Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eeeee olacağı buydu.azucuk stres atıyooozzz beeee çok görme bize.konuşmaya özelden devam edelim sapıttık yine.

Kızlar ne yazıkki 3.aşılamamda tutmadı.Çok moralim bozuk.

Mart ayında tüp yaptıracağım.İnşallah o zaman hamile kalırım.

canım benin çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah olacak umudumuz bitmez canım benim allah kalbine göre versin mübarek ayda senin ve burdaki tüm arkadaşlarım için dua edicem:gitme:

Kızlar ne yazıkki 3.aşılamamda tutmadı.Çok moralim bozuk.

Mart ayında tüp yaptıracağım.İnşallah o zaman hamile kalırım.

Canım benim ne dicemi bilemiyorum inan çok üzüldüm ama elden hiçbişey gelmiyor Rabbim öyle büyükki ondan ümit kesilmez bak bizimde olmadı aşılamayla rabbim inşallah tüp bebek yoluyla verir.Büyük Allahım belkide tüp bebeğe gerek kalmadan verir sana..Dularım tüm bebeği olmayanlarla yarın aşure günü önemli bir gün bolca dua edelim...

nergiscim eminenın dediği gibi belkide bu 2 ayda hamiş kalırsın inş. mart ayında tüp yaptırcam diye salarsan kendini belki o arada olur..

canım benin çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah olacak umudumuz bitmez canım benim allah kalbine göre versin mübarek ayda senin ve burdaki tüm arkadaşlarım için dua edicem:gitme:

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum verdiğiniz destekler için.Birbirimizin halinden en iyi biz anlıyoruz zaten. İyiki varsınız.İnşallah birgün bizde burdan hamileyiz diye ilan edeceğiz.

Canım sanada çok geçmiş olsun.İlaçlarını düzenli kullan.Belki enfeksiyondan dolayı hamile kalamıyordun.İnşallah tedavi sonrasında hamile kalırsın canım.

ayyyy çok üzüldüm canım Allah sabır versin ne diyim inşallah kendiliğinden olur bu ay, hep beraber yeniyılı kutlarız bebeklerimizle:ecrin_bebek:

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum verdiğiniz destekler için.Birbirimizin halinden en iyi biz anlıyoruz zaten. İyiki varsınız.İnşallah birgün bizde burdan hamileyiz diye ilan edeceğiz.

canım benim herşeyin hayırlısı sen çokvefakar bir insansın herşeye rağmen halen herkesle ilgilenmeye devam ediyosun süpersin
bende 2.aşılama için bu gece pregnil yapılacağım pazartesi aşılama var hayırlısı inşallah

günaydın arkadaşlar ben anneme gidiyorum erkenden size iyi vakit geçirmeler hoşçakalınopuyorumnanaktan

biraz zordu canım ama geçerim heralde inşallah, eminecim ben çıkmak zorundayım görüşürüz akşama doğru

yok yok üzülmüyorum gerçekten benimde işim çok bugün görüşürüz öpüldünkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…