Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne güzel işte değişsin konu.kız zaten biz kafayı yemiştik yeni mi anlıyosunkaydirigubbakcemile2

Kızlar bende sıyah ,kırmızı renklerı severım ama bızımkı tÜllÜ ve ıplık Şeylerı daha Çok sever

Kızlar bende sİyah ,kırmızı renklerİ severİm ama bİzİmkİ tÜllÜ ve İplİk Şeylerİ daha Çok sever

helal sana kız cesur yürek diye buna derim ben.sizin herifte işini biliyomuş şişt çaktırmayerimsenibensırnaşık şey benimkide transparan olanları çok seviyo :jeyyar:

aleyna bakıyorumda hoşuna gitti.bi bakıyomuşuz hepimiz bu ay hamileyiz bu geceliklerin espirisine:roflol::roflol::roflol:tüp bebek ne ki geceliğin yanında bu daha etkili bir yöntem:roflol::roflol::roflol:

oh oh oh maaşallah aleyna aşıldı sonunda bu kız benim yüzümden arsız olacak yakında.hani utangaçtın noooldu sen ne kirli çıkısın bak hiç bize çaktırmıyo jartiyer ha anam sen kendini aşmışsın:roflol::roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:

yaaa öyle söyleme bak yeni akşam namazımı kıldım mymeka:tüüühhh size eemiiiiii koca bi tükürük yedinizz):roflol:

ben zaten utangacım :kedi: :dilcikar: bundan sonra özel bişi söylemicem işte küstüm:umursamaz:

kız ne kızıyon kafa dağıtıyoruz şurda özel bişey söylemezmiş ne var ki burda kız kıza konuşuyoz dimi.

bak böyle güldük eğlendik sonunda küsme güzelce bitirelim konuşmayı kızma bana emi benim canım arkadaşım.seni sevdiğimden öyle söyledim bak bizde söyledik ne var bunda kızacak.

tamam tamam ben pazartesiye kadar yokum yarin kursum var pazarda sınav dua ette bundanda geçiyim sıkıldım artık alsam bir an önce şu ehliyeti

bak böyle güldük eğlendik sonunda küsme güzelce bitirelim konuşmayı kızma bana emi benim canım arkadaşım.seni sevdiğimden öyle söyledim bak bizde söyledik ne var bunda kızacak.

şaka yaptım canım ne kızıcam sende hemen alınıyosun bendenmi geçti ne alınganlık:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…