Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün canım sıkılıyo be içimde bir sıkıntı var Allah hayır etsin.

yok daha 23 ünde direksiyon sınavım var iki hafta sabah 9 dan öğlene kadar kursa gidiyorum çok yoruluyorum ,ne oldu canım neyin varbenneyaptımki

sende alınganlıkta beni geçtin haaaaaa burdayım işte yeni geldim karnımı doyuruyorum çok acıktım naniknanik

işim çıktı çıkmak zorunda kaldım bide arka arkaya yazdım cevap yazmayın kızdım sana alsanaalsanasmile

kızlar tekar merhaba,
size haberim var
hamile kalmak için ne kadar uğraştıysam şimdi de onu yaşatmak için uğraşıyom. Doktorum düşük tehliken var dedi iğneler ve ilaçlar kullanmaya basladım.6 haftalıkmış benim daha dün keseyi ancak gördük 15 gün sonra eğer düşük olmazsa kalp atışları için gidecem. ne olur benim için dua edin. ınanın ben hepiniz için dua ediyorum .allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.AMıNNNNNN

Allah korusun canım ya inş. bişey olmaz sağsağlim alırsın bebeğini kucağına.kanaman mı oldu canım çok dikkat etmen gerek kendine gerekirse hiç kalkma yat yeterki bebeğine bişey olmasın Allaha emanet olsun.

canım geçmiş olsun Allahım lorur senin küçük meleğini bolbol dua oku , bütün kalbimiz seninle, inş hayırlısıyla kucağınıa almayı nasip eder allah.

canım çok geçmiş olsun.İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebişini.Aman dikkat et yat ,bol bol dinlen

canım allah sabır versin tabi dua ederiz hakkında hayırlısı ama bilşey olmaz allahın izniyle

evet canım kursa gidiyorum sabah 9 dan öğlen 1 e kadar bugün annemdeydim şimdide yemeğe kayınvalidemlere gidiyoruz herkesi öptüm bye bye opuyorumnanaktan simgelerin bazıları değişmiş ne güzel olmuş boshayallersmile bayanssulusmile aklinialirimsmile alsanaalsanasmile guclubacismile bayanssulusmileolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…