günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar
merhaba beyzanur55 ya sanırım bu sitede bi sorun var yazdığımız cevaplar ne kadar geç iletiliyor ben iyiyin sen nasılsın dünküğ mesajlarında biraz kötüydün sanırım umarım yeni güne sana ve hepimize mutluluk ve umut getirir inşalkisalkisalkisalkisalkisalkis
saol canım yılsonu işlerimiz yoğun bide adetim yaklaşıyo onun bi sıkıntısı vardı ama atlatdım öyle geldı geçti.Allahım aratmasın kimseye çocuk sevgisini inşallah
sanırım şuanda sabahın bu vaktinde 3 kişyiz sizlerde evde çalışanlardanmısınız?
evt 3 kişiyiz galiba
ben işte çalışanlardanım ama keşke evde olsaydım.
nazenin canım aslında ben buralardaydım ama yaklaşık bir buçuk aydır yazamadım en son bi aşılama girişiminin olumsuz sonuçlanmasından sonra yazmamaya basladım.nasılsınız ??
baktım arkadaşlar liste yapıyordu hamile kalanların felan ama o listeyi göremedim artık yapılmıyormu liste kimse ilgilenmiyormu ??/[/QUOT
canım geçmiş olsun genelde ilk aşılaması tutan yok benimde tutmamıştı. sanırım ocak şub at gibi 2 . aşılamayı yaptırcam. listede yapılıyodu 1 hafta öncesine bakarsan görürsün canım kolay gelsın
nazenin canım aslında ben buralardaydım ama yaklaşık bir buçuk aydır yazamadım en son bi aşılama girişiminin olumsuz sonuçlanmasından sonra yazmamaya basladım.nasılsınız ??
baktım arkadaşlar liste yapıyordu hamile kalanların felan ama o listeyi göremedim artık yapılmıyormu liste kimse ilgilenmiyormu ??/
sanırım sende benim gibi çalışmıyorum deyip çalışanlardansın sanırım bende raporlu olduğum için evdeyim
geçmiş olsun canım hastamısın. kayıt olurken baştan öle yazdım bu seferde değiştirmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?