Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

saol canım yılsonu işlerimiz yoğun bide adetim yaklaşıyo onun bi sıkıntısı vardı ama atlatdım öyle geldı geçti.Allahım aratmasın kimseye çocuk sevgisini inşallah

saol canım yılsonu işlerimiz yoğun bide adetim yaklaşıyo onun bi sıkıntısı vardı ama atlatdım öyle geldı geçti.Allahım aratmasın kimseye çocuk sevgisini inşallah

amin canım hayırlısı ile hepimiz en kısa zamanda bu duyguyu yaşarız ama bu kadarda sıkıntı etme zaten hormonlar bizi fazlasıyla yoruyor birde sen kendini strese sokma herşey olacağına varır

nazenin canım aslında ben buralardaydım ama yaklaşık bir buçuk aydır yazamadım en son bi aşılama girişiminin olumsuz sonuçlanmasından sonra yazmamaya basladım.nasılsınız ??
baktım arkadaşlar liste yapıyordu hamile kalanların felan ama o listeyi göremedim artık yapılmıyormu liste kimse ilgilenmiyormu ??/

o listeyi azimle tek güncellyen nergis55 hamileler oldu ama ben halene deneme aşamasında olanlardanım

bu konuda sana katılıyorum 2 hatta 3.de şans dahada artıyor o yüzden asla umutları kaybetmek yok bende 2. aşılamamı yaptırdım şuanda istirahat ediyorum umarım hayırlsı olur ilkinde çok stresliydim ve başıma ilaçların prospektüsünde yazan herşey geldi çok sıkıntılı günlerdi ama şuanda çok rahat bir dönem geçiriyorum tabi buradaki arkadaşların tecrübelerini okumakta beni rahatlatıyyo hepinize teşekkürler yalnız olmadığımı hissetmek güzel

sizler iştesiniz meşgul etmiyorum umarım ama benimde canım sıkılıyor yanlızlıktan sizlerle konuşmak kafamı dağıtıyor ve yeni arkadaşlar edinmiş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…