Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sancux hoşgeldin kız aramıza sefalar getirdina.s.

Hoşbuldıuk cnm.a.s.
Kızlar biraz kendimden bahsediyim. 3,5 yıllık evliyim 2 yıl korunduk. Malum 1,5 yıldır da uğraşıyoruz bebek için hiç hamile kalamadım. 2 kere yumurta takibi çatlatma iğnesi, 1 kere aşılama yaptırdım ama olmadı malesef. Sebepsiz infertilite. Şu an tüp bebek tedavisi için beklemedeyim. Aşılamadan hatıra 2 kistimin geçmesi için doğum kontrol hapı kullanıyorum şu an. Sizlerinde hikayesini duymak isterim kızlar.
Bu arada 2010 nun bizlere uğur ve bebek getireceğine çok inanıyorum. Çift sayılar iyidir...........

cesur yüreğiz biz canım.kızlaaaaaaaaaaaaar cevap versenize klava:burda anket yapıyoruz dimi.aleyna sendende tam cevap alamadım tatlım alıym bi zahmet.

canım ya sebepsiz infertilite ha aynı benim gibi.bak boş vaktinde geçmişi okursan hepimizi tanırsın okyerimseniben

sancux resmin yokmu kız koyda bi görelim tanıyalım seni.ya bitek benim resmim var ha bide sulacik koymuştu beyzanurda çıkardı resmini. neden koymak istemiyosunuz arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…