Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ben çakşır suyu değilde çakşır kökünü macun yaptım içinde arı sütü bal ve polen var attar bu şekilde daha etkili oluyo dedi eşim yemeye başladı tadı çok kötü zorlanıyo yerken bakalım şifa Allahtan.

valla benim eşimdede erkek hayatta olmaz dedi kızddı ama baktı iyi doktor alanında uzmanlaşmış şimdi agzını açmıoyo çünkü dinimizde yok bunun günahı

yok ama o bölgede eğer kadın doktor yoksa erkeğe yaptırmak caiz ama kadında var burda hem ben çok utanırım eşime oramı buramı hala utanıyorum açmayada yabancıya asla açamam herhalde kaydirigubbakcemile3

şu anda tedavi görmüyorum bir kez aşılama olduk kısmet olçmadı doktor eşimded bendede pek sorun görmedi tek eşimin morfolojisi 3 sizde neydi ben hep unutuyorum hım ben nisanda mikroenjeksiyon yaptırıcam

canım benim de eşimde hareket sorunu var.bende şubat ta aşılama yaptıracam sanırım.

canım mikro enjeksiyoın ücret olarak tüpden pahalımı

yok ama o bölgede eğer kadın doktor yoksa erkeğe yaptırmak caiz ama kadında var burda hem ben çok utanırım eşime oramı buramı hala utanıyorum açmayada yabancıya asla açamam herhalde kaydirigubbakcemile3

tamam o bölgede kadın var tamamda alanında uzmanlaşmamışsa ki bu konularda maşallah hep erkekkler uzmanlaşmış oyüzden mahrem olmaz

şu anda tedavi görmüyorum bir kez aşılama olduk kısmet olçmadı doktor eşimded bendede pek sorun görmedi tek eşimin morfolojisi 3 sizde neydi ben hep unutuyorum hım ben nisanda mikroenjeksiyon yaptırıcam

canım benim eşimde de hareket sorunu var. 1 kez aşılama yaptık olmadı. sanırım şubat

da ikinciyi yaptırcam.

mikro enjeksiyon ücret olarak tüpten pahalımı canım

:ecrin_bebek: vallahi ben bu sene umutluyum ya kızlar kızınız olsa ne isim koyardınız karar verdiğiniz bir isim varmı biz eşimle oturup isim tartışırızda:CüvCüv:

kızlar seda diye bir arkadaşımız var buraya üye onun formuna gelin konuşalım sedosca yazın geogle sedosca yazan yere tıklayın sayfanın en altında sohbet bölümüne gelin sadece bayanlara açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…