Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada ben annemle alışverişe gidiyorum bugün görüşemeyiz hadi size iyi konuşmalar bye bye opuyorumnanaktan

herkese meraba. ya beklemek ne zormus.daha 4 gun oldu asilamam yapilali.
iki hafta var daha.

evt beklmek çok zor o günler hiç geçmiyo inşallah hayırlı guzel haberler verırsın bana ve arkadaşlara . inş bebeğin tutunur sana. inş tutunurda 2. aşılama yaptırmama sebeb olur

bilmemki mesaj sayın çoğaldıya ondan sanırım
bişey sorcam bu topiği renginn arkadaşımız açtı gerçi en baştan okumuştum ama hatırlamıyorum şimdi napiyo acaba
bebeği oldumu

evt beklmek çok zor o günler hiç geçmiyo inşallah hayırlı guzel haberler verırsın bana ve arkadaşlara . inş bebeğin tutunur sana. inş tutunurda 2. aşılama yaptırmama sebeb olur

insallah canim.Allah hepimize nasip eder insallah.sen ikinci asilamayi neden yaptirmak istemiyosun?

kızlar bu konuyu açan rengin arkadaşın son mesajından alıntıdır.bu mesajdan sonra bu siteye bidaha girmemiş görünüşe bakılırsa aşılamadan sonra tüp bebek yaptırmış oda olmamış çok
üzüldümmafoldumbenmafoldumben

seninLe anLamlı olan gülüşlerim yok
Ve yine senle kurduğum düşlerim de...
Şimdi içine hapsolduğum gözyaşlarımLa
ÖLÜYORUM.BİTİYORUM

SELAM ARKADAŞLAR ÇOK,ÇOK,ÇOK ÜZGÜNÜM BEKLEDİĞİM BEBEĞİM GELMEDİ BANA DAHA ZAMANIMIZ VAR ANNE DEDİ RÜYAMDA İÇİME ACAYİP BİR HİS DOĞDU UYKUDAN UYANDIM HERALDE BEBEĞİM GELMEYECEK DEDİM VE BAŞLADIM AĞLAMAYA TAHLİL YAPTIRMAYA GİTMEYECEKTİM AMA YİNEDE GİTDİM VE TAHLİLİMİ OLDUM SABAH 10:00 TAKİ AKŞAM 6 YA KADAR AMA O SAAT BENİ ÖLDÜRDÜ O KADAR TEDAVİ AŞAMASINI BEKLEDİMDE ŞU SAAT BANA ÖYLE ZOR GELDİKİ TARİFİ ASLA YOK BİLMİYORUM ARKADAŞLAR TELEFON AÇTIM SONUCU ÖĞRENMEK İÇİN ÇIKAN BAYAN SONUCUNUZ 0.1 NEGATİF DEDİ DEMESİ O KADAR KOLAY GELDİ DUYMASI BİR O KADAR ACI BENİMKİ BİR DAHAKİ AŞAMAYA KALDI YANİ DONDURULMUŞLAR NE DESEM BİLEMİYORUM AMA SANKİ HİÇ ANNELİK DUYGUSUNU TADAMICAM HEP BÖYLEMİ OLUCAM DİYORUM BİR DAHAKİ TEDAVİYEDE ÇOK KORKUYORUM ALLAH SİZLERİNKİNİ HAYIRLI ETSİN ARKADAŞLAR DUALARIM SİZİNLE İNANIN SİZİN BEBİŞLERİNİZ BENİ ÇOK SEVİNDİRİCEK İÇİMDE HİÇ YOKTAN BİR ÜMİT OLACAK :SİZİNLE BU AYIN KUBANI BEN OLURUM İNŞALLAH BAŞKASININ BAŞINA GELMESİNİ İSTEMEM DUALARIM SİZİNLE

--------------------------------------------------------------------------------

Hatıcecım,
benım 1 tutmadı. EŞımde hareket sorunu var.ıkıncıymı yaptırsak yoksa tÜpmÜ karar veremdık 2. De tutmazsa dıe korkuyorum yaptırmaya o yuzden Şuan beklıyorum ne olcak bÖle bakalım.sende ne sorun vardı

Ay canım benım ne kadar ÜzÜlmÜŞ ve yıkılmıŞ
allahu teala en yakın zamanda ınŞ onu ve bızlerı anne yapar ve bızı Çocuk sevgısınden mahrum bırakmaz. Allah yardımcısı olsun

of ya bugün çok sıkıldım aleyna gezmede beyzanur sende burdasın ama ne hikmetse yoksun:sm_confused:

2 aşılamayı yaptırmayı düşünmüodum ama eskiyo okuyunca sanki yaptırmaya karar verdım.
ne bilim emine çok kararsızım

sen ne yapcan emine ne düşüyosun tedavin için benım acill karar vermem lazım yaşım 30 oldu öf ya
bazen keşke erken evlenseydım diyorumm olmayınca olmuyo gerçi

bende hipofiz adenom var.prolaktinim cok yuksekti,simdi dustu dostinex kullaniyorum.ama hipofizim halen duruyo,dr bir sakincasi olmaz tedavinizi yaptirabilirsiniz dedi.esimdede spermleri normalin biraz altinda.
benimde yasim 29, bazen bende keske ilk evlendigimde korunmasaydim diyorum ama iste olmayinca olmuyo. buarada ben korunmayi birktigimda hemen hamile kaldim ama sonra bebegimin gelisimi durdugu için dusuk yaptim.o gun bugundur de olmuyo tam 4 sene oldu dusuk yapali.evlenelide 6 sene oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…