Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen canım bende hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum ama bişey yapmadanda durmak olmuyo biz elimizden geleni yapıyoruz bol bol dua ediyoruz durup bekelemek de olmuyo Rabbim sebeplere yapışmamızı ve dua etmemizi istiyo.Ya ALLAH DEYıP BAŞLAYALIM.

beyzanur çokta pahalı değilmiş orası bence, burada da 250 falan oluyo.

haklısın canım herşeyın başı dua , eşimin tahlilde hareket duzelme olursa yaptırcam şubatta sen de yaptırcam sanırım inş hayırlı hepimiz hakkında

keşke burdada 250 , 350 olsada 4 yada 5 sefer yaptırsam toplam bizim burda 1 milyar inanın abartmıyorum tam 1 milyar siz olsanız tüpe geçmezmisiniz 2 ay önce sokağa attık 1 milyarımafoldumben

kız varya bugün bir arkadaşım geldi yanıma bir formül söyledi hem kadın hem erkek için.akşamdan bir su bardağı zeytinyağının içine (saf zeytin yağı olacak)dört tane inciri bölüp atıyosun sabah eşinle beraber bu incirleri yiyeceksin bir ay boyunca yapılacak.arkadaşım öyle heyecanlıydı ki kesin olacak diyodu.belki sende duymuşsundur ama ben yinede söyleyim dedim.

aleyna neden o kadar pahalı orası ya bu aşılamanın fiyatı aşağı yukarı heryerde aynı gibi ama orası baya farklı anlamadım.

Güçlük kolaylıkla beraberdir, kendine gel, ümidi bırakma! Akıllı insan bilir ki, ölümün arkasında bile daha güçlü bir hayat beklemektedir. Mevlana

Şartlara teslim olmazsan şartlar değişir sana teslim olurlar. Çok çalışır çok dua eder ve çok istersen Allah’ın rahmeti tecelli eder rahmet tecelli ettiğinde nice olmazlar tahakkuk eder. (gerçekleşir)”

eminecim gecmis olsun.
beyzanur, orada iki kere asilama yapinca tup bebek için rapor alabiliyomussunuz, sonra tup bebegide yuzde kacini sigorta karsiliyomus, oyle yapsan daha iyi olmaz mi?

bende duymuştum bunu benim eşim hayatta yemez onu k. boynuzu kürü anca içiyo bide havuca başladı işte

keşke burdada 250 , 350 olsada 4 yada 5 sefer yaptırsam toplam bizim burda 1 milyar inanın abartmıyorum tam 1 milyar siz olsanız tüpe geçmezmisiniz 2 ay önce sokağa attık 1 milyarımafoldumben

gerçekten çok pahalı aleyna pek sen özeldemi yaptırıyosun yoksa hasyanedemi. bizim burda özelde 600 falan buluyo. ben burda anadolu hastanesi var özel orda yaptırıyorum.

aleyna neden o kadar pahalı orası ya bu aşılamanın fiyatı aşağı yukarı heryerde aynı gibi ama orası baya farklı anlamadım.

bak canım başta hastaneye muayene olmak için 20 tl ödüyorsun sonra dr sana ilaç yazıyor gonal f 450 lik 250 tl sonra onu üç gün kullanıyorsun üçüncü gün yine hastaneye gidiyorsun muayeneye ,aradan 5 gün geçiyor dr sana bu sefer çatlatma iğnesi veriyor oda 90 küsür lira ettimi 360tl ,sonra şu gün aşılaman yapılacak diyor ve aşılama ücretimiz 450tl insafsızlar, toplam ettimi 810 tl aşılama tutmayınca dr bir hsg istiyor o hastanede hsg olmadığı için başka bir hastaneye yönlendiriliyorum ve o hastane 20 lira muayene giriş ücreti ve hsg 86 tl istiyorlar ve mecbur veriyorsun tooooooppppplaaaammmmm 916 tl bu arada hastaneye gitmek için verdiğim otobüs biletleri arabaya benzin parası ve harcadığım manevi çöküntü hariç anladınızmı şimdi beni-tatlicadiarzu- kafayı yedik

hatice hoşgeldın canım . 2 kez yaptırınca 750 sını karşıyo devlet ama ben çabuk ümitleniyorum. ilkinde çok ümitlendım ama olmadı bişeyi çok istememek lazım sanırım.

canım sızde ssk varmı bu ilaçların çoğunu ssk karşıyo . bide benım dr ganol dediğin ilaçtan yazcaktı sonra bu pahalı bır ilaç dedi. devlette karşılamıyomuş ama . sonra sana gerek yok demişti. yumurta büymedği zaman verıyolardı sanırım

benimkini ssk karşılamıyor yaşın 24 olması lazımmış benimki 21 ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…