bende denedim bal-tarçı-çörekotunu benım kapkara bişey oldu
yiyemedm döktüm çöpe
emıne çakşır suyu kullanmıştın dimi sen erkeklreii geliyomuş,,,,, ben bide nette araştırken buldum padutin die bir ilaç varmış çoğu ülkede yasak satılmas tabı bızde de yasş 180-200 arası bişeymiş
sperm harektleri be morfolojiye ii geliyomuş. ama katkı maddesi domuz pankreası imiş
İnŞ canım Şİfa olur hepİmİze
ayyy yok ya hem ben utanırım hemde eşim kabul etmez herhalde ben en iyisi unutuyum burayı mafoldumben
valla benim eşimdede erkek hayatta olmaz dedi kızddı ama baktı iyi doktor alanında uzmanlaşmış şimdi agzını açmıoyo çünkü dinimizde yok bunun günahı
şu anda tedavi görmüyorum bir kez aşılama olduk kısmet olçmadı doktor eşimded bendede pek sorun görmedi tek eşimin morfolojisi 3 sizde neydi ben hep unutuyorum hım ben nisanda mikroenjeksiyon yaptırıcam
yok ama o bölgede eğer kadın doktor yoksa erkeğe yaptırmak caiz ama kadında var burda hem ben çok utanırım eşime oramı buramı hala utanıyorum açmayada yabancıya asla açamam herhalde kaydirigubbakcemile3
canım benim de eşimde hareket sorunu var.bende şubat ta aşılama yaptıracam sanırım.
canım mikro enjeksiyoın ücret olarak tüpden pahalımı
tamam o bölgede kadın var tamamda alanında uzmanlaşmamışsa ki bu konularda maşallah hep erkekkler uzmanlaşmış oyüzden mahrem olmaz
şu anda tedavi görmüyorum bir kez aşılama olduk kısmet olçmadı doktor eşimded bendede pek sorun görmedi tek eşimin morfolojisi 3 sizde neydi ben hep unutuyorum hım ben nisanda mikroenjeksiyon yaptırıcam
ayy ben çok utanırım adam tutup şey sokacak bana muayenede ayyyyy eyvahedigeldismile
canım benim eşimde de hareket sorunu var. 1 kez aşılama yaptık olmadı. sanırım şubat
da ikinciyi yaptırcam.
mikro enjeksiyon ücret olarak tüpten pahalımı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?