:roflol::roflol::roflol: aayyy benimde canım turşu istedi
Kızlar ne yazıkki 3.aşılamamda tutmadı.Çok moralim bozuk.
Mart ayında tüp yaptıracağım.İnşallah o zaman hamile kalırım.
Kızlar ne yazıkki 3.aşılamamda tutmadı.Çok moralim bozuk.
Mart ayında tüp yaptıracağım.İnşallah o zaman hamile kalırım.
pulsargulsen nasılsın canım
demekki hayırlı vakti gelmemiş canım bak ne güzel çok bırakmamışsın kendini bravo sana hadi kız inş. bakarsın tüp bebeğe gerek kalmaz.bu bekleme süresince kafanı boşaltmaya bak biliyorsundur tüp bebekte moral çok önemli nasıl olsa tüp bebek yaptırıcam de bırak kendini hayatın akışına eşinle birlikte şöyle huzurlu kaygısız 2 ay yaşayın.
Nergiscim çok üzüldüm. allah hayırlısını versin demekten başka bişey diyemiyorum. inş tüp bebek tedavin hayırlı olur. bende ocak ayında aşılama yaptırcam olmasza bende mayında tüp bebek yaptırcam . artık hayırlısı olsun. canım sizde hareketsizlik sorunumu vardı.bizim öyle bi sorunumuz varda 2 aşılamayı o yuzden düşünmüyodum ama gene kandırdı dr beni..Çok üzgünüm çoook
nergiscim eminenın dediği gibi belkide bu 2 ayda hamiş kalırsın inş. mart ayında tüp yaptırcam diye salarsan kendini belki o arada olur..
canım benin çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah olacak umudumuz bitmez canım benim allah kalbine göre versin mübarek ayda senin ve burdaki tüm arkadaşlarım için dua edicem:gitme:
Canım benim ne dicemi bilemiyorum inan çok üzüldüm ama elden hiçbişey gelmiyor Rabbim öyle büyükki ondan ümit kesilmez bak bizimde olmadı aşılamayla rabbim inşallah tüp bebek yoluyla verir.Büyük Allahım belkide tüp bebeğe gerek kalmadan verir sana..Dularım tüm bebeği olmayanlarla yarın aşure günü önemli bir gün bolca dua edelim...
aleynacım noooldu bişey mi var.ben akşamdan beri çok kötüyüm gece acildeydim sabah doktora gittim öğlene kadar ancak işim bitti.bugün çok kötüyüm hele akşam ölüyorum zannettim.senin neyin var bitanem he söyle bakıym ablana.
dün öğleden sonra sağ kasığımda sancı başladı ve giderek arttı bikere yine böyle olmuştu çok kötü oluyorum tansiyonum çok düşüyo kendimden geçiyorum yapılan tahliller ve muayene sonucu enfeksiyon çıktı
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum verdiğiniz destekler için.Birbirimizin halinden en iyi biz anlıyoruz zaten. İyiki varsınız.İnşallah birgün bizde burdan hamileyiz diye ilan edeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?