alıştım canım artık alttan üstten farketmez orama burama sokuyorlar zaten delik deşik oldum kaydirigubbakcemile3:roflol:aleyna ne zaman başlıycan canım inşallah ay bide yumurta takibinde alttan çok bakıyolar ben naparım bilmem
KIZLAR ben sizin yazdıklarınızı geç görüyorum nette sorun var.
aleyna senınde şansındanmıdır nedir herşey pahalı
bunlarıında eline düşme yeterki soyup soğana çeviriyolar
emine sen ne yapmaya karar verdin sen bi ara bi şeyler yapıyodun alternatif tıpla ilgili
iyiyim buğul sen nasılsın
ya canım yanlış anlamada ben senın sankı bi ara hamıle olduğunu okumuştum yanlışmı hatırlıyorum acaba
kızlar acıbademi aradım il seferde 3 950 ikinci seferde 2 500 üçüncü seferde ücretsizmiş
o nasıl oluyo ya bizim burdaki acı bademde 55oo ama herdenemde aynı para bide gidecegin yerde tüp bebek başkanı profmu doçentmi araştır labaratuarını araştır başarı şanslarını direk atlama yeni yerse asistan çoktur
o nasıl oluyo ya bizim burdaki acı bademde 55oo ama herdenemde aynı para bide gidecegin yerde tüp bebek başkanı profmu doçentmi araştır labaratuarını araştır başarı şanslarını direk atlama yeni yerse asistan çoktur
aleyna erkek kız hiçkafanıza takmayın. benım eşim daha çok erkeklere götürür benı
bende erkek dr ları daha severım çünkü kadınlar yıkıcı yıpratıcı konuşuyo alttan muyane ederken bile senın canını çok acıtyolar ama. ama erkekler incitmeden yapıyolar işini ben b öle düşünoyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?