Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KIZLAR ben sizin yazdıklarınızı geç görüyorum nette sorun var.

aleyna senınde şansındanmıdır nedir herşey pahalı
bunlarıında eline düşme yeterki soyup soğana çeviriyolar

ohooooooooo alttan bakmak artık normal gelmeli bize arkadaşlar gelen bakıyo giden bakıyo:roflol:

KIZLAR ben sizin yazdıklarınızı geç görüyorum nette sorun var.

aleyna senınde şansındanmıdır nedir herşey pahalı
bunlarıında eline düşme yeterki soyup soğana çeviriyolar

aynen canım ama artık arkamızda kayınbabam var ölsemde gam yememkaydirigubbakcemile3

iyiyim buğul sen nasılsın
ya canım yanlış anlamada ben senın sankı bi ara hamıle olduğunu okumuştum yanlışmı hatırlıyorum acaba

emine sen ne yapmaya karar verdin sen bi ara bi şeyler yapıyodun alternatif tıpla ilgili

hiç sorma canım maydonoz ve süt buharı yaptım adaçayı yağı kullandım sonuç enfeksiyonsenağlama fitil ilaç derken şimdi iyiyim ama yılmadım şimdide bal tarçın çörekotu yemeye başladım hayıt tohumu kaynatım içiyorum hormonları dengeliyormuş bakalım Allahtan ümit kesilmez bakarsın vesile olur birine denk de gelir bebişim:ecrin_bebek:

kızlar acıbademi aradım il seferde 3 950 ikinci seferde 2 500 üçüncü seferde ücretsizmiş

bende denedim bal-tarçı-çörekotunu benım kapkara bişey oldu
yiyemedm döktüm çöpe

emıne çakşır suyu kullanmıştın dimi sen erkeklreii geliyomuş,,,,, ben bide nette araştırken buldum padutin die bir ilaç varmış çoğu ülkede yasak satılmas tabı bızde de yasş 180-200 arası bişeymiş
sperm harektleri be morfolojiye ii geliyomuş. ama katkı maddesi domuz pankreası imiş

kızlar acıbademi aradım il seferde 3 950 ikinci seferde 2 500 üçüncü seferde ücretsizmiş

o nasıl oluyo ya bizim burdaki acı bademde 55oo ama herdenemde aynı para bide gidecegin yerde tüp bebek başkanı profmu doçentmi araştır labaratuarını araştır başarı şanslarını direk atlama yeni yerse asistan çoktur

yöreyle ilgisi varsa bide bizim buraya bu sene geldi acıbadem müşteri çekmek içinse

aleyna süpermiş üçüncü ücretsiz ha bizim burda böyle bişey yok.sen bu fırsatı değerlendir bence bunlar yeni açmış ya senin dediğin gibi müşteri çekecekler.

Prof.Dr. ERCAN AYGEN acıbademde yapacak olan doktor ama erkek eşim iyi dermi bilemem

aleyna erkek kız hiçkafanıza takmayın. benım eşim daha çok erkeklere götürür benı
bende erkek dr ları daha severım çünkü kadınlar yıkıcı yıpratıcı konuşuyo alttan muyane ederken bile senın canını çok acıtyolar ama. ama erkekler incitmeden yapıyolar işini ben b öle düşünoyorum yani

ayyy yok ya hem ben utanırım hemde eşim kabul etmez herhalde ben en iyisi unutuyum burayı mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…