Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet yeni uyandım ,çok uyumak inşanı sersem gibi yapıyor ama dayanamıyorum ,yarin 9 da direksiyon kursum var ,pazar günüde sınav var ayyy kurtuluyorum artık, iki gün yorulucam diye bugün uyudum ,sela veriliyodu gözümü açtım, sen ne yapıyorsunboshayallersmile

uyu anam uyu nasıl olsa zamanın var benim yerimede uyu.hassas arkadaşım benim yorulacak diye önceden uyuyup dinleniye sırnaşık şey inanırmısın ben bu son bir haftadır pazarda dahil olmak üzere hiç dinlenemedim misafirlerim oldu temizlik pasta çamaşır ütü imdaaaaaat diyorum artıkkafamçokkarıştı bende çalışıyorum işte canım napıym.

aleynacım istersen googleden bi araştır fiyatları bulursun eminimyerimseniben

arkadaşlar acıbademde 6 milyarmış normal hastanelerde ise 5 milyar sizce acıbadem değmezmiboshayallersmile

değmez bence canım benim hepsi aynı şeyi yapıyo o hastanenin adı var o yüzden pahalıdır.

tabi senin düşüncen daha önemli kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canımkaydirigubbakcemile5

değmez bence canım benim hepsi aynı şeyi yapıyo o hastanenin adı var o yüzden pahalıdır.

yok ya adı var olurmu bizim buraya yeni açıldı ssk lılara bakmıyorlar tamamen özel tanıtım filmi var izlesene psikolog bile tedavi sürecinde ilgileniyormuş ve çok hijyenik

o zaman oraya yaptır canım madem öyle inş. ikiz bebişin olurdu bu günleri konuşup güleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…