Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beyzanur inanırmısın canım hiçbişey düşünemez hale geldim ekim ayından beri diyorum bu ay gidiym şu ay gidiym bi türlü karar veremedim şu an şubatta 2. aşılamayı düşünüyorum.güzelim benimde senden kalır yanım yok bende şubatta 28 e giricem yaş ilerliyo zaman geçiyo herşey aleyhimize bacım Allah yardımcımız olsun.

haticecim üzülme canım yanlız değilsin bende aynı senin durumundayım korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım maalesef düşükle sonuçlandı benimde ogün bugündür olmuo bebeğim.evleneli 5 sene oldu düşük yaşayalı 3 sene olacak.

herkese meraba, eminecim demek sende ayni benim gibisin.doktorlarbile ilk zamanlar siz hamile kaldiniz korkmayin bi daha kalirsiniz diyorlardi, ama olmayinca olmuyo iste.benim burada bi arkadasim var. o da ayni benim gibi ilk bebegini dusuk yapti, sonra ignelerle yumurtalari uyarildi ama dogal iliskiyle hamile kaldi.insallah bizde birgun hamile kaliriz.butun bebek isteyenler hepiniz dualarimdasiniz.

dünden beri iyi değilim ya bademciklerim şişmiş ölüyorum en gıcık olduğum şey :bbo:

bilmiyorum canım ya ben niye bu kadar kararsızım.

geçmişi okuyorum etkilenim die aşılamayla hamile kalan da çok az

eşimde 1 kez daha yaptıralım diyo

sanırım şubat ayında yaptırcaz

bence aşılamaya harcıycan paraya tüp yaptırın (bence yanlış anlama) yinede siz bilirsiniz tutmazsa bu sefer tüpe para kalmıyor

bencede 1 kez daha yaptırın olurmu olur kısmet olmazsa tüp bebek yaptırırsınız canım.bende şubat ayında tekrar yaptırmayı düşünüyorum.ama çokta korkuyorum bide gidip gelmek sorun oluyo işten izin al of offfff .

bak şimdi bire bir oldu aleynayla ters düştük şimdi bu kız hangimizi dinlesin anket mi yapsak naapsak aşılamamı tüp bebek mi diye:roflol:dur ben bir başlık açıym böyle:roflol::roflol:

bizim burda aşılama çok pahalı olmadığı için böyle diyorum ben, sizin orası pahalıysa bişey diyemem.

bizim burda aşılama çok pahalı olmadığı için böyle diyorum ben, sizin orası pahalıysa bişey diyemem.

bizim burda labaratuvar 150 alıyo , dr da 200 .alıyo 350 ye geliyo
ayn dr mı yaptırsam sürekli dr değiştirmek de iyi değil ay bilmiyorum canım heralde yapcam bir kez daha , gene hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum. , olmayınca çok üzülüyorum 1 hafta ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…