Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım ben bu sene umutluyum inşallah Allah herkesin gönlüne göre versinopuyorumnanaktan

ne kız emir mi koycan çocuğun olursa adını

bunu bana sorduysan yok canım o resimdeki bebeğin adı emir ayrıca bunu bana soran ikinci kişisin emir mi koysam bebeğin adını ne yapsam:roflol:
evet canım ben bu sene umutluyum inşallah Allah herkesin gönlüne göre versinopuyorumnanaktan

canım benim umutların bebeğe dönüşür inş.

kızlar burda ebebaba kliniği var. kurucusu prof dr tayfun alper 19 mayıs unv de tüp bebek merkezi açılmış ve 2 hastaya transfer yapılmış ve tutmuş .bir kısmını devlet karşılıyomuş. fiyati 2.000 tl
şimdi kafam dahada karıştı

bende eclin koymayı düşünüyorum arabça bir kelime ve anlamı Allahın hediyesi bizim için anlamı çok büyük değilmi:ecrin_bebek:

haticem sen niye öyle masum masum aşağıda duruyosun tatlımolumunekankayizsmile

eveeet açıyorum arkadaşlar eşinizin en sevdiği geceliğiniz ne renk ve modeli nasıl anket yapıyorum ona göre gecelik alıcam:jeyyar:en çok hangi renk ve model çıkarsa ondan alıcam:roflol:buda bir hamile kalma yöntemi dimi amasırnaşık şey:CüvCüv:

canım benimki gecelik felan sevmiyor daha çok içindekilerle ilgileniyor:roflol::roflol::roflol:

canım benimki gecelik felan sevmiyor daha çok içindekilerle ilgileniyor:roflol::roflol::roflol:

yav öylede önce göze hitap edicen zaten gecelik üzerimizde 2 dk. ya kalır ya kalmaz o ayrı bi konu:roflol::roflol: anam çıldırtın adamları baştan çıkarın iyice spremlerde çıldırmış bir şekilde gelsin hahahaha:sm_cool::tomatohaaaaa dediğinizi duyar gibiyimohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…