktur canım.

İnfertilite (kısırlık) korunmaksızın düzenli ilişkiye rağmen 1 yıl içinde gebelik oluşmaması olarak tanımlanmaktadırKısırlık en büyük üzüntü kaynağıdır ve tedavisi için ileri teknoloji gerektiren yöntemler kullanmayı gerektirir

Teknolojiye başvurmadan önce gebelik şansının yaşam tarzınızdaki ya da diğer değişikliklerle artırılıp artırılmayacağını anlamak için buna neden olan herşeyi ortadan kaldırmak isteyebilirsiniz Bu süre zarfında da doğal alternatifleri değerlendirmekte fayda var

Kısırlık tedavisi için önerilen şifalı bitkiler:

Ahududu (Rubus idaeus) : Kadınlarda hamilelik sırasında ortaya çıkan rahim iltihapları için ahududu yapraklarından yapılan çay önerilir Hayvan yetiştiricileri ahududu yapraklarını,üretkenliklerini arttırmak için erkek hayvanların yemlerine karıştırırlar

Herbalist Kathi Keville kısır erkeklerin ahududu yapraklarından yapacakları çayı demleyip içmelerini öneriyor

Zencefil (Zingiber officinale) : Yapılan bir araştırma zencefilin sperm sayısını ve hareketliliğini büyük ölçüde artırdığını göstermiştir

Karnabahar ve B6 vitamini içeren besinler: Mikro gıda takviyelerini savunanlar,kısırlık için genellikle karnabahar önermektedirler Bu vitamin en çok Karnabahar, su teresi, ıspanak, muz, bamya, soğan, brokoli, kabak, karalahana, yer lahanası,bürüksel lahanası,bezelye ve turpda bulunur

Ayçiçeği ve Arginin içeren diğer bitkiler : Sperm sayısı düşük erkeklere doğal şifacılar tarafından genellikle arginin takviyesi önerilir Arginin Ayçiçeğinde yeterli oranda bulunur

Günde 4 gram arginin almak için 50 gram kadar ayçiçeği tüketmek yeterlidirBu hayati besini yüksek oranlarda içeren diğer besinler ise sırasıyla ; keçiboynuzu, ak ceviz, acı bakla, yer fıstığı, susam, soya fasulyesi, su teresi, çemen, hardal, badem, bakla ve mercimektir

Ispanak ve çinko içeren diğer bitkiler: Bazı araştırma sonuçları, çinko eksikliğinin erkeklerde üretkenliği ve sperm kalitesini düşürebileceğini göstermiştir

Çinko bakımından zengin kaynaklar arasında ıspanak, maydanoz, bürüksel lahanası, salatalık, taze fasulye,hindiba, börülce, kuru erik, ve kuşkonmazı sayabiliriz

Bu bitkilerden bulabildiklerinizi büyük bir tencerede kaynatırsanız çinko bakımından zengin bir çorba elde edebilirsiniz

Prof Dr Ahmet Maranki

merhaba kızlar nasılsınız bugünlerde çok yoğunum sınav bitti şimdide direksiyon kursuna başladım emine nasılsın canım aramıza kara sınavlar girdi:roflol:

aleynaaaaaaaaa nerdesin kız seeeeeeeeenn klava:aramıza kara sınav değil yakında kara sopa girecek haberin olsun:roflol::roflol::roflol:

herkeze merhaba bugun hiç keyfımn yok havada çok yağıyo .. bunalım ..hele çalışmak hiç istemiyorum..

herkeze merhaba bugun hiç keyfımn yok havada çok yağıyo .. bunalım ..hele çalışmak hiç istemiyorum..

meraba canım.hayırdır neyin var.bunalıma girdim deme sakın döverim bak bunalım yok olmamalıyasakkelimeanlat bakalım biraz dök içini rahatla.

iyidir canım ne olsun çalışıyorum işte yuvarlanıp gidiyorum.senin neyin var bugün biraz depresif gördüm seni:içelim:

oohooooooooo ben geliyorum siz yoksunuz ben çıkıyorum siz geliyosunuz arada bi bakın görürsünüz burda olduğumu küstüm oynamıyorum:umursamaz:

sorma canım ya bugun işler yoğunduda bazen evde oturmak dahamı iyi diye düşünüyorum. öyle arasıra geliyo ya insanlara banadaı geldı işte ama hemen topladım kendimi saol buarada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…