Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben sigara kullanmıyorum .kıl donmesi makınadan kaynaklanıyo. önceden bende makınayla alıyodum öle oluyodu. gerçi bazen gene oluyo

anladım canım teşekkürler.bende sir ağdayla almaya çalışıym o zaman of onada üşeniyom ya.

bak şimdi bire bir oldu aleynayla ters düştük şimdi bu kız hangimizi dinlesin anket mi yapsak naapsak aşılamamı tüp bebek mi diye:roflol:dur ben bir başlık açıym böyle:roflol::roflol:

Kızlar ben 3 aşılama yaptırmış ve hep negatif almış biri olarak yinede pişman olmadığımı söylemek istiyorum.Hiç birşey yapmadan oturunca daha çok bunalıma giriyorum.O yüzden 3.aşılamada umutla gittim.çünkü ihtimal düşük bile olsa tutma ihtimalini düşünmek insanı mutlu ediyor.

keşke burdada 250 , 350 olsada 4 yada 5 sefer yaptırsam toplam bizim burda 1 milyar inanın abartmıyorum tam 1 milyar siz olsanız tüpe geçmezmisiniz 2 ay önce sokağa attık 1 milyarımafoldumben

canım bizimde aşılama ilaçlar dahil 500 tutmuştu.Seninki gerçektende pahalıymış.Devlet ödemediği için öyle galiba.Tüp bebek yaptırmakta haklısın.

tamam konuyu değiştiriyorum.kızlar bişey sorucam bikini bölgenizin temizliğini neyle yapıyosunuz:kedi:ben epilasyon aletiyle yapıyorum çok zor oluyobilmiyorumkismile

ben bebek düşünmeden önce bikini bölgeme lazer yaptırmıştım.iyikide o zaman yaptırmış diyorum.Yoksa doktora sürekli gittiğim için sonraları benim için problem olacaktı.

günaydın herkese bugün aşılamadan sonra 12. günüm sabah leke gördüm ve sanırım devamıda gelecek karnım ağrımaya başladı ve aşılamam galiba tutmadı canım çok sıkkın

günaydın herkese bugün aşılamadan sonra 12. günüm sabah leke gördüm ve sanırım devamıda gelecek karnım ağrımaya başladı ve aşılamam galiba tutmadı canım çok sıkkın

canım hemen paniye kapılma belki devamı gelmez.Allah yardımcın olsun inş. bebeğin seninledir.ilk aşılamanmı canım.

kızlar günaydın kızlar ben aşılama 7 gün önce oldum herkeste aşılamada leke karında şişkinlik bel ağrısı gibi şikayetler oldu ama bende aşılma yapılırkende aşılama sonrasıda hiç birşey hissetmedim aşılamadan sonra aşılama yapılırkende hiç sperm dışarı cıkmadı sizce normalmi

öncelikle aramıza hoşgeldin canım.herkes leke karında şişkinlik bel ağrısı gibi şikayetler yaşayacak diye bişey yokki senin durumun gayet normal bence bunları düşünüpte moralini bozma.illa bi belirti arama rahat ol.

gerçek19 kim seni sinirlendirdi böyle test yapmana izin vermeyen kim.neden bu kadar gerginsin.olacağı varsa oluyo zaten stres yaparak kendine zarar verme canım.benimde ilk aşılamam tutmadı napalım kısmet değilmiş ama senin durumun henüz belli değil hemen ümitsizliğe kapılma.bende 2.yaptırıcam inş.

doktorumla görüşeceğim öğleden sonra bakalım ne diyecek...2. aşılamayı hemn yaptırmak istemiyorum aslında en az 2 ay ara vermek istiyorum doktorloda görüşeceğim bu konuyu sonuçta o ilaçların hepsi hormon ve şilerde bir sürü yan etkisi olacak...bilemiyorum yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…